Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

evet spoil dışına övmüşsün ama spoil içine ilk ve son bölümümdü yazmışsın yine üyelerde o yorumunu dikkate almışlar
üyeler izlemeden spoiler ı niye açıyorki kabahat onlarda

hem aksine ben bıraktığımda sadece sen ve @Forumdash izliyordunuz bir geldim @Harunnn60 uda kandırmışsınız kötü emellerinize alet etmişsiniz
ben olsam harun diziyi bırakırdı

ayoll üyeleri spoil içine etiketliyorsun onlarda bakıyorlar

Dizi beni kendine çok bağladı çok seviyorum bu diziyi [emoji1] Sağol Çiğdem [emoji23] [emoji23]

Dizi beni kendine çok bağladı çok seviyorum bu diziyi [emoji1] Sağol Çiğdem [emoji23] [emoji23]
dizide güzel oyuncu eksikliği var kımıl kımıl daradevil parlağı kaynıyor dizi
biraz güneşte kurutup öyle izlemek lazım kımıllar azalmalı

Yinemi hastanedeydin noldu 😱

Yinemi hastanedeydin noldu 😱
kızın profil sayfasına arasıra göz at
ben forumda yoktum ama ona rağmen biliyorum hastanede dedesinie refakatçi olduğunu
) aşk böyle bişey işte insan sevdiğinin ne zaman tuvalete gittiğini bile biliyor
)

dedemi yatırdık bu seferde cnm pazartesi akşamı fenalastı pazartesi salı hastanede yattık yanında kaldım dün gelebildim eve 2 gündür forumda yokum senin haberin yok aşk olsun
2 gündür forumda bende varla yok arasindayim 😱
Geçmiş olsun dedene garibimm kesin senin baktığın şeyleri görmüştür ondan fenalasmistir

Kaç yaşında deden

Parlak mi ? Bir başrol oyuncusu yakışıklı diğer erkekler zaten çirkin

Bayan oyuncular da haklısın biraz pasif kalmışlar

2 gündür forumda bende varla yok arasindayim 😱
Geçmiş olsun dedene garibimm kesin senin baktığın şeyleri görmüştür ondan fenalasmistir

Kaç yaşında deden
75 yaşında @cookies şuan durumu iyi çok şükür

@destere ayoll diziye asıl başroldekı kadın karakterini almamışlarki
bu karakter olmlıydı ama dizinin ilk sezonunda sanırım yok🙂

baksana @Çiğdem- sırf diziyi bana izletebilmek için artık güzel kız resimleri paylaşıyor
) bu çiğdem için bir milat sayılır
kendi hemcinslerinden bu kadar nefret edip onları kıskanmasına rağmen boydan boya güzel kız resimleriyle döşetecek sayfayı
)

hastanedeyken izledim leptobumda bölümleri vardı

7-8-9- kesinlikle 6.bölüm gibi çok iyiydiler zaten 4 bölüm kaldı geriye onlarda iyi olmalılar bence kalite düşürmezler artık sezon finaline kadar 🙂🙂🙂

başka türlü izlemiyorsun sende

o resimdeki kız oynuyorsa tekrar başlarım
)
bu filimde oynayan oyuncuydu dizide başka oyuncu oynar ama dizide bu karakter hiç yok cnm asıl oyuncuları almamışlar saçma sapan kadın oyuncuları doldurmuşlar izlemeden geçiyorum zaten

Bak @çiğdem- değişmiş, sen de değiş izle 2-3 bölüm daha
şu izbandut gibi adamı beğenirsin (oyunculuk) muhtemelen