Hiç teşekkür yok, hemen forumdaşcı kesildinHadi bakalım @Forumdash gece yorumla
Hiç teşekkür yok, hemen forumdaşcı kesildinHadi bakalım @Forumdash gece yorumla
Hhaha tövbe tövbe senin için izlettirmeye çalısıyorum ayoll😱 😱 😱 @ForumdashHiç teşekkür yok, hemen forumdaşcı kesildin
3-4 İzledim birazdan yorumlarımda bişi fark ettim ayoll hanı 2.bölümün bittini anlamadımda 3 ü anladım demiştimya onuda anlamamısım bitmemiş meğerse Ben bombalı çantayı açarkan bitti sanıp kapatmıstım hatta @Harunnn60 la sohbetimiz olmuştu 10 dakıka falan sonra bitiyormuş meğerse4 niye böyle az
Pardon 4-5 izledim dicektim Bu bölümler baya hareketli aksiyonluydu @Forumdash sans ver bence @Harunnn603-4 İzledim birazdan yorumlarımda bişi fark ettim ayoll hanı 2.bölümün bittini anlamadımda 3 ü anladım demiştimya onuda anlamamısım bitmemiş meğerse Ben bombalı çantayı açarkan bitti sanıp kapatmıstım hatta @Harunnn60 la sohbetimiz olmuştu 10 dakıka falan sonra bitiyormuş meğerse
Şimdilik bakamam azcık hayal kırıklığım geçsinPardon 4-5 izledim dicektim Bu bölümler baya hareketli aksiyonluydu @Forumdash sans ver bence @Harunnn60
X men yorumuyla telafi et bari @Harunnn60 pehleyecek yine forumun çatısını yeni tamir ettikŞimdilik bakamam azcık hayal kırıklığım geçsin
Oscarlar belli olsun bi izlicemX men yorumuyla telafi et bari @Harunnn60 pehleyecek yine forumun çatısını yeni tamir ettik
@Harunnn60 şuan seni süzüyorOscarlar belli olsun bi izlicem
Niye süzüyormuş@Harunnn60 şuan seni süzüyor
17sinde başliyormuş. Bunu bari zamanında hep beraber izleyelimMahsene tıkabilir rahmetlinin yanına
Ocağınmı 😱 Ozamana biz eliteyi izleriz @Harunnn6017sinde başliyormuş. Bunu bari zamanında hep beraber izleyelim
Çünkü denk gelemedik o basladiğinda
İzlemiş olmana sevindim birde bunlarla bir kaç dizi dah izledik rahmetliyi beklemediler ama bir kaç dizide ben onu beklemiştim ki halada bekliyrumÇünkü denk gelemedik o basladiğinda
@Harunnn60 tweet atsın gelsinİzlemiş olmana sevindim birde bunlarla bir kaç dizi dah izledik rahmetliyi beklemediler ama bir kaç dizide ben onu beklemiştim ki halada bekliyrum
@Harunnn60 Atarsa geleceği varsada gelmez : A@Harunnn60 tweet atsın gelsin
En iyisi ben hesap alim atim@Harunnn60 Atarsa geleceği varsada gelmez : A