- Reaksiyon puanı
- 40,339
- Puanı
- 1,060
Çok kez söyledim çünkü böyle intiba bıraktın benim sucum muBunu ilk kez söylemiyorsun, o yüzden uyarmak istedim
Evet şahane müzik zevkim var. Gurur duyuyorum kendimle![]()
Çok kez söyledim çünkü böyle intiba bıraktın benim sucum muBunu ilk kez söylemiyorsun, o yüzden uyarmak istedim
Evet şahane müzik zevkim var. Gurur duyuyorum kendimle![]()
Evet. Bu kadar intiba oluşması bence senin suçun çünkü az paylaştım oyun müziği forumdaÇok kez söyledim çünkü böyle intiba bıraktın benim sucum mu![]()
Forumda paylaştiğin toplamda 5 müzik varsa 4ü müzikse benim ne gibi sucum olabilirEvet. Bu kadar intiba oluşması bence senin suçun çünkü az paylaştım oyun müziği forumda![]()
Çünkü öyle değil. En son paylaştığım oyun müziği 1 yıl önce. Ki o da Hans Zimmer'ın imzasını taşıyan bir müzikForumda paylaştiğin toplamda 5 müzik varsa 4ü müzikse benim ne gibi sucum olabilirher gördüğümde o oyun müziği yok bu oyun müziği diyorsun
rahatsız filan oluyorsan bari beni guncelle playlistin hakkında
![]()
Müzik zevkinle forumu şenlendirsen durumunda paylaşsan filan daha kolaycı bi çözüm olur haniÇünkü öyle değil. En son paylaştığım oyun müziği 1 yıl önce. Ki o da Hans Zimmer'ın imzasını taşıyan bir müzik
Spotify'dan ekle Favori listeme göz at istersen![]()
Şu ana kadar kaç tane paylaştığım müziği dinlendin Forumdashcım?Müzik zevkinle forumu şenlendirsen durumunda paylaşsan filan daha kolaycı bi çözüm oöur hani![]()
0Şu ana kadar kaç tane paylaştığım müziği dinlendin Forumdashcım?![]()
Şaka şaka hepsine bi kulak gezdiriyordumTam tahmin ettiğim gibi![]()
Tam tahmin ettiğim gibiŞaka şaka hepsine bi kulak gezdiriyordum![]()