1x2
çok iyiydi. sahneler o kadar gerçekçi ki bakamadım bazılarına. son sahnede matt'ın adamları dövdüğü sahne bizim türk dizileri gibi zorlama olmuş sanki.
çok iyiydi. sahneler o kadar gerçekçi ki bakamadım bazılarına.
İyide Daredevil süper kahraman nasıl zorlama oluyor onu anlamadım.1x2
çok iyiydi. sahneler o kadar gerçekçi ki bakamadım bazılarına.son sahnede matt'ın adamları dövdüğü sahne bizim türk dizileri gibi zorlama olmuş sanki.
ilk bölüm girişde dövüş sahnesini izlerken vaoov dedirtti ama 2. bölümde biraz amatör gibiydi heyecanlandırmadı öyle diyim.İyide Daredevil süper kahraman nasıl zorlama oluyor onu anlamadım.
Bu açıklaman daha iyi oldu şimdi.ilk bölüm girişde dövüş sahnesini izlerken vaoov dedirtti ama 2. bölümde biraz amatör gibiydi heyecanlandırmadı öyle diyim.
ahahah.Bizim Matt'in uzun saçlı haline bakın, ilk kez görüyorum.@Harunnn60 @Çiğdem-
http://dizilab.com/daredevil
Bizim Matt'in uzun saçlı haline bakın, ilk kez görüyorum.@Harunnn60 @Çiğdem-
http://dizilab.com/daredevil
aaa evet uzun saç yakışmıyormuş bence @mrt-06
Oha bu hali süpermiş tam @Yiğitt'e layık. 😱
Alper Saldıran gibi bu da uzun saçlı halinden iyi ki kurtulmuş dedirtiyor insana.
Matt'i @Yiğitt 'in eline vereceksin ısırsın şöyle.Oha bu hali süpermiş tam @Yiğitt'e layık. 😱
Ben bu dizide ki oyuncuları çok sevdim hepsi birbirinden doğal sempatik Matt de öyle.
Alper Saldıran gibi bu da uzun saçlı halinden iyi ki kurtulmuş dedirtiyor insana.
Var bu dizide kasları.
Ben onu etiketlediğim için bana soruyor yoksa başka bir şey yok.
Ya sen beni dinle her zaman.1x3
yorumlanmayacak kadar boş bölümdü.
1x4
fazla beğendim.
matt claire aşkı olacak gibi.kel adam son sahnede midemi bulandırdı.ama müthiş sahneydi. tıpkı diriliş ertuğrul gibi gerçekci ve kaliteli. =)
yalnız bunlar 50 dakika sürdüğü halde ara ara sıkıyor bizimkiler 2 katı sürüyor ve genellikle sıkmıyor.Ya sen beni dinle her zaman.
Ya yayınlandığı kanalın 50 dk şartı var sanırım çünkü tüm dizileri 50-55 dk.yalnız bunlar 50 dakika sürdüğü halde ara ara sıkıyor bizimkiler 2 katı sürüyor ve genellikle sıkmıyor.demekki bizimkiler 50 dakika sürse ne senaryolar çıkartırlar bunların yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?