hastanedeyken bol bol dizi izleme fırsatı buldum leptobumdan
7-8-9 bölümleri izledim bu dizinin en iyi bölümü 6.bölüm demiştik
7-8-9- aynı şekilde en iyi bölümler yanı 6.bölümden başlıyor 7-8-9- çok iyi bölümler üst üste @Harunnn60@vadikızı@Forumdash
7.bölüm kısa görüşüm
matı yetiştiren adam büyük renk kattı diziye matt ve dövüşleri süperdi matt sonunda gününü gösterdi o adama
son sahnede görünen adam ben yeniden karakteri olabilir matın en büyük düşmanıydı inş odur🙂🙂🙂
8.bölüm kısa görüşüm
fiks karakterini tanıtan bir bölümdü çocukken neden katil olduğu falan ilk kez matt ağırlık değildi fiks tanıtım gibi bir bölümdü hikayeside ilgimi çekti son sahnede kendini medyaya açıklaması çok zekiceydi mattın tüm plnlarını mahfetmiş oldu🙂
9.bölüm kısa görüşüm
matt ve o ninja kıyafeti giymiş adamla olan kavga sahneleri çok iyiydi aaa sonunda maat ve fik karşılaştı ama matt zaten çok yıpranmıştı fiks ayı gibi birşey dövdü matı
diğer avukat olan adam mattın maskeli olduğunu öğrendi😱
dedemi yatırdık bu seferde cnm pazartesi akşamı fenalastı pazartesi salı hastanede yattık yanında kaldım dün gelebildim eve 2 gündür forumda yokum senin haberin yok aşk olsun
dedemi yatırdık bu seferde cnm pazartesi akşamı fenalastı pazartesi salı hastanede yattık yanında kaldım dün gelebildim eve 2 gündür forumda yokum senin haberin yok aşk olsun
bu filimde oynayan oyuncuydu dizide başka oyuncu oynar ama dizide bu karakter hiç yok cnm asıl oyuncuları almamışlar saçma sapan kadın oyuncuları doldurmuşlar izlemeden geçiyorum zaten