Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Yeni bir ortak dizi arayışına girelim @destere i görebilirsek tabi
Aaa valla @destere var mı önerdiğin
Bak sana güveniyoruz gözlerin yaşarır bu gece artık
dizi çok aklımda olan dizi yok şu anda netflixden takip edeceklerim var onlarada siz gelmezsiniz yinede kenarda köşede bişeylere bakalım mutlaka bizlik güzel bir dizi vardır

sabrina cadısını izliyoruz zatende o öyle ortak dalacak bir dizi değil bağımsız takılın ortak giriştiğimiz dizi daha böyle bir ele avuca gelmeli milleti diziye çağırırken yüzümüz kızarmamalı yani mesela elite gibi kalite abidesi olmalı

Bugün iki kere gelmiş @destere daha 3-4 gün gelmez deredevilde bittiya
Sızar artık bir yerlerde
zaten foruma girmeye fırsat bulamıyordum iki gündür birde üstüne gripte yakalamışki beni salya sümük dolaşıp burun çekiyoruz anca ? burnumu silmekten burnum pancar gibi kızardı
şöyle bir rahata ersem zaten düzenli olarak (yani en azından iki günde bir) foruma girmeye devam ederim

son bölümdeki jessica jones göndermesini ben kaçırdım sanırım yada karenin kurtulmuş olmasına o kadar sevinmiştimki kim kime gönderme yapıyor farkında değilim
ama bir kıyaslama olmuşsa jessica jones her zaman benim açımdan bir adım öndedir onun salla pati yürüyüşüne dünyayı şeyine takmayıp burun çekişine hastayım
jessica ile kimse kıyaslanamaz marvelin gülü jessicadır

Aaa hasta oldun demek
@Harunnn60 @kerem @serhatt bunların nazarına gelmişsindir
@xemrexxx

Şimdi sana akıp çorba çay seni iyileştirmek helallik almak zorundalar

Jessicadan daha iyisin diyorlar artık sende sarısın ecünnüye gıcık kaparsın herhalde
@Harunnn60