Hiç teşekkür yok, hemen forumdaşcı kesildin
Hiç teşekkür yok, hemen forumdaşcı kesildin
Hhaha tövbe tövbe senin için izlettirmeye çalısıyorum ayoll😱 😱 😱 @ForumdashHiç teşekkür yok, hemen forumdaşcı kesildin
3-4 İzledim birazdan yorumlarımda bişi fark ettim ayoll hanı 2.bölümün bittini anlamadımda 3 ü anladım demiştimya onuda anlamamısım bitmemiş meğerse4 niye böyle az
Pardon 4-5 izledim dicektim3-4 İzledim birazdan yorumlarımda bişi fark ettim ayoll hanı 2.bölümün bittini anlamadımda 3 ü anladım demiştimya onuda anlamamısım bitmemiş meğerseBen bombalı çantayı açarkan bitti sanıp kapatmıstım hatta @Harunnn60 la sohbetimiz olmuştu10 dakıka falan sonra bitiyormuş meğerse
Şimdilik bakamamPardon 4-5 izledim dicektimBu bölümler baya hareketli aksiyonluydu @Forumdash sans ver bence@Harunnn60
X men yorumuyla telafi et bari @Harunnn60 pehleyecek yine forumun çatısını yeni tamir ettikŞimdilik bakamamazcık hayal kırıklığım geçsin
Oscarlar belli olsun bi izlicem
Niye süzüyormuş
17sinde başliyormuş. Bunu bari zamanında hep beraber izleyelimMahsene tıkabilir rahmetlinin yanına
Ocağınmı 😱 Ozamana biz eliteyi izleriz @Harunnn6017sinde başliyormuş. Bunu bari zamanında hep beraber izleyelim
Çünkü denk gelemedik o basladiğinda
İzlemiş olmana sevindim birde bunlarla bir kaç dizi dah izledik rahmetliyi beklemediler ama bir kaç dizide ben onu beklemiştim ki halada bekliyrumÇünkü denk gelemedik o basladiğinda
@Harunnn60 tweet atsın gelsinİzlemiş olmana sevindim birde bunlarla bir kaç dizi dah izledik rahmetliyi beklemediler ama bir kaç dizide ben onu beklemiştim ki halada bekliyrum
En iyisi ben hesap alim atim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?