Daredevil'in 2.Sezon Başlangıç Tarihi Öne Çekildi!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Daredevil'in 2.Sezon Başlangıç Tarihi Öne Çekildi!

Netflix’ın büyük yankı uyandırdığı dizilerden bir tanesi olan Daredevil’in 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu.

Başrollerinde; Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Vincent D’Onofrio ve Rosario Dawson’ın yer aldığı dizinin yeni sezonu 25 Mart 2016'da başlayacaktı ancak bugün gelen açıklama ile dizinin tarihi 1 hafta daha erkene çekildi. Böylece dizi 18 Mart'ta 2.Sezonuna başlayacak.

https://www.facebook.com/video.php?v=1700765826826320Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

İyi haber, NetFlix'den izlerim artık

Sen bana Black Sails dememiş miydin?
blac sailsi derken daredevilide dedim hatta izlemekten yana değildin ayoll sonra @Harunnn60 a diziye yeni başladığını söyledin bende hatta ben ikna ettim onu demiştim şimdide çıktığı hafta bitirdim diyorsun yalancıııı

Olabilir hatırlamıyorum tam olarak ne zaman izlediğimi diğer diziler arasında karışmış olabilir

Olabilir hatırlamıyorum tam olarak ne zaman izlediğimi diğer diziler arasında karışmış olabilir
Jessica Jones konusunda beni şok ettin yalnız. .
Dizi sonradan açılıyormuş.

Jessica Jones konusunda beni şok ettin yalnız. .
Dizi sonradan açılıyormuş.
jessica jones ilk 3 bölümle alakası yok 4.bölümden sonrasınını cnm ama daredevilde öyleydi oalrda 5.bölümle açılmıştı jessica jones haria bölümler izliyorum şuan kurgu çok baska boyutlara taşındı

Ben demiştim Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminden kaçtılar işte. Bu yüzden 1 hafta öne çektiler.

Kaptan Amerika 5 Mayıs'ta vizyona giriyor. Aralarında 1 ay var. Marvel korksa onunda yayın tarihini erkene çekerdi. Bu dizi Netflix'in en çok izlenen dizisi suan adamlar niye korksun. Asıl savaş Batman v Superman ve Kaptan Amerika olacak.

Daredevil zaten dizi alanında lider.

Güzel dizi, 2. sezonda da başarılı olacaktır.