Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

1x2

çok iyiydi. sahneler o kadar gerçekçi ki bakamadım bazılarına. :D son sahnede matt'ın adamları dövdüğü sahne bizim türk dizileri gibi zorlama olmuş sanki. :D

Bizim Matt'in uzun saçlı haline bakın, ilk kez görüyorum. :F @Harunnn60 @Çiğdem-

http://dizilab.com/daredevil
ahahah. :F Onu çok önceden görmüştüm. Ama şu hali çok tatlı :bhr: tam @Çiğdem- lik şu hali. :Z
CharlieCoxdaredevil.jpg
o-CHARLIE-COX-570.jpg

ahahah. :F Onu çok önceden görmüştüm. Ama şu hali çok tatlı :bhr: tam @Çiğdem- lik şu hali. :Z
CharlieCoxdaredevil.jpg
o-CHARLIE-COX-570.jpg
Oha bu hali süpermiş tam @Yiğitt'e layık. 😱

Ben bu dizide ki oyuncuları çok sevdim hepsi birbirinden doğal sempatik Matt de öyle. :X

aaa evet uzun saç yakışmıyormuş bence @mrt-06 :F:F:F

ayy evet kısa saç çok sempatik görünüyor @Harunnn60 :A:A:A
Alper Saldıran gibi bu da uzun saçlı halinden iyi ki kurtulmuş dedirtiyor insana. :D

Oha bu hali süpermiş tam @Yiğitt'e layık. 😱

Ben bu dizide ki oyuncuları çok sevdim hepsi birbirinden doğal sempatik Matt de öyle. :X

Alper Saldıran gibi bu da uzun saçlı halinden iyi ki kurtulmuş dedirtiyor insana. :D
Matt'i @Yiğitt 'in eline vereceksin ısırsın şöyle. :bhr::Z:F

Evet ya hepsi tatlı gerçekten. Böyle bir dizide yer almayı çok isterdim.:(

1x3

yorumlanmayacak kadar boş bölümdü. :D

1x4

fazla beğendim.

matt claire aşkı olacak gibi. :D kel adam son sahnede midemi bulandırdı. :( ama müthiş sahneydi. tıpkı diriliş ertuğrul gibi gerçekci ve kaliteli. =)

yalnız bunlar 50 dakika sürdüğü halde ara ara sıkıyor bizimkiler 2 katı sürüyor ve genellikle sıkmıyor. :D demekki bizimkiler 50 dakika sürse ne senaryolar çıkartırlar bunların yanında. :D
Ya yayınlandığı kanalın 50 dk şartı var sanırım çünkü tüm dizileri 50-55 dk. :D Şöyle 40-45 dakika olsa daha süper olurdu neyse ki 13 bölüm. :D