TVen Dedikodu Gecesi - 4. Bölüm | 02.11.2017

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,155
Reaksiyon puanı
16,030
Puanı
1,060
WhatsApp Image 2017-10-25 at 21.16.46.jpeg


Thequeer : Evet sevgili Fav10 okurları TVEN ekranlarından Dedikodu Gecesi ile yeniden karşınızdayız.

Thequeer - Ahmed : Hoş geldiniz.

Ahmed: Hiç zaman kaybetmeden forumda yaşanan ''28 Ekim Fav10'un sonu'' manşetiyle başlayalım istiyorum. :A

Thequeer : Başlıkta bomba oldu yalnız :F Evet neyseki çok sürmedi ve sonunda halk kazandı diyormuşum :F şaka bir yana Fav10 devam kararı aldı.

Ahmed : Evet zaten biran herkes bi şok yaşadı. Yani 11 yıllık büyük dostlukların kurulduğu, büyük emeklerin verildiği bir forumun kapatılması akıl alır gibi değil.

Thequeer : Tepkin neydi peki kuşum ?

Ahmed : Ben bizim programın 2. bölümünde Ozan'ın karma karışık duygular içinde olduğunu demiştim, bu konu benim söylediğimi doğruladı bence. Son zamanlarda onun ne sorunu var bilmiyorum bunu foruma fazlaca yansıtdı son birkaç olaylarda. Benim tanıdığım Ozan böyle biri değildi. Bir sabah uyandı böyle bir karar verdi bence. Bunun düşünülerek atılmış bir adım olduğunu düşünmüyorum bende herkes gibi çok korktum kapatır gider diye sonra biraz düşününce dedim ki o da heralde bu kararın ani olduğunu anlar ve vazgeçer, neyseki öylede oldu. Sen ne düşündün, bana da sen WhatsApp üzerinden haber vermiştin. :D

Thequeer: Ya ben zaten sabah uyanır uyanmaz baktım sadece Deniz, Yiğit 1 kişi daha yorum yapmıştı heralde. Zaten kolay kolay bir yere bağlanan biri değilim hemen işte sana mesaj attım Melih'e attım ne oluyor diye. O da girdi zaten gayet mantıklı bir çözüm buldu, ben alırım diye. Ben dahil birçok kişide bu fikre sahip çıktı. Bende kararı hiç profesyönel beklemiyorum yani yönetici kadrosuna bile sorulmamış yani herkes haklı bir şekilde tepkisini gösterdi ve neyseki Ozan'da geri adım atarak hatasını telafi etti.

Ahmed: Evet canım neyseki kapanmadık :D

Thequeer : Eee eğer hazırsak konuğumuzu çağıralım ?

Ahmed : Tabiki hazırız :D Gelsin bebişim. :Z

WhatsApp Image 2017-11-02 at 21.47.06.jpeg


Ahmed - Thequeer : Ve karşınızda Yiğitttt :D

Ahmed : Öncelikle hoşgeldin canım

Yiğitt : Hoşbulduk :D

Thequeer : Hiç zaman kaybetmeden benim sorum ile başlayalım :D Hazır bizde az önce konuşmuşken Forumda 28 Ekim tarihinde yaşanan ve herkesin şok olduğu malum olayla ilgili çok sert tepkiler verenlerden biriydin. Bu kararı ilk duyduğunda ne düşündün ? Sence bu olayın sebepleri tatmin edici miydi ? Yoksa alelade alınan ve sonrasında vazgeçilen birşey miydi ?

Yiğitt : Yani Ozan'a şaşırıyorum açıkçası, eskiden çok profesyonel kararlar veriyordu. Son zamanlar farklılaştı. Eskiden bize uzaktı, soğuktu ama hep bir ciddiyetini, kendisini severdik. Son zamanlarda iyice bağlarını kopardı, emekli dedeler gibi ses gürültü olmasın havasına girdi. Bilmiyorum neden böyle yapıyor ama böyle pat diye hadi kapatıyorum denmesi de hoş olmadı. Buraya emek verenlere saygısızlık bana göre. Ben buraya saatlerimi harcadım, konularımız, etkinliklerimiz falan. Boşa mı yaptık bu kadar şeyi? Gerekçelerin hepsi bahane bana göre. Neyse ki yanlıştan kısa sürede döndü, eski havayı yakalayalım bu mevzuları unutup. :D

Ahmed: Aynen. :D Ben devam edeyim, Forumdan uzak kaldığın dönemde, yine konuk üye olarak giriş yapIp izliyordun mu forumu? Ve çıkış yapmadığın sekmeden yanlışlıkla giriş yaparak bi anda yeniden geri döndün. İyiki geri döndüm diyormusun? Çünki bence kararlı birisin, iyiki böyle oldu yoksa en az 2 ay görmüyecekdik seni.

Yiğitt : Forumun kutucuğunu çubuktan kaldırmıştım. Ayrıldıktan bir hafta sonra foruma girip bakındım, itiraflara falan bakmıştım hatta. Zaten 10-15 gün kayboldum, bir kere girdim. Sonrası giriş telefondan sekmeleri kapatırken giriş yaptım, giriş yapınca mrt-06 ile Çiğdem'e yazmadan çıkmak istemedim. İkisiyle de vedalaşamamıştım çünkü. Sonra da girmişken bir daha çıkmayayım dedim. Gerçekten sinirlenmiştim, birkaç ay araya kararlıydım. Neyse geldik artık.

Thequeer : Tekrar hoşgeldin :D Aynı konudan devam etmek istiyorum forumda 28 Ekim’den sonra belli düzenlemelere gidildi. İtiraflar kaldırıldı, tartışmaların önüne geçilmeye çalışıldı. Sence bu ne kadar mantıklı ? Birbirine karşı kinini kusamayınca üyeler herşey daha mı iyi olacak ? Bu konuda 28 Ekimden sonra forumda alınan kararları nasıl değerlendiriyorsun ? Sence forumdaki tartışmaların önüne geçilebilecek mi ?

Yiğitt : İtirafların kaldırılması konusunu ilk belirtenim zaten. Atacan ile konuştuk. Ahmed'in bizi kırmayacağını, hoşgörüyle karşılayacağından emindik. Ki o da sağolsun ara verdi. Zaten atmosfer çok gergindi, bir süre ara vermesi en doğrusu oldu. İnsanlar biraz içinde biriktirsin ya da yüzüne söylesin. İtiraflar başlayalı 3-4 ay oldu, ondan önce ben çoğu kişinin yüzüne söyleyip tartışıyordum. Yani isteyen öyle yapsın, istemeyen takmasın unutsun gitsin. Biraz rahat olabilirler. :D

Ahmed : Biraz şu forum havasını dağıtalım yavaş yavaş sona yaklaştık çünkü. Forumda malum Eşcinsel Örgütü Kuruyoruz :A Sen de mrt-06 gibi eşcinsel olmayıp, ama bizlerle iyi geçinenlerdensin. Peki reelde nasılsın bu konularda. Benimle çıkar mısın ? :A

Thequeer : Hahahhaha ay bu çok iyidi :F

Yiğitt : Eşcinsel değilim, biseksüel de değilim. Öncelikle bunu belirteyim. Bizim bu muhabbetlerimiz birkaç yıl önce Çiğdem ile atışıp yorumlaşmamız ile başladı. Sonra Emre, Kaan, Çiğdem ile tatlı bir atışmaya döndü. Böyle gülüp eğleniyoruz. Eşcinsellere karşı değilim, kendi mahremlerinde ne yapıyorlarsa yapabilirler. :D Kusura bakma senle de çıkamam. :A

Ahmed : Sağol ya, dur daha trip atacam sana.s.s :F O zaman bu cevabın unutulması için forumla ilgili birşey sorayım Deniz ile hala normal konuşuyorsunuz, konularda falan. Hatta ilk durum güncellemene yorum da yapmıştı. Peki şimdiden sonra denizz19 senin için ne ifade ediyor? Eskisi gibi olman imkansız ama yine de onunla ilgili fikirlerini merak etmiyor değilim.

Yiğitt : Deniz ile klasik tartışmalarımız, pek kafalarımız uymuyor aslında. Karşılıklı muhalifiz sürekli. Aramız gayet iyi, konuşuyoruz iyi bir şekilde. Neden eskisi gibi olması imkansız olsun? Sırf rütbemiz gitti diye ful tripli mi olalım? Bu aralar baya stresli, askere gidip gelsin de kendine gelir. :A Onun dışında kötü bir şey düşünmüyorum, zaten özelden konuşup tartışma olaylarında nasıl adım atacağımızı falan konuştuk. Sorun yok yani

Thequeer : Ay gelsin bi zahmet :A Kapanışı ben yine eğlenceli bir soru ile yapmak istiyorum :bhr: Fav10’u Aşk-u Memnu dizi seti olarak düşünüp her üyeyi bir karakter eşleştirmeni istesem nasıl bir eşleşme yaparsın :A (Cinsiyet ayrımı da yapmayabilirsin)

Yiğitt : Hahaha güzel soru olmuş.
Adnan Bey - mrt-06
Bihter - Yiğitt
Behlül - Bully
Nihal - Çiğdem
Bülent - Harunnn60
Firdevs Hanım - denizz19 :A
Deniz Hanım - vadikızı
Süleyman Efendi - OzaN :A
Peyker - Aserat
Nihat - Billy Kane
Hilmi Bey - sokak sanati :A
Beşir - Ahmed (Sırları bilip de söylemeyen ) :A
Ahsen Hanım - XanTier
Elif - S.G.A.T.

Ahmed: Çok güzel oldu cevaplar :D

Thequeer : Aynen güzel eşleştirmeler özellikle Deniz :A

Thequeer-Ahmed: Yoğun istek üzerine sana herkesin merak etdiği bir soru soracağız. :D
mrt-06 ile aranız kötü gibi, neler oldu aranızda?

Yiğitt: Deniz ve benim yöneticilikten atılmama Atacan'ın tepki vereceğini düşünüyordum. Olsaydı sert tepki verirdi diyordum, benim gibi Çiğdem özellikle öyle düşünüyordu. Foruma gelince bir şey bile paylaşmamış, bir kere haksızlık yapıldı dememiş mesela. Arkamızda durur dediğim Atacan tek kelime bile söylememiş, söylemedi de. Üstüne Ozan'ın onun profiline yazdığı 'forum kimlere kaldı' mesajına da gülerek 'evet havadisleri aldım' yazmış. Yani destek olur dediğim Atacan'dan hiçbir mesaj almadım, hiçbir destek görmedim. Tamamen hayal kırıklığı. Ha aramızın bozulmasını da açıklayayım, geçen 'Yüz Yüze Yayından Kaldırıldı' haberini yapmıştım. Sonra bana özelden 'sana çok sinirlendim, haberi düzelt lütfen' gibi smileysız bir mesaj yazdı. Halbuki aramız da iyiydi, bir şey yoktu. Sonra ben de bu sert mesajına 'düzeltmiyorum:)' yazdım. Cevap olarak 'mesaj kutucuğundan çıkıyorum' yazıp gitti. Bir konu için yaptığı hareket bu yani, gizli bir şey olmadığından açıklıyorum yani. Ha ben o olayı da biliyorum, bazı kişilerin lafıyla bana tavır yapıyor. Dolduruşa geliyor, ha çok da umrumda değil. Sokak sanati haklıymış diyorum sadece. :X

Ahmed : Şimdi sana bir sürprizimiz var. Seni Fav10'a sorduk :A

Yiğitt : Aaa öyle mi ? :eek:

Thequeer : Hazırsan işte geliyor :A

Spiker : Yiğit’in dönüşüyle ilgili ne düşünüyorsun ? Tepkin ne oldu ? Bekliyor muydun ? Yeniden yönetici olmayı hak ediyor mu sence ?

Sokak sanatı : Yiğit'in ara vermesine çok üzülmüştüm bi boşluk olmuştu ama ara verişi kısa sürdü ve hemen kaynaştık yine. Arkadaşlığı gerçekten çok kıymetli. Kaan gibi. Kesinlikle Süper mod olmayı haketmiyor hakettiği Co-Adminlik. Hatta Adminlik bile olabilir ama Admin olan değişiyor Co-Admin olsun bizim olsun.:bhr:

Denizz19 : Yiğit'in dönüşünü bekliyordum zaten konuşuyorduk 1-2 ay uzak tutacağım kendimi diyordu ama gelişini daha erkene almış azıcık :A O yüzden gelişine şaşırmadım zaten buradan kopmak o kadar kolay değil zamanında yaşadığım için biliyorum Yiğitte dayanamadı normal olarak.
Yiğit yönetici olabilir ancak kendisinin de isteyeceğini sanmıyorum ben ama olursa da olur yani :D Biraz kavgalardan uzak durmalı, en sevdiklerini üzmemeli ve her şeyden önemlisi bir şeyler söylerken ileride nasıl sonuçlar doğuracağını bilerek söylemeli diye düşünüyorum. Yoksa Yiğit insancıldır. :)

Çiğdem- : Yiğit şüphesiz en yararlı yöneticilerden birisiydi mesaj aktifliği olsun,açtığı konular olsun, ayrıca yılın yarısında askerde olmasına rağmen etkinlikte final gördü seviliyorda. Yönetim dışı kalmayı bence hak etmiyordu oyüzden dönmesini bekliyorum. Foruma dediği tarihten erken dönmesinede çok sevindim onada ayrı üzülmüştüm :(Renkli kişiliği ile gelir gelmez bir renk kattı zaten foruma, kısaca dönmesine sevinçliyim, yönetimede tekrar bekliyorum :bhr:

Aserat : Zaten kalıcı bir ara vermediği için döneceğini biliyordum. Twitter'dan da konuştuk bu süre içinde ama foruma dönmesine çok sevindim. Ve bence yönetici olmayı da hak ediyor, hatalarından ders aldı sonuçta. :D

Harunnn60: Yiğit aniden gidince üzülmüştüm ama az çok erken geleceğini tahmin ediyordum. :AForumsuz yapamaz o.:A Yanlışlıkla filan girdim diyor ama bizi özlediğinden girmiştir. :A

Yiğitt :Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ederim :love1:

Thequeer-Ahmed : Bizde sana teşekkür ederiz Programımıza renk kattın ama artık totoşun terlemiştir alalım seni ordan :A

Yiğitt : Bende sıkılmıştım zaten :A

Ahmed: Kısa bir aradan sonra Music Survivor ile karşınızdayız :bhr:

FRAGMAN

İTİRAF EDİYORUZ kısa bir aranın ardından geri dönüyor. Geri dönüş tarihi yakında açıklanacaktır. Geri döndükten sonra ise her hafta tüm itiraflar ANONİM şekilde admin mrt-06'ya gönderilecek ve denetimden sonra paylaşılacaktır. Takipte kalalım. :Z

WhatsApp Image 2017-10-10 at 20.19.52.jpeg


Ahmed : Music Survivor kısmına hoş geldiniz, karşınızda Ozan ve Mayıs Kralı. :Z İlk olarak son hafta elenen Ozan karışınızda.

Thequeer: Selam Ozan? Nasılsın? Malum geçtiğimiz hafta Nazan Öncal ile MusicSurvivordan ayrıldın. Bu ayrılık ile ilgili ne söylemek isterdin? Sence haklı bir elenme idi mi? Sence o hafta aslında en zayıf halka kimdi?

Ozan: Selam herkese, pek iyi değilim doğrusu. Elbette buna şükür ama mutsuzluklar, hayal kırıklıklarıyla dolu bir dönemden geçiyorum. Bence ilk üçü hak eden bir şarkıydı ama zorlu bir hafta olduğunu da kabul ediyorum. İlyas Yalçıntaş en zayıf halkaydı.

Ahmed: Genel olarak yarışmadaki oylama ve kişilerin oyları ile ilgili düşüncelerin neler? Ve yarıştaki favorilerin kimler?

Ozan: Kasıtlı olarak kişiye göre oy veren çok kişi var. Bazı kişilerin oylarına dikkat edilirse her sezon aynı kişiye her hafta yüksek puan veriyorlar. :) Sia favorim ama Gripin de kazanabilir. :)

Thequeer: Peki Nazan Öncalı seçmende en önemli etkenler nelerdi? Normalde de dinlediğin isim mi?

Ozan: Nazan Öncel hayranıyım. Her daim dinlerim. Slow şarkıları gerçekten anlamlıdır ve derinden etkiler. Hareketli şarkıları ise eğlencelidir. Bana göre Türk pop müziğinin en büyük divası ve hak ettiği değeri tam anlamıyla da göremiyor. Forumun haksızlık etmeyeceğini bilsem ilk sezonlardan alırdım çünkü sevdiğim onlarca şarkısı var. :)

Ahmed: Elinde kalan parçalar hangileri idi ve finalde neyi kullanmayı düşünüyordun. :D

Ozan: Yarışmanın gidişatına göre fikir değiştirebilirdim ama aklımdaki şarkı: Gidelim Buralardan.
Elimdeki parçalar ise: Aşkım Baksana Bana, Hay Hay, Hadi O Zaman, Nereye Böyle, Aşkitom, Bazı Şeyler kullanmayı planladığım diğer şarkılardı. Yazık oldu.

Thequeer-Ahmed: Teşekkürrler cevapların için. Şimdi ise karşınızda MayısKralı. :Z

Thequeer: Evet sevgili Mayıs Kralı hoş geldin 2 hafta önce elenmiştin ama geçen haftalar burada olmadığın için bu hafta aldık seni. :D Hemen başlayalım, sence Lena gibi bir sesin elenmesinde yabancı olmasının etkisi var mı ?

Mayıs Kralı : Elbetteki yabancı olmasının etkisi var, açıkçası senin yabancı seveceğini düşünmeme rağmen en çok hayal kırıklığını senin oylarında yaşadım, onun dışında sürekli düşük verenlerde vardı. Ama bana bu konuda en çok samimi gelen isimde @denizz19 , onun seveceği bir tarzda şarkı koydum ve gerçektende yüksek verdi onun dışındaki şarkılardan pek bir şey beklemiyordum. Riskli bir haftadaydım, farklı bir şarkıydı ama olmadı. :(

Ahmed : Yarışmacıya göre oy politikasına katılanlardan mısın peki? Bu soruyu her zaman soruyoruz. :)

Mayıs Kralı : Bu yarışmacıya göre oy politikası fikrine katılmıyorum, herkesin şarkıları dinlediğini umuyorum. :)

Thequeer: Son olarak desteklediğin yarışmacı var mı ? :)

Mayıs Kralı: Tabikide Dua Lipa'yı destekliyorum ama onun dışında Sia'da şampiyon olsa sevinirim. :)

Ahmed-Thequeer : Çok teşekkür ederiz geldiğin için. :Z
Vee programımızı okunuğunuz için siz okucularımıza teşekkür ediyoruz. İyi geceler ve iyi okumalar. :bhr:

Konuya kalp atmayı unutmayın. :bhr:
 

Thequeer

Favori Üye
Katılım
10 Temmuz 2017
Mesajlar
2,580
Reaksiyon puanı
770
Puanı
145

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,770
Reaksiyon puanı
63,199
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Yine güzel bölüm olmuş emeğinize sağlık. :D @Ahmed @Thequeer

@Yiğitt'in dönmesine sevindim dediğim gibi. Yalnız ben arayı 1-2 ay olarak düşündüğünü bilmiyordum iyi ki de bilmemişim. :A

Röpörtaj kısmında da görüldüğü gibi @OzaN pek iyi bir dönemden geçmiyor gibi. Umarım sorunlu olan şey neyse kısa zamanda yoluna girer. Seni mutlu görmek istiyoruz. :)
 

Thequeer

Favori Üye
Katılım
10 Temmuz 2017
Mesajlar
2,580
Reaksiyon puanı
770
Puanı
145
Yine güzel bölüm olmuş emeğinize sağlık. :D @Ahmed @Thequeer

@Yiğitt'in dönmesine sevindim dediğim gibi. Yalnız ben arayı 1-2 ay olarak düşündüğünü bilmiyordum iyi ki de bilmemişim. :A

Röpörtaj kısmında da görüldüğü gibi @OzaN pek iyi bir dönemden geçmiyor gibi. Umarım sorunlu olan şey neyse kısa zamanda yoluna girer. Seni mutlu görmek istiyoruz. :)
Teşekkür ederiz canısı :bhr: Neyseki geldi oraları karıştırmayalım :A
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,170
Reaksiyon puanı
45,876
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Şahane olmuş bölüm afiş çok hoşuma gitti :D

@MayısKralı teşekür ederim :)

@Yiğitt beni Firdevs Hanım yapmış Allahım :A

Yine ismim çok geçmiş her yerde :F
Ay ne bileyim benziyorsunuz birbirinize. :A

Yine güzel bölüm olmuş emeğinize sağlık. :D @Ahmed @Thequeer

@Yiğitt'in dönmesine sevindim dediğim gibi. Yalnız ben arayı 1-2 ay olarak düşündüğünü bilmiyordum iyi ki de bilmemişim. :A

Röpörtaj kısmında da görüldüğü gibi @OzaN pek iyi bir dönemden geçmiyor gibi. Umarım sorunlu olan şey neyse kısa zamanda yoluna girer. Seni mutlu görmek istiyoruz. :)
Seni Peyker'e yani Nur Fetthahoğlu yerine koydum. Ne düşünüyorsun? :Z
 

Thequeer

Favori Üye
Katılım
10 Temmuz 2017
Mesajlar
2,580
Reaksiyon puanı
770
Puanı
145