Izliyorum zaten 3. BölümdeyimBen o yuzden her yorumda "" bunu kullanıyorum.Niye böyle görünüyorum ben de bilmiyorum
O zaman bunu da izle seversin
Izliyorum zaten 3. BölümdeyimBen o yuzden her yorumda "" bunu kullanıyorum.Niye böyle görünüyorum ben de bilmiyorum
O zaman bunu da izle seversin
izle yorumlarını bekliyoruzIzliyorum zaten 3. Bölümdeyim
Bundan sonra dizi açılıyor sakın bırakma. Yılın en iyi dizilerinden biri suan.Bu diziye hiç ısınamıyordum bölümleri zar zor bitiryordum çok ağır ve kasvetli geliyordu ama şuan izlemekten kenidimi alıkoyamıyorum. 6. bölümü şimdi bitirdim ve en iyi bölümdü diyebilirim.
dizi 6.bölümle başlıyor zaten yani ilk 5 bölüm durgun ama 6.bölümle birlikte artık sezon finaline kadar hep kaliteli bölümler izleyeceksin cnmBu diziye hiç ısınamıyordum bölümleri zar zor bitiryordum çok ağır ve kasvetli geliyordu ama şuan izlemekten kenidimi alıkoyamıyorum. 6. bölümü şimdi bitirdim ve en iyi bölümdü diyebilirim.
Ne zamandır izlemek istiyordum da fırsatım olmamışti.
ben yeniden ve elektra gibi karakterleri tanımalısın bence filmi çok iyi işlenmişti 1-2 saatini ayırıp izle en yakın sürede yorumunuda buraya yap tabikideNe zamandır izlemek istiyordum da fırsatım olmamışti.En kisa sürede bakıcam.
Tmmben yeniden ve elektra gibi karakterleri tanımalısın bence filmi çok iyi işlenmişti 1-2 saatini ayırıp izle en yakın sürede yorumunuda buraya yap tabikide
dizisini bile izlemeyenlerin yorumuna ne bakıyorsun cnm sen filmdeki adamın performansı sonra dizide olmayan asıl karakterler falan filmin daha kaliteli oldunu görüceksin anlamayanların yorumlarına aldırış etmeTmmama filmi dizi kadar iyi değilmiş.
Cok sevindim simdi@Harunnn60 bu dizi için de sana sözüm vardı iki güne izleyeceğim ilk bölümü.
9 iyiymiş benim de maşallah IMDb'si düşük dizim yok.Cok sevindim simdiins çok seversin
IMDb puanı 9.0 düşün yanibu yılın dizilerinden
Evet fark ettim ama gec açıldın sen ya.9 iyiymiş benim de maşallah IMDb'si düşük dizim yok.
Önemli değil.İlk bölümünü izlemeye başladım jenerik bir girdi kapı çaldı kapadım ama birazdan devam edicem. İzlediğim kadarıyla bayağı heyecanlı geçti ilk sahne çocuğun bağırışı neydi öyle gözlerim doldu.@Harunnn60
Sen bugün etiketkeyince izleyeceğim aklıma geldi sağol.
ilk 5 bölümü sabret cnm sıkılsanda sakın bırakma dizi 6.bölümle birlikte coşuyor sezon finaline kadar her bölüm harika geçiyor yani 6.bölümü en iyi bölüm iyeceksin ve diğer bölümlerde hep aynı kalitede gitmeye devam edicekİlk bölümünü izlemeye başladım jenerik bir girdi kapı çaldı kapadım ama birazdan devam edicem. İzlediğim kadarıyla bayağı heyecanlı geçti ilk sahne çocuğun bağırışı neydi öyle gözlerim doldu.@Harunnn60
Sen bugün etiketkeyince izleyeceğim aklıma geldi sağol.
1 ve 2 de iyiydi ya.ilk 5 bölümü sabret cnm sıkılsanda sakın bırakma dizi 6.bölümle birlikte coşuyor sezon finaline kadar her bölüm harika geçiyor yani 6.bölümü en iyi bölüm iyeceksin ve diğer bölümlerde hep aynı kalitede gitmeye devam edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?