2021 Deep - Film Yorumları

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com

MV5BMjQ1OGY4OTYtZTE4OS00YzljLTlhODAtZTc1ZDU3MWM3NzQ5XkEyXkFqcGdeQXVyMTEzMTI1Mjk3._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Deep

Tür:
Dram, Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim
Süre: 101 dakika

Yönetmen: Sita Likitvanichkul, Jetarin Ratanaserikiat, Apirak Samudkidpisan, Thanabodee Uawithya, Adirek Wattaleela
Senaryo: Sita Likitvanichkul, Kittitat Nokngam, Jetarin Ratanaserikiat, Apirak Samudkidpisan, Wisit Sasanatieng, Thanabodee Uawithya

Oyuncular:
Krit Jeerapattananuwong
Warisara Jitpreedasakul
Philaiwan Khamphirathat
Kay Lertsittichai

IMDb Linki

Puanlar:

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

• Harika
Reactions: The_Erinch
Adamsın yaaa @Tolstoyevski
gene sadece benim izleyeceğim ve sadece benim yorum yapacağım bir konu daha :A :A :A :A

Uykusuz kalmayı becerenin milyarları alacağı ama birsüreden sonra belli bir süre uykuya dalarsa kalbinin duracağı gerilim dolu bir konuyu barındıran bir dizi...Sanırım Taiwan,Endonezya taraflarından dizi.

Adamsın yaaa @Tolstoyevski
gene sadece benim izleyeceğim ve sadece benim yorum yapacağım bir konu daha :A :A :A :A

Uykusuz kalmayı becerenin milyarları alacağı ama birsüreden sonra belli bir süre uykuya dalarsa kalbinin duracağı gerilim dolu bir konuyu barındıran bir dizi...Sanırım Taiwan,Endonezya taraflarından dizi.
Netflix'in hakkını veren adam! Bütün Netflix yapımlarını izleyerek sömürüyor ve parasının hakkını veriyor. :A

Netflix'in hakkını veren adam! Bütün Netflix yapımlarını izleyerek sömürüyor ve parasının hakkını veriyor. :A
Aslında hepsi değil..bilimkurgu,fantastik dizileri yada filmleri gerçekten seviyorum birde uzak doğu sektör olarak bu konularda başarılı...Forumda fazla rakibim yok... o yüzden de hep yalnızım.
Forum hep eski zaten tüm dünyanın izlediği dizilerin içinde gezip duruyor...

Fringe gibi bir diziyi bile @Tolstoyevski izlemiş anladığım.

Aslında hepsi değil..bilimkurgu,fantastik dizileri yada filmleri gerçekten seviyorum birde uzak doğu sektör olarak bu konularda başarılı...Forumda fazla rakibim yok... o yüzden de hep yalnızım.
Forum hep eski zaten tüm dünyanın izlediği dizilerin içinde gezip duruyor...

Fringe gibi bir diziyi bile @Tolstoyevski izlemiş anladığım.
@bazinga da iyi dizi ve film konusunda ama tabii Netflix'i sömürme konusunda eline su dökemez bence. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
@Tolstoyevski Bilerek şaşkın emoji attın değil mi :A :A :A

Konusuda vardı filmin değil mi bak iyi oldu.

Filmi ben beğendim; tabi herzaman ki gibi benden başka izleyen olur mu bilmem ama @Gizmen orta doğu sineması ile ilgileniyordu.

Uyku ile alakalı olduğu için aklıma bizim zombiye @Zeyno geldi.
Aslında Tols sende izle bu filmi bak.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Filme başlarken beklentim düşüktü hatta sıkılacağımı düşünüyordum ama yanıldım, epey akıcı ve hareketli bir film olmuş kısıtlı konusuna rağmen. Gençler uykuya teslim olmayarak iyi para kaldırdılar. Cin ve Peach karakterleri sinir bozucu karakterlerdi, hele ki Cin'in konuşması, Peach'in uyuşukluğu fazlasıyla darladı film boyunca.

Jane'e kardeşi üzerinden şantaj yapılması kötü oldu ama neyse ki diğer arkadaşları yarı yolda bırakmayıp destek olmayı kabul ettiler. Filmin en başındaki intihar olayı bir an bir yere bağlanmayacak sandım ama çok geç de olsa bağladılar. Tüm bu işlerin arkasında okuldaki hocalarının olması da bir diğer şaşırtan etken oldu.

7/10

• Harika
Reactions: The_Erinch
Filme başlarken beklentim düşüktü hatta sıkılacağımı düşünüyordum ama yanıldım, epey akıcı ve hareketli bir film olmuş kısıtlı konusuna rağmen. Gençler uykuya teslim olmayarak iyi para kaldırdılar. Cin ve Peach karakterleri sinir bozucu karakterlerdi, hele ki Cin'in konuşması, Peach'in uyuşukluğu fazlasıyla darladı film boyunca.

Jane'e kardeşi üzerinden şantaj yapılması kötü oldu ama neyse ki diğer arkadaşları yarı yolda bırakmayıp destek olmayı kabul ettiler. Filmin en başındaki intihar olayı bir an bir yere bağlanmayacak sandım ama çok geç de olsa bağladılar. Tüm bu işlerin arkasında okuldaki hocalarının olması da bir diğer şaşırtan etken oldu.

7/10
Hemşerim iyi ki varsın. Bazı filmlerde tek kalmıyorum sayende
I Love You Hearts GIF by Canticos World

• Harika
Reactions: serhatt