Aslında hayat hikayeleri anlatılıyor, iyi bir şekilde izlediğinde keyif veriyor.Bidaha izlesem yine sıkılırım, o yüzden hiç izlememem daha iyi
Aslında hayat hikayeleri anlatılıyor, iyi bir şekilde izlediğinde keyif veriyor.Bidaha izlesem yine sıkılırım, o yüzden hiç izlememem daha iyi
Valla ben keyif alamadımAslında hayat hikayeleri anlatılıyor, iyi bir şekilde izlediğinde keyif veriyor.
Zorlamayalım o zaman ama bir kez daha izlemeyi deneyebilirsin ya da deneme. Sen bilirsin artık. Robert Williams var, Ethan Hawke var, var da var.Valla ben keyif alamadım
yukarda söylediklerine aynen katılıyorum robin williams ın her gözüktüğü sahne harikaydı ama öğrencilerin özellikle mağarada geçen sıkıcı sahneleri hoş değildi .. bende belki o kısımlardan sıkılabilirdim ama robin williams ın en ufak bir sahnesini kaçırmayayım diye pür dikkat izledim sonuna kadar, ufak tefek sıkıcı yerlere rağmen bence genel olarak çok güzel bir film çıkmış ortaya ,Filmde Robin Williams'ın yani John Keating'in gözüktüğü her sahne çok iyiydi. Buna karşın öğrencilerin kendi aralarındaki diyaloglar ise yer yer oldukça sıkıcılaştı ve muhtemelen bir önceki izleyişimde bu nedenle filmden kopup beğenmemişimdir.
Robin Williams dışında diğer öğrencilerin performansları da çok başarılıydı. Özellikle Ethan Hawke ve sonrasında Robert Sean Leonard tabii ki.
8/10
ethan hawk tan bahsetmeFilmi bitirebildim sonunda. Güzel filmdi. Bazı yerler çok sıksada akıllarda kalacak güzel sahneleride vardı.
Film ile ilgili hiç bilgim olmadan daldım gittim filme. Film mesajını biraz daha sanatsal anlatmış. Çok eğlenceli olabilecek konuyu biraz sıktırmış bu yönü ile.
Klasik idealist öğretmeni Robin Williams müthiş sergilemiş anca bu kadar olurdu dedirtti.
Öğrencilerden Todd karakteri süperdi ama sonra anladım ki o çocuk şuanın starıymış. Ethan Hawke olduğunu görünce şaşkınlık içerisinde kaldım. Belli etmiş kendini. Diğer öğrenciler o derece iyi değildi.
Filmin müzikleri çok kasvetliydi. Biraz daha güzel kullanılsa daha işyi olurmuş.
Filmde unutulmayacak sahneler vardı ama en iyi sahne ödülümü sdoın sahneden yana kullanacağım. Bir baş kaldırış ancak bu kadar duygulu olabilirdi.
Puanım 7.5/10
Öyle deme Ethan iyi oyuncudur Boyhood'da da Richard Linklater'in kankası diye oynamıştır bence.Adam demiştir şöyle bir film çekiyorum ne diyorsun o da tamam demiştir herhalde.ethan hawk tan bahsetmeboyhood aklıma geliyor
zaten filmin başlarında ufak kız en ilginç izlenesi karakterdi, filmin ortalarındada ethan hawk biraz izlenir gibiydiÖyle deme Ethan iyi oyuncudur Boyhood'da da Richard Linklater'in kankası diye oynamıştır bence.Adam demiştir şöyle bir film çekiyorum ne diyorsun o da tamam demiştir herhalde.
Can sıkıntısından Leyla ile Mecnun'un bölümlerini tekrar tekrar izliyorum. Son izlediğim 36. Bölümde bir şey farkettim: Leyla ile Mecnun, Ölü Ozanlar Derneği'ne gönderme yapıyor.
Bu da videolu hâli:
@OzaN, @berkann, @Tolstoyevski, @Danger UA!, @sokak sanati, @cevaa, @Titanium, @mrt-06, @xdragxx ve filmi ya da diziyi izleyen diğer herkes...
Türkiye'de bu tarz bir sahnenin olma olasılığı yok, olay nereye bağlandı. Hele işin içinde İsmail Abi gibi bir karakter varsa.Ahaha.Filmin efsane sahnesiydi.
Türkiye'de bu tarz bir sahnenin olma olasılığı yok, olay nereye bağlandı. Hele işin içinde İsmail Abi gibi bir karakter varsa.
Diziyi izleyip anlayanlar güler, o açıdan ne gülersin, ne de fikrin olur.Diziyi izlemedim. İzlesemde gülmedim o nedenle fikrim yok.
Diziyi izleyip anlayanlar güler, o açıdan ne gülersin, ne de fikrin olur.
Can sıkıntısından Leyla ile Mecnun'un bölümlerini tekrar tekrar izliyorum. Son izlediğim 36. Bölümde bir şey farkettim: Leyla ile Mecnun, Ölü Ozanlar Derneği'ne gönderme yapıyor.
Bu da videolu hâli:
@OzaN, @berkann, @Tolstoyevski, @Danger UA!, @sokak sanati, @cevaa, @Titanium, @mrt-06, @xdragxx ve filmi ya da diziyi izleyen diğer herkes...
Filmleri izledikten sonra Burak Aksak'ın göndermeleri daha bir açığa çıkıyor. Filmi izledim geçen yıl mesela, sonra dizinin 36. bölümünü izledim, hemen anladım mevzuyu. Daha "carpe diem" falan diyor.Ben de Leyla ile Mecnun a yeniden başladım, şuan 32.bölüme geldim. Her kült filme gönderme yapan efsanevi bir diziydi. Özlememek elde değil. : (
Süpürge ile ayaklarına vurma sahnesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?