Daha ilk bölüm bu zaten öncesi nasıl varNiye sen sonradan bana benzemeye çalışmış olamaz mısınAyrıca okumadın geçen seferki bölümüokuyup bana haber vermediysen bilemem
Daha ilk bölüm bu zaten öncesi nasıl varNiye sen sonradan bana benzemeye çalışmış olamaz mısınAyrıca okumadın geçen seferki bölümüokuyup bana haber vermediysen bilemem
Daha ilk bölüm bu zaten öncesi nasıl var
Okumuşuzdur belki24 Saati okudunmu boniş beyonu diyooo
Okumuşuzdur belki
Erotiklik konusunda @cookies i geçmişsinBiz istemeyeni almıyoruzama amacımız eğlenmek hep birlikte yoksa zaten ben bunu yazınca para almıyorum
Tabiki kameraları sevmeyeni de zorla çağıramazlarSende baya popiymişsin
Bekliyorum o güzel yorumlarını
En çokta senin beğenmene sevindim abla ama halen mısır püskülüm okumamış burayı@denizz19
Benim de dizide Umut karakterine ihtiyacım vardıböylece benim umudum olacak
Neden öyle dedin nesi var senaryomun
ama aynı kanalda iki tane kırgın çiçekler oldu 3. sü de olsa sıkıntı olmaz @batuhankaralar sende kırık çiçekleri de benim kanalda yayınlasın @Çiğdem-
Daha ilk bölüm bu zaten öncesi nasıl var
Benden daha dikkatli biri varsa o melek abla dır24 Saati okudunmu boniş beyonu diyooo
Seninki aksiyonlu drama
Bekliyoruz bu gece
@batuhankaralar sen niye okumuyorsunama aynı kanalda iki tane kırgın çiçekler oldu 3. sü de olsa sıkıntı olmaz @batuhankaralar sende kırık çiçekleri de benim kanalda yayınlasın @Çiğdem-
Aynen zaten ne varsa ilk bölümde var pat diye konuya girmekte olmuyor ne yazık kiKarakterlerin hepsinin farklı durumu olmuş çok fazla kokularla ilgili durumlar olmuş.hikayenin mahallede olması iyi olmuş aslında ancak kızların çokta birbirini sevmiyor olması dikkat çekici olmuş o şekilde anladım
Bir karakter çok keyifli biri çok sinirli biri çok burnu yukarda biri çok fazla mutlu bu şekilde olsaydı sanki daha iyi olurdu,ama ilk bölüm daha o acidan da bakılabilir
5 li Kızların dışındaki mahalledeki öbür kişilerin bakalım dizideki durumları nasıl olacak,onlar bakalım diziye nasıl etki yapacaklar.kızlarla olan diyaloglar nasıl olacak.emegine sağlık @gözlemci öbür bölümleri dizinin hikayesini daha da ortaya çıkaracak
Aynen zaten ne varsa ilk bölümde var pat diye konuya girmekte olmuyor ne yazık kiBiraz tanıtım aşaması gibi olsa da hem konusu olan hemde komedisi olan bir yapım için uğraşıyorum, koku meselesine gelirsek aslında hikaye o şeyin üzerine kurulu ve o olaylardan patlama çıkacak ortayaişte kızlar aynı evde birbirini çekemeyecek yada sevgilileri ile sıkıntı yaşacaklarilerleyen dönemde daha kısa ve daha akıcı bir senaryo yazacağımokuduğun ve vakit ayırdığın için teşekkür ediyorum
Bende öyle düşünüyorum yada hikayenin ortasında her hafta bir kızı tanıtırım diye düşünmüştüm , ama bazıları sıkılabiliyor , uzun olduğunda okumak istemiyorAslında ilk bölüm olarak normal.bu dizinin ilk bölümü bu aşamada karakter tanıtımı oluyor bu açıdan dizi takipçileri karakterleri daha iyi tanımış oluyor
Siz Hangi Dargın Çiçekler rengisiniz?
Eylül Songül Kader Cemre Meral
Karakter Analizi
Eylül: Ben çok sıska birisiyim adım Eylül bu eve taşındığım güne her gün lanet okuyorum , sucuklu yumurta kokusundan nefret ederim ancak ter kokusunu severim çünkü insanlar doğal kokmalı
Kader: Selam millet ben Kader, erkek düşkünüyüm hemde fazlaca ama ister istemez her gördüğüm erkeği sevebiliyorum, Cemre den nefret ediyorum çünkü geceleri çok horluyor ayrıca mutfakta yemek bırakmıyor
Cemre: Evet ben Cemre 120 kiloyum , herkes bana şişman gözüyle bakıyor ama ben ise çıtı pıtı 18 lik bir kızım eve ortağım ,hayatımdan mutluyum çünkü yemek yemek dünyanın en güzel eylemi 😛
Meral : Ben evin en normal insanı olabilecek birisiyim , diğer kızlardan nefret ediyorum keşke aynı lisede okumasaydıkAma olsun evim var diye mutluyum tek kötü yanım ayaklarımın kokması onun içinde sürekli çabalıyorum
Songül: Bu evin en neşe dolu insanı benim adımdan anlaşılacağı üzere son gülen ben olacağımherkesi bu evden atmanın bi yolu vardırEvet kendimden bahsedeyim ben sarımsak yemeyi seven birisiyim sarımsak-kola karışımına bayılırım ,herşeyi sarımsaklı yermeyi severim
1.Bölüm
Mahalleye yeni gelen 5 kız herkesin dikkatini çekmişti , Cemre kıçını çeke çeke zar zor ilermeye çalışıyordu. Lise devri bitmişti, kızlar kapıya kadar geldiler ve içeri girmeye hazırlanıyorlardı.
Çiğdem: Ablaaa, Ablaaa koş gızz karşı eve birileri geldi galiba yeni sahipleri , aralarında şişkomsu bi kız da var hahah diye kahkaha atar
Melek: ayy ne çığırınıyon çocuğunu kartal kapmış fatma girik gibi ,
Çiğdem: Kızz şişko diyerek Cemre'ye seslenir ancak Cemre'nin hiç umrunda olmaz .
Melek: birde şişko diye sesleniyor gir içeri kız dedikodu çıkacak senin ona asıldığını zannedecekler ,diyerek Çiğdem'i pencereden içeri çeker.
....
Songül: Kızlar nihayet eve yerleştik Amerikadan kuzenim xemrexx gelecek kısa süre onu ağırlayacağız
Kader: Kız kim bu xemrexxx yoksa bizim xBuğraxxx in abisi mi oo
Songül: Öf saçmalama erkek geçti diye cümlemde hemen şehvete kapılıp heyecanlandın
....
xemrexx zili çalar bu sırada cama çıkan Çiğdem xemrexxx 'i görür görmez
Çiğdem: Ablaa ablaa koş bu karşıdakiler dün 1 bugün 2 eve erkek atıyorlar 😱
Melek: Yine ne oldu kız , erkek görmüş kızkurusu gibi bağırınıyon
Çiğdem: Evett evett erkek gördüm karşıdakiler eve attı bile sen kaçırdın geçmiş olsun
....
xemrexxx salona adımını atar atmaz burnuna bir koku gelir
Cemre: Allah'ım şu yakışıklılığa bakarmısın (iç ses) tam hayallerimin erkeğı
xemrexx:(İç ses) Bu ayı da kim ayol evin içinde mübarek fil besliyorlar
Cemre: Aaa bana bakıyor benden hoşlandı galiba
xemrexx: Ayy burası lahım gibi ayak kokuyor leşş ölmüş adeta
Meral: (İç Ses) Hemende çaktı hemen bana doğru bakıyor neyse ben çaktırmıyım
xemrexxx: Ayy kız bu koku nee , sıçsan daha iyiydi Allah aşkına ayakların ölmüşte mezarını kazan yok adeta diyerek burnunu kapatır
....
Evin içinde sarımsak kokusu bir yandan diğer yandan ayak kokusu almış başını gidiyordur.
xemrexx: Aaa vallahi ben kalamam bu evde, 2 gün olmadı mı siz taşınalı leş olmuş evin içi
Kader : Allahım erkekk, bayılırım ben buna diyerek xemrexxx 'in karşısına oturur
Kader: Eee daha daha nasılsın çok yakışıklısın
xemrexxx: Aaa sende kimsin böyle , ayrıca ben senin bildiğin erkeklerden değilim
Kader: ama erkeksin işte, sevdim seni
xemrexxx: Ayy hoşt köpek sen beni ne sandın ne yani gerçeği mi vurayım suratına
Bu sırada diğer kızlar kendi aralarında kavga etmeye başlarlar , xemrexxx de kafasını çevirir
Meral: Yeter artık paramı verinde ayrılayım evden bıktım hepinizden( masa örtüsünü çeker)
xemrexxx: Aa sen napıyorsun bu dizi total değil ki .ss hemen bırak masa örtüsünü
1.Bölüm Sonu
senaryoya acilen dolap ilave edilmesi gerekiyor yoksa @gözlemci reytingsizlikte iki hafta içinde dükkanı kapatır
boşuna uğraşma kimse bakmazBenden daha dikkatli biri varsa o melek abla dırYaa seni nasılda köşeye pıstırmış
Seninki aksiyonlu dramabenimki komedi ve romantik gerilim@Çiğdem-
Bekliyoruz bu gecesende @denizz19 gibi yapma valla otobüse atlar evine gelir zorla okuturumgerçi sen mısır püskülüm gibi yapmazsın@denizz19
@batuhankaralar sen niye okumuyorsunsen bayılıcaksın
Benim kanalı ramazana kadar idare etsin bütünlemem olursa önlem niyetine diziidare eder diyelim fena sayılmaz ama nerde bizim dolaplı senaryoları yazan gözlemci birde şimdiki gözlemciye bak büyük hayalkırıklığı
senaryoya acilen dolap ilave edilmesi gerekiyor yoksa @gözlemci reytingsizlikte iki hafta içinde dükkanı kapatır
boşuna uğraşma kimse bakmazdolap yok
Aynen sözünü tutmuşsun
Sana o zaman sürprizim varidare eder diyelim fena sayılmaz ama nerde bizim dolaplı senaryoları yazan gözlemci birde şimdiki gözlemciye bak büyük hayalkırıklığı
boşuna uğraşma kimse bakmazdolap yok
@pompy beni kullanıyor musun 😱😱 @Çiğdem-Benim kanalı ramazana kadar idare etsin bütünlemem olursa önlem niyetine dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?