Korkuyuda izle Elite bitinceSorumluluk duygusu var mıydı ki beklesin bizi
Korkuyuda izle Elite bitinceSorumluluk duygusu var mıydı ki beklesin bizi
Kız sen gerçekten de çok fenasın konuyu değiştiriyor hemen 😵😵😵 @xemrexxxKorkuyuda izle Elite bitince
Hhaha şimdi gördüm cnm özlemişim seni
Aaa çok özledikNe kadar özledin
2.Bölüm @destere de ilk 2 izleyince devam ederim gerçi 3 ile gelip bizi geçersede şaşırmam o pancar motoru na belli olmaz ayoll3x2
İlk bölüme göre daha iyiydi.
Fisk paçayı zor kurtardı.Biran adam kaçacak zannettim kaçamadı ama en azından güvenli eve götürüldü.Fiske de üzüldüm hala adam kendisini değil sevgilisini düşünüyor.
Daredevil de ego kasmaya başladı sanırım, yok tanrı değil ben yardım ettim filan, kendisinin de aciz durumlara düştüğü zamanlara unuttu.
Karen, Foggy sahneleri yine zaman doldurmalık...
@destere @Çiğdem- @Forumdash
Fisk'in özel bir gücü mü var acaba ya2.Bölüm @destere de ilk 2 izleyince devam ederim gerçi 3 ile gelip bizi geçersede şaşırmam o pancar motoru na belli olmaz ayoll
Sarışın ecünnü ve hatta Daredevil sahneleri çok boştuKostum olmadan olmuyor o siyah bez parçasıyla tam bir mal görüntüsü sergiliyor bir kurtulamadık şundan yıllardır yırtılmıyorda : A
Fisk sahneleri olmasa bölüm bomboşFiske bıçak sokuyorlar adama birşey olmuyor ayoll kum torbası gibiSon sahnede gelen sarışın adam kimdi acaba favorim olabilir
Evet Jessica da dengesizDestere'ni dişi versiyonu gibi
Jessica ve Deredevil yeter şu @destere in diğer sarısın oğlanı iptal olmuştu iyi oldu Zenci adamı zaten izlemiyoruz bu ikisi ve Defenders 3 dizi yeter
Aaa sarısın adam o demek 😱 Daredevil filminin yıldızıydı ama orada şöyle kel kaydı bu dizide daha yakısıklı gelmiş3x2. Bölüm
matt murdock un kiliseli günleri eziyet resmen rahibeyle rahiple olan diyaloğları diziyi terket git der gibi
ajan ray fiski götürürken fisk in nerdeyse fıskiyesini kıracaklardı..
şişkoyu kurtaranda marvelin kötü kahramanlrından ajanlıktan kirallık katilliğe geçip her haltı yapan ajan benjamin pointdexter (bullseye)'miş?
bu bullseye pezosu, ilerde benim kalbimin nar tanesi nur tanesi tontiş bir tanesi karenim tontoşumu öldürecekmiş diye dedikodular var?
böyle bir ihtimal gerçekleşirse bullseye e kazık sokup diziyi terkedebilirim@Çiğdem- @Harunnn60
Aaa sarısın adam o demek 😱 Daredevil filminin yıldızıydı ama orada şöyle kel kaydı bu dizide daha yakısıklı gelmiş@Harunnn60
Ama filmin oyuncu seçimi kötüydü Fisk araptı
Soruna iseFilmde elektrayı öldürüyordu inş dizide sarısın ecünnüyü öldürür ekltra yok sonucta onun yerine sarısın ecünnüyü öldürsün
3x3
İyiydi gibi ama klasik Netflix mantığı işte 5-6 bölümden sonra yardırmaya başlar.@destere Yavaşşşş
Matt, Fisk konusunda kafayı sıyıracak neredeysen.İş gücü adamı yakalamak olmuş. Dövüş sahnelerinde bir an yakalanacka zannettim
Fisk otelin sahibiymiş sanırım.2-3 bölümde tam özgür olur adam bu gidişle.
Güvenlikçe adam psikolog'a sevgilimle takılıyoruz dedi ama sahte çıktı.Kendi yalanına inanmış iyice.
Karen ve diğer avukat çocuğun sahneleri boştu her zaman ki gibi.@Çiğdem-
Matt sanırım bilerek öyle sert konuştu. uzak dursunlar bu işten diye.
Bullseye dediğiniz kim ben uzak kaldım çizgiromandan?
3x3
İyiydi gibi ama klasik Netflix mantığı işte 5-6 bölümden sonra yardırmaya başlar.@destere Yavaşşşş
Matt, Fisk konusunda kafayı sıyıracak neredeysen.İş gücü adamı yakalamak olmuş. Dövüş sahnelerinde bir an yakalanacka zannettim
Güvenlikçe adam psikolog'a sevgilimle takılıyoruz dedi ama sahte çıktı.Kendi yalanına inanmış iyice.
3.Bölüm3x3. Bölüm
gevşek bir bölümdü
karen matt in öldüğüne inanmıyor bir yandanda fıldır fıldır fisk i araştırıyor kadın
foggy ailesiyle hasret giderdi
matt fisk i öldürmek için gitti ama cıvataları gevşemiş sanırım habire fisk in hayaliyle konuşuyor orda ajanlarla kapışması güzeldi
ajan benjamin dex ya da bullseye her ne haltsa o da başlarda normal dürüst bir adammış, sanırım onuda fisk bozmuştursevgilisi julie güzel kadınmış onu kapabilirim
filmdeki uydurmadır asıl sanırım çizgi romanda bu adam yani ajan benjamin dex ilerde bullseye olacak ve kareni öldürecektahminim o yönde o günden sonra diziye çağırmayın beni
ben de fazla ayrıntıyı bilmiyorum netteki dedikodulardan bahsettim üçüncü bölümde tanıştığın benjamin dex in ilerde kareni öldüreceğine dair pis dedikodular dolaşıyor
biraz hızlanın altıncı bölümü bitirdim siz hala nerelerdesiniz birde beni bekliyordunuz lafta
Biz Harunla seni bekleyelim sen pancar motoru gibi git ayoll3x3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?