'Dedektif Memoli'yi Sanal Alem Nasıl Buldu ? [Özel Haber]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
'Dedektif Memoli' dizisi hakkında görüşleri merak ederek Twitter'da bir gezintiye çıktım.

memolitntfavoriforumum.jpg

İşte az ve öz 'Dedektif Memoli'yi nasıl bulmuş Sanal Alem'de olanlar;

slienttscremm - ali gedikli
Bir Türk'ün flütü eline aldıktan sonraki imtihanı: 1-Memoli. 2-Bak postacı geliyor. 3-Ilgaz Anadolu'nun. 4-Dağlar ardında. 5-Samanyolu.

sudangelenesek - tarık
9 sene önce Komiser Memoli'ydi, şimdi Dedektif Memoli oldu, 9 sene sonra Orgeneral Memoli olursa şaşırmamak lazım.

sekizincietap - Murat Öztürk
Dedektif Memoli diye bir diziye rastladim az önce. Bu kadar kötü bir oyunculuk görmedim. Özellikle Burcu Esmersoy.

MuratULGEN - Murat Ülgen
Türkiye'de dedektiflik müessesesi var mı? Dedektif memoli ne yahu?

SerkanKzlbyr - Serkan Kızılbayır
Memoli yeniden başladı,Türkiye'de saç jölesi stokları kritik düzeyin altına indi, apaçiler paniktedir sanırım.

yasemindln - Yasemin Delen
bu dedektif memoli ne kadar kotu tnt den sogudum resmen yaa ...

yrydr - Eser
dedektif memoli'nin tek rakibi deniz yıldızı'ymış.. hedef büyük.

sevda2400 - sa -> Burcu Esmersoy'a => @besmersoy
maalesef olmamis o donemin super dizisi tekrar olunca o asamaya ulasmk zor memoli rolundeki cok yakisikli ama rolu sesi fiyasko

PITIRPRENSES - Pınar -> Burcu Esmersoy'a => @besmersoy
Dedektif Memoli'yi izledim de sizin asıl mesleğiniz oyunculuk olmalıymış, çok beğendim:)

sufi_trance - Ahmet Emre
efsane dizi memoli geri döndü;oysa ki ben bizimkiler'i bekliyordum.20 ylın tek tek yeniden çekilmesini..tv değil işkence kutusu..

Özel İnceleme

Abdullah AKTAN/FavoriForumum

Bu haberin her hakkı saklıdır. İzin almadan veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır. Bu kuralın ihlal edilmesi halinde gerekli kuruluşlarca gereği yapılacaktır.

Genel olarak beğenilmemiş gözüküyor dizi. Bu tepkiler çok normal. Yılan Hikayesi bir efsaneydi ve bu efsane üzerinden yeniden prim yapılmaya çalışılıyor :)