Siz Hangi Dargın Çiçekler rengisiniz?
Eylül Songül Kader Cemre Meral
Karakter Analizi
Eylül: Ben çok sıska birisiyim adım Eylül bu eve taşındığım güne her gün lanet okuyorum , sucuklu yumurta kokusundan nefret ederim ancak ter kokusunu severim çünkü insanlar doğal kokmalı
Kader: Selam millet ben Kader, erkek düşkünüyüm hemde fazlaca ama ister istemez her gördüğüm erkeği sevebiliyorum, Cemre den nefret ediyorum çünkü geceleri çok horluyor ayrıca mutfakta yemek bırakmıyor
Cemre: Evet ben Cemre 120 kiloyum , herkes bana şişman gözüyle bakıyor ama ben ise çıtı pıtı 18 lik bir kızım eve ortağım ,hayatımdan mutluyum çünkü yemek yemek dünyanın en güzel eylemi 😛
Meral : Ben evin en normal insanı olabilecek birisiyim , diğer kızlardan nefret ediyorum keşke aynı lisede okumasaydık Ama olsun evim var diye mutluyum tek kötü yanım ayaklarımın kokması onun içinde sürekli çabalıyorum
Songül: Bu evin en neşe dolu insanı benim adımdan anlaşılacağı üzere son gülen ben olacağım herkesi bu evden atmanın bi yolu vardır Evet kendimden bahsedeyim ben sarımsak yemeyi seven birisiyim sarımsak-kola karışımına bayılırım ,herşeyi sarımsaklı yermeyi severim
1.Bölüm
Mahalleye yeni gelen 5 kız herkesin dikkatini çekmişti , Cemre kıçını çeke çeke zar zor ilermeye çalışıyordu. Lise devri bitmişti, kızlar kapıya kadar geldiler ve içeri girmeye hazırlanıyorlardı.
Çiğdem: Ablaaa, Ablaaa koş gızz karşı eve birileri geldi galiba yeni sahipleri , aralarında şişkomsu bi kız da var hahah diye kahkaha atar
Melek: ayy ne çığırınıyon çocuğunu kartal kapmış fatma girik gibi ,
Çiğdem: Kızz şişko diyerek Cemre'ye seslenir ancak Cemre'nin hiç umrunda olmaz .
Melek: birde şişko diye sesleniyor gir içeri kız dedikodu çıkacak senin ona asıldığını zannedecekler ,diyerek Çiğdem'i pencereden içeri çeker.
....
Songül: Kızlar nihayet eve yerleştik Amerikadan kuzenim xemrexx gelecek kısa süre onu ağırlayacağız
Kader: Kız kim bu xemrexxx yoksa bizim xBuğraxxx in abisi mi oo
Songül: Öf saçmalama erkek geçti diye cümlemde hemen şehvete kapılıp heyecanlandın
....
xemrexx zili çalar bu sırada cama çıkan Çiğdem xemrexxx 'i görür görmez
Çiğdem: Ablaa ablaa koş bu karşıdakiler dün 1 bugün 2 eve erkek atıyorlar 😱
Melek: Yine ne oldu kız , erkek görmüş kızkurusu gibi bağırınıyon
Çiğdem: Evett evett erkek gördüm karşıdakiler eve attı bile sen kaçırdın geçmiş olsun
....
xemrexxx salona adımını atar atmaz burnuna bir koku gelir
Cemre: Allah'ım şu yakışıklılığa bakarmısın (iç ses) tam hayallerimin erkeğı
xemrexx:(İç ses) Bu ayı da kim ayol evin içinde mübarek fil besliyorlar
Cemre: Aaa bana bakıyor benden hoşlandı galiba
xemrexx: Ayy burası lahım gibi ayak kokuyor leşş ölmüş adeta
Meral: (İç Ses) Hemende çaktı hemen bana doğru bakıyor neyse ben çaktırmıyım
xemrexxx: Ayy kız bu koku nee , sıçsan daha iyiydi Allah aşkına ayakların ölmüşte mezarını kazan yok adeta diyerek burnunu kapatır
....
Evin içinde sarımsak kokusu bir yandan diğer yandan ayak kokusu almış başını gidiyordur.
xemrexx: Aaa vallahi ben kalamam bu evde, 2 gün olmadı mı siz taşınalı leş olmuş evin içi
Kader : Allahım erkekk, bayılırım ben buna diyerek xemrexxx 'in karşısına oturur
Kader: Eee daha daha nasılsın çok yakışıklısın
xemrexxx: Aaa sende kimsin böyle , ayrıca ben senin bildiğin erkeklerden değilim
Kader: ama erkeksin işte, sevdim seni
xemrexxx: Ayy hoşt köpek sen beni ne sandın ne yani gerçeği mi vurayım suratına
Bu sırada diğer kızlar kendi aralarında kavga etmeye başlarlar , xemrexxx de kafasını çevirir
Meral: Yeter artık paramı verinde ayrılayım evden bıktım hepinizden( masa örtüsünü çeker)
xemrexxx: Aa sen napıyorsun bu dizi total değil ki .ss hemen bırak masa örtüsünü
1.Bölüm Sonu
Son düzenleme: