Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

3x4

Kesinlikle hapishane kısımları çok iyiydi.
Yine sıkıcı sahneler vardı ama aksiyonu iyiydi.

Matt revire geldiğinde anlamıştım bir şeyler döneceğini ama bu kadarını beklemiyordum sanırım ilk fiskin adamları saldırdı sonra arnavutlar filan.
Neyse ki Arnavutları ikna etti de kurtuldu hapishaneden
Sonra taksiye bindi, Matt'in içi geçmiş resmen kendisini denizde buldu.
Son sahneyi de sevdim.

Fisk yine herkesi manipüle etmeye devam ediyor.
Ajan birkaç bölüme yelkenleri indirir.

Foggy böyle bir durumda iyi cesaret valla

@destere @Çiğdem-

Biz Harunla seni bekleyelim sen pancar motoru gibi git ayoll
Ama ben malımı biliyorum bu bize yetişince geçer giderde demiştim sezonu bitiricek nerdeyse
Sorma ya.
Bu ne hız abi nasıl izliyor böyle bu.

Anlamadığın yerle ilgili şöyle bir şey düşündüm
Matt revirdeyken Fisk konuştu ya. Sanırım Matt'in halüsünasyon sahnesiydi. Kafası yine gitti adamın. Geçen bölümlerde hatırlarsan fisk ile konuşuyordu.
Yoksa imkanı yok fiskin oradan matt ile iletişim kurması.. ben öyle düşündüm..

Aaa yok bu seferki hayal değil gerçek sahneydi o
Fisk matın hayallerinde takımlı oluyor ve yanında oluyor o sahnede kıyafeti ve bulunduğu ortam hamburger yediği kıyafetler ortam şu sarısın adamlar ayarlıyordur o kısımları onlar için çocuk oyuncağı ayoll bu işler

4.Bölüm
Dizilerde hapishane bölümlerini seviyorum vlla
Matt ordaykan olan aksiyon dövüş sahneleri çok güzeldi ayy sonunda dizi kendine gelebildi
Fisk yavaş yavaş tekrar şehir üzerinde güçlenmeye başladı şarısın adamı emrine alacak gibi ikisi birleşince Matın işi zor olacak
Son sahnede denize uçtu taksiyle Mat ama kurtulur

İyi çözmüşsüzn
@destere Gömer beni şimdi

3x5

Biraz durağan bir bölümdü.

Bölümün çoğu Dex'e ayrılmıştı, ama geçmişini izlemek çok sıkmadı beni, karakteri daha iyi çözdüm. Fisk resmen avucununn içine aldı adamı.
Hele kızı ayarlaması oha dedim.

Matt bölüm sonu gözüktü. FBI Matt'i arıyor suçlu diye. Fisk her koldan saldırmaya devam ediyor.

3x6

Başları normal olsa da son 15 dakika oha dedirttirdi. 😕 O dövüşler neydi öyle.

Dex, Fisk sayesinde Daredevil kostümünü giydi. Adam resmen acımadı herkesi öldürdü çat çut
Matt bile karşı koyamadı
Sonra gizli tanığı öldürdü. Fisk bu sayede bir taşla 2 kuş vurmuş oldu. Hem daredevi'i kötüledi hemde tanığı öldürdü.
Hele makas, bıçakları nasıl hıphızlı atıyor

Şu Karen'in gazetesine niye kimse bir dur demiyor diyordum neyse ki senarist bu bölüm yeter demiş.
Fisk gibi güçlü adam bir gazeteye mi saldıramayacak.

Bu dex karekteri iyi işlendi umarım kendi kostümünü de giyer. Bullseye dönüşür ilerde.

@destere @Çiğdem-

Geceye 5-6 izleyip gelirim bende

5.Bölüm
Matsız bir bölümdü son sahnede göründü
Sarısın adam ve Fisk ile geçti bölüm Sarısın adamın sonlarda çıldırıp evi dağıtması iyiydi

Ayrıca Fisk 1.sezondan sonra bu sezonunda ana kötüsü olması iyi olmuş . İkinci Sezonu Punisher götürmüştü bu sezonda Fisk ve sarısın adam yanı dizinin düşmanlarında hep bir kalite var

6.Bölüm
Matt ve sarısın ecünnü sahnesi sıkıcıydı
Deredevil kostumunu Mat giymezse sarısın adam giyer
Matda Deredevilden dayak yedi tuhaf hissediyordur

Sarısın adam öldürseydi keşke sarısın ecünnüyü desterenin dediği gibi

Ölsede kurtulsak

Karen'i , Fisk öldürüyor diye biliyorum, destere bullseye öldürüyor dedi sanırım bakalım kim öldürecek bu kızı
Sarısın adam Eltkrayı öldürüyordu ama Elktra başka türlü gitti ya filmde bir tutarsızlık var ya da bu dizide
Filmdeki karakter buydu belki sonra buda kel olur bilemem
Gerçi Fiskte araptı

Elektra'yı defenders için kulllandılar sanırım , öyle değiştirebiliyorlar arada konulara karakterleri

yanlış düşünmüşsün

hogatham herzamanki gibi muhteşem yorumlamış anlamadığımız yeri