hahah aa evet aslında zenci ama o kelimeyi kullanmak endense istemiyorum arap demek daha hosuma gidiyor siyahilere ayollArap değildir Afrikalıdır
hahah aa evet aslında zenci ama o kelimeyi kullanmak endense istemiyorum arap demek daha hosuma gidiyor siyahilere ayollArap değildir Afrikalıdır
Araplar zengin oluyor neden oyuncu olsunhahah aa evet aslında zenci ama o kelimeyi kullanmak endense istemiyorum arap demek daha hosuma gidiyor siyahilere ayoll
Dizi olsaydı ya keşke bir dizim daha olurdu.aa iyi oldu aslında arap l hevesimi kaçırmıştı
Dizi olsaydı ya keşke bir dizim daha olurdu.Neyse filmini izleriz yalnız çok konu var galiba hepsini nasıl sığdırcaklar? acaba seri şeklinde mi yapacaklar ilk film tutarsa?
bunun filmi var aslında onu izlemenizi öneririm 3 serilik yapmıslardıYa aynen @Harunnn60 dizi istiyorum
Animesini izleyeceğim galiba.bunun filmi var aslında onu izlemenizi öneririm 3 serilik yapmıslardı
ama animesini izleyin derim izlemediyseniz yabancı diziden farkı yok
ooo ben ünide izlemiştim 2012 yılları kime önerdiysemde önce çocukmuyuz biz dediler sonra bağımlısı oldularAnimesini izleyeceğim galiba.Sen ne ara izledin.
bunun filmi var aslında onu izlemenizi öneririm 3 serilik yapmıslardı
ama animesini izleyin derim izlemediyseniz yabancı diziden farkı yok
Animesinin baslarini izledim ama sonra araya benim bile bilmedigim gizli seyler girdiAnimesini izleyeceğim galiba.Sen ne ara izledin.
Sen bile şaşırmışsındır kesin 😱ooo ben ünide izlemiştim 2012 yılları kime önerdiysemde önce çocukmuyuz biz dediler sonra bağımlısı oldular
@Yiğitt en son bitirmişti sanırım forumda yorum konusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?