Üşenmeyip başlarsam, üşenmeden yorumlarsam, uzun uzun yorumlar gelir.
İlk sezonun genelinde o tür belki bir iki sahne daha var taş çatlasın, ki bu Mad Men’den GoT’a kadar neredeyse her yabancı dizide olan şey malum. Hatta GoT çok daha ötede...İlk bölümün ilk 10 dakikasını izledim, belki devamını getiririm de. Şaşırtmadı Netflix yine. Neden mi? Daha ilk dakikalardan cinsel sahne çıktı ortaya. Karakterleri tanıt önce bir güzel, tanıtım olmadan Jonas'ın annesi Hannah, uygun olmayan bir şekilde görünüyor. Gereksiz detay tabii ama yine de Netflix olduğu için hiç şaşırtmıyor.
Netflix şaşırtmadı mı?İlk bölümün ilk 10 dakikasını izledim, belki devamını getiririm de. Şaşırtmadı Netflix yine. Neden mi? Daha ilk dakikalardan cinsel sahne çıktı ortaya. Karakterleri tanıt önce bir güzel, tanıtım olmadan Jonas'ın annesi Hannah, uygun olmayan bir şekilde görünüyor. Gereksiz detay tabii ama yine de Netflix olduğu için hiç şaşırtmıyor.
Kastım daha ilk dakikalarda "dan" diye çıkması. Çok gereksiz bir sahne olması da söz konusu tabii. Kadın karakterin sanırım çapkın imajını daha ilk dakikalardan gözler önüne sermek amaç. Gerçi saçmalık yine de dediğim gibi. Kadın karakterin ilk sahnesi düşün, cinsel sahne.İlk sezonun genelinde o tür belki bir iki sahne daha var taş çatlasın, ki bu Mad Men’den GoT’a kadar neredeyse her yabancı dizide olan şey malum. Hatta GoT çok daha ötede...
Mesele o değil işte. Netflix özel çaba sarf ediyor, kastım o. Kadının ilk sahnesi cinsellik üzerine kurulu bir sahne. İlk dakikalarda geliyor bir de bu sahne, "dan" diye çıkıyor karşımıza. Her dizide var ama vurgum bu noktaya. Netflix'in "hoş geldiniz" mesajıymış gibi.Netflix şaşırtmadı mı?Cinsel sahnenin olmadığı yabancı dizi yok denecek kadar az ki
Diziyi ilk kez mi izliyorsun?Mesele o değil işte. Netflix özel çaba sarf ediyor, kastım o. Kadının ilk sahnesi cinsellik üzerine kurulu bir sahne. İlk dakikalarda geliyor bir de bu sahne, "dan" diye çıkıyor karşımıza. Her dizide var ama vurgum bu noktaya. Netflix'in "hoş geldiniz" mesajıymış gibi.
Sen izliyor muydun yoksa, şaşırtıcı çünkü. Birileri öneriyordu bu diziyi sanki de, sen izlemiyordun diye hatırlıyorum.Diziyi ilk kez mi izliyorsun?
Yok ben izledimSen izliyor muydun yoksa, şaşırtıcı çünkü. Birileri öneriyordu bu diziyi sanki de, sen izlemiyordun diye hatırlıyorum.
O kadının sahneleri tuhaf bir yere gidecektir muhtemelen zaten de, şaşırtıcı olmaz yani. Kadına ilk sahne olarak soyunmasını söylememişlerdir sanırım, o derece durdu yani. Sahnelerin birleştirildiğini bilmesem, sanırım böyle düşüneceğim.Yok ben izledim
Bu kadının ilk sahnesinin öyle bir sahne olmasının tuhaf olmadığını ilerki bölümlerde daha net bir şekilde anlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?