Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

1.Bölüm :
Belli bir süredir çizgi kahramanlara takan ben bu diziyi sevdim.
Dizi olması da ayrıca güzel. Zaten yazın 'Marvel Kuşağı' yapacam film olarak. Güzeldi ama ilk bölüme göre aksiyonu çok düşüktü.

Bu diziye hiç ısınamıyordum bölümleri zar zor bitiryordum çok ağır ve kasvetli geliyordu ama şuan izlemekten kenidimi alıkoyamıyorum. 6. bölümü şimdi bitirdim ve en iyi bölümdü diyebilirim.

Bu diziye hiç ısınamıyordum bölümleri zar zor bitiryordum çok ağır ve kasvetli geliyordu ama şuan izlemekten kenidimi alıkoyamıyorum. 6. bölümü şimdi bitirdim ve en iyi bölümdü diyebilirim.
Bundan sonra dizi açılıyor sakın bırakma. Yılın en iyi dizilerinden biri suan.

Bundan sonra dizi açılıyor sakın bırakma. Yılın en iyi dizilerinden biri suan.​
Aynen dizi hızlanmaya başladı az sonra bir bölüm daha izleyeceğim inşallah uyku bastırmaz

dizi 6.bölümle başlıyor zaten yani ilk 5 bölüm durgun ama 6.bölümle birlikte artık sezon finaline kadar hep kaliteli bölümler izleyeceksin cnm
🙂🙂🙂

Ne zamandır izlemek istiyordum da fırsatım olmamışti.
En kisa sürede bakıcam.
ben yeniden ve elektra gibi karakterleri tanımalısın bence filmi çok iyi işlenmişti 1-2 saatini ayırıp izle en yakın sürede yorumunuda buraya yap tabikide

Tmm
ama filmi dizi kadar iyi değilmiş.
dizisini bile izlemeyenlerin yorumuna ne bakıyorsun cnm sen filmdeki adamın performansı sonra dizide olmayan asıl karakterler falan filmin daha kaliteli oldunu görüceksin anlamayanların yorumlarına aldırış etme

9 iyiymiş benim de maşallah IMDb'si düşük dizim yok.
Evet fark ettim ama gec açıldın sen ya.

Benim de favori dizilerimden oldu. Zaten konuda ki mesaj sayısına bak baya populer dizi.
Kanalı Netflix olduğu icin dizi daha ciddi ergenlere yer yok.
o yüzden cok rahatım...

İlk bölümünü izlemeye başladım jenerik bir girdi kapı çaldı kapadım ama birazdan devam edicem. İzlediğim kadarıyla bayağı heyecanlı geçti ilk sahne çocuğun bağırışı neydi öyle gözlerim doldu.
@Harunnn60

Sen bugün etiketkeyince izleyeceğim aklıma geldi sağol.

Önemli değil.
İzlemene çok sevindim. Hele 2.Bölüm çoşuyor dizi resmen.

ilk 5 bölümü sabret cnm sıkılsanda sakın bırakma dizi 6.bölümle birlikte coşuyor sezon finaline kadar her bölüm harika geçiyor yani 6.bölümü en iyi bölüm iyeceksin ve diğer bölümlerde hep aynı kalitede gitmeye devam edicek