bunlar hep gözlemecinin reyting toplama çabaları herkesin beklediği sahneyi sündüre sündüre en sona atacakHahah senide sürekli avutup duruyor diğer bölüm istediğin dolap sahnesi gelecek diye
bunlar hep gözlemecinin reyting toplama çabaları herkesin beklediği sahneyi sündüre sündüre en sona atacakHahah senide sürekli avutup duruyor diğer bölüm istediğin dolap sahnesi gelecek diye
forumda kimse kalmayınca ben kiminle atışacağım
nikah sahtedir şahitsiz nikahmı olur çocuk kandırır gibi bizi dikmişsin nikah masasına oysa direk bu tarz ıvır zıvırları geçip halvet sahnesine gelmeliydin
ben tamda mutlu mesut şekilde heyecanla halveti beklerken sence araya nastasia katmam imkan dahilindemi hogathaNataşa ile nasıl aldatırsın beni ayollPosun Boyun devrilmesin bari düzgün birisini bulsaydın Nataşa ne @gözlemci
kvitkoyu tüm ayrıntısıyla kurcaladım muhteşem bişey ama bir hogatha etmezAaa @destere nin karısı Nastashia yı @S.G.A.T. paylaymış forumda@Çiğdem- 😱😱
https://fav10.net/forum/threads/anastasiya-kvitko-resimleri.274774/
Hiç hakkımı yeme valla gelecek o dolap sahnesibeceriksiz @gözlemci bu sefer güzel bir senaryo yazamamış artık kafası nerdeydiyse konu bütünlüğü yok senaryo akıcı değil hiç sevmedim bölümü
Ben yokken arkamdan atıp tutmuşsun oldu mu be Selimcimben tamda mutlu mesut şekilde heyecanla halveti beklerken sence araya nastasia katmam imkan dahilindemi hogathabunlar hep gözlemecinin işleri? illaki işe fok sürecek bir yerden engel çıkarak
kvitkoyu tüm ayrıntısıyla kurcaladım muhteşem bişey ama bir hogatha etmez
ayrıca bu nedir gözlemeci
(Selim annesinin kendisi için görücülüğe gittiğini duyunca planını uygulamaya başlar.
görücü usulu evlenmeyi duydumda görücülüğe gitmek diye bir laf duymadım
oğulları için kız bakmaya gitmişlerdir
ya da kendilerine gelin adayı arıyorlardır falan filan.... görücülüğe gitmiştir olmamış
Rusta ve Behriye kim
ben tamda mutlu mesut şekilde heyecanla halveti beklerken sence araya nastasia katmam imkan dahilindemi hogathabunlar hep gözlemecinin işleri? illaki işe fok sürecek bir yerden engel çıkarak
kvitkoyu tüm ayrıntısıyla kurcaladım muhteşem bişey ama bir hogatha etmez
ayrıca bu nedir gözlemeci
(Selim annesinin kendisi için görücülüğe gittiğini duyunca planını uygulamaya başlar.
görücü usulu evlenmeyi duydumda görücülüğe gitmek diye bir laf duymadım
oğulları için kız bakmaya gitmişlerdir
ya da kendilerine gelin adayı arıyorlardır falan filan.... görücülüğe gitmiştir olmamış
Ooo teşekkürler cnm @destere ağzını n payını vermiş @gözlemci e
Yansın geceler modunda bi*tc*h gibiyim bu dizide.
Senin başına bir şey gelecek yeni yılı görmeden ama hayırlısı cnmYansın geceler modunda bi*tc*h gibiyim bu dizide.
Yoo @pompy cimin hoşuna gitmiş senaryo
Senin canın sopa istiyor muOkumam iÇin bir şey lazım @gözlemci
Artık bad boys oldunuz ikisiniz
Demek öyle 😱😱 size hediye ettiğim dolaptan @pompy elinde bu kucak dolusu el bombasıyla çıksın da görün
Hahahah aa yok yok takdir etmiş seni kendi dilindeDemek öyle 😱😱 size hediye ettiğim dolaptan @pompy elinde bu kucak dolusu el bombasıyla çıksın da görün
Bende anlamadım şaka maka ne demiş ciddenHahahah aa yok yok takdir etmiş seni kendi dilinde
Nerde kaldın pompy
güzel olmuş dedim @gözlemciBende anlamadım şaka maka ne demiş ciddensordum cevapta atmamış
Nerde kaldın pompybende seni bekliyordum geçen cevap atmadın diyeaynen ama o hayal gücünü zorlar biz normal insan elinde bomba çıkartsakta olur hem sana reyting işte bunlar
Bende anlamadım şaka maka ne demiş ciddensordum cevapta atmamış
Nerde kaldın pompybende seni bekliyordum geçen cevap atmadın diyeaynen ama o hayal gücünü zorlar biz normal insan elinde bomba çıkartsakta olur hem sana reyting işte bunlar
Bombacı zombi ne ayoll TWD senaristleri bile akıl edemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?