YS Dargın Çiçekler 4.bölüm(Özel Konuk Çiğdem)

Hahah senide sürekli avutup duruyor diğer bölüm istediğin dolap sahnesi gelecek diye
:A :A :A
bunlar hep gözlemecinin reyting toplama çabaları herkesin beklediği sahneyi sündüre sündüre en sona atacak:) kesin finalde bişeyler yaparız ama ondada pek emin değilim :)

He 1-2 saat alıp @destere ye verecem :A
yok ya biz niye yoruluyoruz. Yetkili kişiler uğraşsın :A
forumda kimse kalmayınca ben kiminle atışacağım :) sen bana devrettin gittin uyumaya :)

@Çiğdem- ve @destere özel bölümleri bitti :A Şimdi nikahın gerçek mi yoksa sahte olduğuna :A yada o çocuğu gören Çiğdem'in ayrılmayı mı kalmayı mı tercih edeceği meçhul :A

Haftaya Baha'nın haftası ve o konularla sana dönüp dolaşıp senin haftanı yapacağım :A :A
nikah sahtedir şahitsiz nikahmı olur çocuk kandırır gibi bizi dikmişsin nikah masasına oysa direk bu tarz ıvır zıvırları geçip halvet sahnesine gelmeliydin :)

Nataşa ile nasıl aldatırsın beni ayoll
u075.gif
u075.gif
u075.gif
Posun Boyun devrilmesin bari düzgün birisini bulsaydın Nataşa ne
u075.gif
u075.gif
u075.gif
@gözlemci
ben tamda mutlu mesut şekilde heyecanla halveti beklerken sence araya nastasia katmam imkan dahilindemi hogatha :) bunlar hep gözlemecinin işleri? illaki işe fok sürecek bir yerden engel çıkarak :)

kvitkoyu tüm ayrıntısıyla kurcaladım muhteşem bişey ama bir hogatha etmez :)

ayrıca bu nedir gözlemeci

(Selim annesinin kendisi için görücülüğe gittiğini duyunca planını uygulamaya başlar.

görücü usulu evlenmeyi duydumda görücülüğe gitmek diye bir laf duymadım :)
oğulları için kız bakmaya gitmişlerdir
ya da kendilerine gelin adayı arıyorlardır falan filan.... görücülüğe gitmiştir olmamış :)

beceriksiz @gözlemci bu sefer güzel bir senaryo yazamamış artık kafası nerdeydiyse konu bütünlüğü yok senaryo akıcı değil hiç sevmedim bölümü :)
Hiç hakkımı yeme valla gelecek o dolap sahnesi :A :A Haftaya gelmezse gel suratıma tükür :A

ben tamda mutlu mesut şekilde heyecanla halveti beklerken sence araya nastasia katmam imkan dahilindemi hogatha :) bunlar hep gözlemecinin işleri? illaki işe fok sürecek bir yerden engel çıkarak :)

(Selim annesinin kendisi için görücülüğe gittiğini duyunca planını uygulamaya başlar.

ya da kendilerine gelin adayı arıyorlardır falan filan.... görücülüğe gitmiştir olmamış :)
Ben yokken arkamdan atıp tutmuşsun oldu mu be Selimcim :A Bense haftanın şeylerini yazıyordum :A Sana bi dolap ve içinde hogathan :A

Görücülüğe değil de evet kız bakmaya gitti desem daha anlaşılır olurdu :A Aman takılma bu tarz küçük şeylere sen dolabına odaklan :D

Bu dizi tam komedi olmuş @gözlemci @destere Behriyenin ters versiyonuna benziyor en azından diyarbakırlı birisini bulmamıssın ondan kurtulamazsın aşiret vurur ikinizide yoksa @Çiğdem- ama rusta tehlikeli birde ajan çıkarmış
Rusta ve Behriye kim :A Bu arada Behiye diye @destere nin anasının adını planladım Çiğdem e kök söktürecek bir Antepli teyzemiz :A

Bu dizi tam komedi olmuş @gözlemci @destere Behriyenin ters versiyonuna benziyor en azından diyarbakırlı birisini bulmamıssın ondan kurtulamazsın aşiret vurur ikinizide yoksa @Çiğdem- ama rusta tehlikeli birde ajan çıkarmış
Ooo teşekkürler cnm @destere ağzını n payını vermiş @gözlemci e :A Ayrıca kanal patronu @pompy de bir tekme atmış dram dizisine bu tam bir soytarı dizisi olmuş demiş :A :A :A

Ooo teşekkürler cnm @destere ağzını n payını vermiş @gözlemci e :A Ayrıca kanal patronu @pompy de bir tekme atmış dram dizisine bu tam bir soytarı dizisi olmuş demiş :A :A :A
Yoo @pompy cimin hoşuna gitmiş senaryo :A :A Gözü kör olmayan görür :F
Okumam iÇin bir şey lazım @gözlemci :A
Senin canın sopa istiyor mu :A :A

Yatakların aranan yüzü Ahmed. 😱 @Çiğdem- @vadikızı
Eline sağlık. :A @gözlemci
Artık bad boys oldunuz ikisiniz :A :A @Thequeer

Bende anlamadım şaka maka ne demiş cidden :F :F sordum cevapta atmamış :A :A

Nerde kaldın pompy :A bende seni bekliyordum geçen cevap atmadın diye :A aynen ama o hayal gücünü zorlar biz normal insan elinde bomba çıkartsakta olur hem sana reyting işte bunlar :A :A
Dolaptan zombi çıksın bence @Çiğdem- bombacı zombi @Çiğdem- @gözlemci
Bombacı zombi ne ayoll TWD senaristleri bile akıl edemedi :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE- @destere