Bu dizi neymiş neyin nesiymişbu diziyi izle
ya beni yormaBu dizi neymiş neyin nesiymişbiraz bilgi alabilir miyim senden? izleyeni olarak konu ve bir özet lütfen
baktım da Örümcek Adam dizisi galibaya beni yormailk bölümü izle bu diziye kefilim bu kadar dyorum sana
Bak ilk bölümü izle pişman olmazsınbaktım da Örümcek Adam dizisi galibanormal bir dizi değil mi?
tek oyuncu gibi hep örümcek adam resmi var
tmmBak ilk bölümü izle pişman olmazsın) çok detay vermek istemiyorum) lütfen izle diyorum sadece))
Simdi bak işte ertelemetmmzamanım olunca ilk bölümüne bakacağım senin için[emoji38]
Şu an olmaz, çok seviyorsun bu diziyi anlaşılanSimdi bak işte erteleme
yazın başlayacağım diziye tekrar ? ama hangi yaz diye sormaDaredevil 1x1
Öncelikle bu diziye başlama nedenim
1-13 bölümün hemen yayınlanması
2-Ve bu tür kahraman dizileri filan aramamdi
Tabi 1 . ihtimal daha kuvvetli
Diziye gelince olmuş dedirtti gerçekten Netflix farkını hissetirmis ve dizide Ergenlik filan da sezmedim hatta tipsiz adam da bolca vardı dizide
@OzaN 3 puan vermene şaşırdımtamam senin bu türleri sevmediğini biliyorum ama 3 puan vermen doğru değildi bence
@destere umarım aldığın kararı gözden geçirirsin.
Bölüm yorumum
8/10
Daredevil atlı karakteri beğendim , geceleri o taktığı bandana sayesinde kör değil galiba açıkçası bu Marvel karekteri hakkında pek fikrim yok araştırma yapayım biraz
Sarışın kadına ilk başta gıcık oldum ama sonra gözüme girdi
Büyük uyuşturucu çetesi vardı bu bölümde herhalde Daredevil onlarla uğraşacak
@Çiğdem- @Forumdash @vadikızı
önümüzdeki yaz@destere 2.Bölümü ne zaman izleyeceksin
Destere şunu söyleyeyim gerçekten çok iyi dizi umarım bir şans daha verirsin [emoji41] [emoji41] [emoji41]yazın başlayacağım diziye tekrar ? ama hangi yaz diye sorma)
önümüzdeki yaz)
Böyle bir kaliteli diziyi izlemesini tavsiye ediyorum@destere yi hiç bulaştırma butür dizilere cnm o değil yorumlarıyla izleyecek olanlar varsa onlarıda kaçırır
Böyle bir kaliteli diziyi izlemesini tavsiye ediyorum
ilk bölüme bakmıştım zaten öve öve bitiremedim benim övgülerim sayesinde diziye 15 kişi başladı da kendimi ikna edemedim devam etme konusunda@destere yi hiç bulaştırma butür dizilere cnm o değil yorumlarıyla izleyecek olanlar varsa onlarıda kaçırır
2.Bölümü izle diyorum sadeceilk bölüme bakmıştım zaten öve öve bitiremedim benim övgülerim sayesinde diziye 15 kişi başladı da kendimi ikna edemedim devam etme konusunda)
şimdi izleyememde çünkü iki hafta ara verince bir sürü dizim kaldı öyleki poldark ı bile izleyemedim @legolas9900 beni geçmiştir çoktan2.Bölümü izle diyorum sadece) bir kez de bizi dinle))
evet spoil dışına övmüşsün ama spoil içine ilk ve son bölümümdü yazmışsın yine üyelerde o yorumunu dikkate almışlarilk bölüme bakmıştım zaten öve öve bitiremedim benim övgülerim sayesinde diziye 15 kişi başladı da kendimi ikna edemedim devam etme konusunda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?