- Reaksiyon puanı
- 40,339
- Puanı
- 1,060
Çok kez söyledim çünkü böyle intiba bıraktın benim sucum muBunu ilk kez söylemiyorsun, o yüzden uyarmak istedim
Evet şahane müzik zevkim var. Gurur duyuyorum kendimle
Çok kez söyledim çünkü böyle intiba bıraktın benim sucum muBunu ilk kez söylemiyorsun, o yüzden uyarmak istedim
Evet şahane müzik zevkim var. Gurur duyuyorum kendimle
Evet. Bu kadar intiba oluşması bence senin suçun çünkü az paylaştım oyun müziği forumdaÇok kez söyledim çünkü böyle intiba bıraktın benim sucum mu
Forumda paylaştiğin toplamda 5 müzik varsa 4ü müzikse benim ne gibi sucum olabilirEvet. Bu kadar intiba oluşması bence senin suçun çünkü az paylaştım oyun müziği forumda
Çünkü öyle değil. En son paylaştığım oyun müziği 1 yıl önce. Ki o da Hans Zimmer'ın imzasını taşıyan bir müzikForumda paylaştiğin toplamda 5 müzik varsa 4ü müzikse benim ne gibi sucum olabilirher gördüğümde o oyun müziği yok bu oyun müziği diyorsunrahatsız filan oluyorsan bari beni guncelle playlistin hakkında
Müzik zevkinle forumu şenlendirsen durumunda paylaşsan filan daha kolaycı bi çözüm olur haniÇünkü öyle değil. En son paylaştığım oyun müziği 1 yıl önce. Ki o da Hans Zimmer'ın imzasını taşıyan bir müzik
Spotify'dan ekle Favori listeme göz at istersen
Şu ana kadar kaç tane paylaştığım müziği dinlendin Forumdashcım?Müzik zevkinle forumu şenlendirsen durumunda paylaşsan filan daha kolaycı bi çözüm oöur hani
0Şu ana kadar kaç tane paylaştığım müziği dinlendin Forumdashcım?
Şaka şaka hepsine bi kulak gezdiriyordumTam tahmin ettiğim gibi
Tam tahmin ettiğim gibiŞaka şaka hepsine bi kulak gezdiriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?