YS Dargın Çiçekler 1.Bölüm

Erotiklik konusunda @cookies i geçmişsin

@gözlemci aynı kanalda iki tane kırgın çiçekler senaryosu oldu @denizz19

Daha ilk bölüm bu zaten öncesi nasıl var
24 Saati okudunmu boniş bey
onu diyooo
Benden daha dikkatli biri varsa o melek abla dır
Yaa seni nasılda köşeye pıstırmış

Erotiklik konusunda @cookies i geçmişsin

@gözlemci aynı kanalda iki tane kırgın çiçekler senaryosu oldu @denizz19
Seninki aksiyonlu drama
benimki komedi ve romantik gerilim
@Çiğdem-

Aaa yayınlandı demek
Müsait bir anımda gece gibi bakarım
@gözlemci
Bekliyoruz bu gece
sende @denizz19 gibi yapma valla otobüse atlar evine gelir zorla okuturum
gerçi sen mısır püskülüm gibi yapmazsın
@denizz19
ama aynı kanalda iki tane kırgın çiçekler oldu 3. sü de olsa sıkıntı olmaz @batuhankaralar sende kırık çiçekleri de benim kanalda yayınlasın @Çiğdem-
@batuhankaralar sen niye okumuyorsun
sen bayılıcaksın

Karakterlerin hepsinin farklı durumu olmuş çok fazla kokularla ilgili durumlar olmuş.hikayenin mahallede olması iyi olmuş aslında ancak kızların çokta birbirini sevmiyor olması dikkat çekici olmuş o şekilde anladım

Bir karakter çok keyifli biri çok burnu yukarda biri çok fazla mutlu bu şekilde olsaydı sanki daha iyi olurdu,ama ilk bölüm daha o acidan da bakılabilir

5 li Kızların dışındaki mahalledeki öbür kişilerin bakalım dizideki durumları nasıl olacak,onlar bakalım diziye nasıl etki yapacaklar.kızlarla olan diyaloglar nasıl olacak.emegine sağlık @gözlemci öbür bölümleri dizinin hikayesini daha da ortaya çıkaracak

Aynen zaten ne varsa ilk bölümde var pat diye konuya girmekte olmuyor ne yazık ki
Biraz tanıtım aşaması gibi olsa da hem konusu olan hemde komedisi olan bir yapım için uğraşıyorum, koku meselesine gelirsek aslında hikaye o şeyin üzerine kurulu ve o olaylardan patlama çıkacak ortaya
işte kızlar aynı evde birbirini çekemeyecek yada sevgilileri ile sıkıntı yaşacaklar
ilerleyen dönemde daha kısa ve daha akıcı bir senaryo yazacağım
okuduğun ve vakit ayırdığın için teşekkür ediyorum

Aslında ilk bölüm olarak normal.bu dizinin ilk bölümü bu aşamada karakter tanıtımı oluyor bu açıdan dizi takipçileri karakterleri daha iyi tanımış oluyor

Aslında ilk bölüm olarak normal.bu dizinin ilk bölümü bu aşamada karakter tanıtımı oluyor bu açıdan dizi takipçileri karakterleri daha iyi tanımış oluyor
Bende öyle düşünüyorum yada hikayenin ortasında her hafta bir kızı tanıtırım diye düşünmüştüm , ama bazıları sıkılabiliyor , uzun olduğunda okumak istemiyor

Saat çok geçikti lafa daldım ama sözüm söz yatmadan okudum @gözlemci

Kırgın çieklerin dram versionunu komediye çevirmişsin bune ayoll
@xemrexxx ile ortalığının içine etmişiz

@denizz19 telif gelmesi için elinden geleni yapar bu diziye

idare eder diyelim fena sayılmaz ama nerde bizim dolaplı senaryoları yazan gözlemci birde şimdiki gözlemciye bak büyük hayalkırıklığı

senaryoya acilen dolap ilave edilmesi gerekiyor yoksa @gözlemci reytingsizlikte iki hafta içinde dükkanı kapatır

boşuna uğraşma kimse bakmaz
dolap yok

Benim kanalı ramazana kadar idare etsin bütünlemem olursa önlem niyetine dizi

Aynen sözünü tutmuşsun
Çok teşekkür ediyorum hem sözünü tuttuğun için hemde zaman ayırıp okuduğun için

@sokak sanati da haftaya girsin de ortalık yıkılsın

Sana o zaman sürprizim var
Haftaya mutlaka oku

Benim kanalı ramazana kadar idare etsin bütünlemem olursa önlem niyetine dizi
@pompy beni kullanıyor musun 😱😱 @Çiğdem-