'Dedektif Memoli' dizisi hakkında görüşleri merak ederek Twitter'da bir gezintiye çıktım.
İşte az ve öz 'Dedektif Memoli'yi nasıl bulmuş Sanal Alem'de olanlar;
slienttscremm - ali gedikli
Bir Türk'ün flütü eline aldıktan sonraki imtihanı: 1-Memoli. 2-Bak postacı geliyor. 3-Ilgaz Anadolu'nun. 4-Dağlar ardında. 5-Samanyolu.
sudangelenesek - tarık
9 sene önce Komiser Memoli'ydi, şimdi Dedektif Memoli oldu, 9 sene sonra Orgeneral Memoli olursa şaşırmamak lazım.
sekizincietap - Murat Öztürk
Dedektif Memoli diye bir diziye rastladim az önce. Bu kadar kötü bir oyunculuk görmedim. Özellikle Burcu Esmersoy.
MuratULGEN - Murat Ülgen
Türkiye'de dedektiflik müessesesi var mı? Dedektif memoli ne yahu?
SerkanKzlbyr - Serkan Kızılbayır
Memoli yeniden başladı,Türkiye'de saç jölesi stokları kritik düzeyin altına indi, apaçiler paniktedir sanırım.
yasemindln - Yasemin Delen
bu dedektif memoli ne kadar kotu tnt den sogudum resmen yaa ...
yrydr - Eser
dedektif memoli'nin tek rakibi deniz yıldızı'ymış.. hedef büyük.
sevda2400 - sa -> Burcu Esmersoy'a => @besmersoy
maalesef olmamis o donemin super dizisi tekrar olunca o asamaya ulasmk zor memoli rolundeki cok yakisikli ama rolu sesi fiyasko
PITIRPRENSES - Pınar -> Burcu Esmersoy'a => @besmersoy
Dedektif Memoli'yi izledim de sizin asıl mesleğiniz oyunculuk olmalıymış, çok beğendim
sufi_trance - Ahmet Emre
efsane dizi memoli geri döndü;oysa ki ben bizimkiler'i bekliyordum.20 ylın tek tek yeniden çekilmesini..tv değil işkence kutusu..
İşte az ve öz 'Dedektif Memoli'yi nasıl bulmuş Sanal Alem'de olanlar;
slienttscremm - ali gedikli
Bir Türk'ün flütü eline aldıktan sonraki imtihanı: 1-Memoli. 2-Bak postacı geliyor. 3-Ilgaz Anadolu'nun. 4-Dağlar ardında. 5-Samanyolu.
sudangelenesek - tarık
9 sene önce Komiser Memoli'ydi, şimdi Dedektif Memoli oldu, 9 sene sonra Orgeneral Memoli olursa şaşırmamak lazım.
sekizincietap - Murat Öztürk
Dedektif Memoli diye bir diziye rastladim az önce. Bu kadar kötü bir oyunculuk görmedim. Özellikle Burcu Esmersoy.
MuratULGEN - Murat Ülgen
Türkiye'de dedektiflik müessesesi var mı? Dedektif memoli ne yahu?
SerkanKzlbyr - Serkan Kızılbayır
Memoli yeniden başladı,Türkiye'de saç jölesi stokları kritik düzeyin altına indi, apaçiler paniktedir sanırım.
yasemindln - Yasemin Delen
bu dedektif memoli ne kadar kotu tnt den sogudum resmen yaa ...
yrydr - Eser
dedektif memoli'nin tek rakibi deniz yıldızı'ymış.. hedef büyük.
sevda2400 - sa -> Burcu Esmersoy'a => @besmersoy
maalesef olmamis o donemin super dizisi tekrar olunca o asamaya ulasmk zor memoli rolundeki cok yakisikli ama rolu sesi fiyasko
PITIRPRENSES - Pınar -> Burcu Esmersoy'a => @besmersoy
Dedektif Memoli'yi izledim de sizin asıl mesleğiniz oyunculuk olmalıymış, çok beğendim
sufi_trance - Ahmet Emre
efsane dizi memoli geri döndü;oysa ki ben bizimkiler'i bekliyordum.20 ylın tek tek yeniden çekilmesini..tv değil işkence kutusu..
Özel İnceleme
Abdullah AKTAN/FavoriForumum
Bu haberin her hakkı saklıdır. İzin almadan veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır. Bu kuralın ihlal edilmesi halinde gerekli kuruluşlarca gereği yapılacaktır.