hahah aa evet aslında zenci ama o kelimeyi kullanmak endense istemiyorum arap demek daha hosuma gidiyor siyahilere ayollArap değildir Afrikalıdır![]()
hahah aa evet aslında zenci ama o kelimeyi kullanmak endense istemiyorum arap demek daha hosuma gidiyor siyahilere ayollArap değildir Afrikalıdır![]()
Araplar zengin oluyor neden oyuncu olsunhahah aa evet aslında zenci ama o kelimeyi kullanmak endense istemiyorum arap demek daha hosuma gidiyor siyahilere ayoll![]()
![]()
![]()
Dizi olsaydı ya keşke bir dizim daha olurdu.aa iyi oldu aslında arap l hevesimi kaçırmıştı![]()
![]()
![]()
Dizi olsaydı ya keşke bir dizim daha olurdu.Neyse filmini izleriz yalnız çok konu var galiba hepsini nasıl sığdırcaklar? acaba seri şeklinde mi yapacaklar ilk film tutarsa?
![]()
bunun filmi var aslında onu izlemenizi öneririm 3 serilik yapmıslardıYa aynen @Harunnn60 dizi istiyorum![]()
Animesini izleyeceğim galiba.bunun filmi var aslında onu izlemenizi öneririm 3 serilik yapmıslardı
ama animesini izleyin derim izlemediyseniz yabancı diziden farkı yok![]()
ooo ben ünide izlemiştim 2012 yılları kime önerdiysemde önce çocukmuyuz biz dediler sonra bağımlısı oldularAnimesini izleyeceğim galiba.Sen ne ara izledin.
![]()
bunun filmi var aslında onu izlemenizi öneririm 3 serilik yapmıslardı
ama animesini izleyin derim izlemediyseniz yabancı diziden farkı yok![]()
Animesinin baslarini izledim ama sonra araya benim bile bilmedigim gizli seyler girdiAnimesini izleyeceğim galiba.Sen ne ara izledin.
![]()
Sen bile şaşırmışsındır kesin 😱ooo ben ünide izlemiştim 2012 yılları kime önerdiysemde önce çocukmuyuz biz dediler sonra bağımlısı oldular
@Yiğitt en son bitirmişti sanırım forumda yorum konusu var![]()