Aslında hep gönlü vardı ama naz yapmayı seviyor bilirsin senO zaten o dönemler pek sıcak bakmıyordu sonra alıştırdık kendisi bulmaya basladı
İzleriz bir ara acelesi yok 4.sezona daha çok var ne de olsa yavaş yavaş hallederim ben bunu
3.sezonuyla reytingleri alt üst eden Daredevil tüm hızıyla devam ediyor!
İşte merak edilen o sahne!
Sarışın ajanımız yakıştı gelecek sezon kostumunu giyer tam o karaktere oturunca daha iyi olurbu sahneler cidden harikaydı, bu sezonki dövüş sahnelerini baştan sona sevdim ama dördüncü bölümdeki ve finaldeki aksiyonlar gerçekten hepsinden daha bir muhteşemdi
sarışın parlağının totosu kırıldı o artık kendine gelemez gelsede bundan sonraki hayatına sürüngen olarak devam ederSarışın ajanımız yakıştı gelecek sezon kostumunu giyer tam o karaktere oturunca daha iyi olur
Ama ben Mat kostumu giymeyince onun sahnelerinden keyif alamıyorum şu başındakı saçma şeyi atsa Jessica ona komik göründüğünü söylemişti hak veriyorum ilk defa @Harunnn60
Fisk olur mu acaba 4.sezonda .sarışın parlağının totosu kırıldı o artık kendine gelemez gelsede bundan sonraki hayatına sürüngen olarak devam eder
fisk kesin vardırda o da yularını vanessaya kaptırdı ondanda pek bir cacık olmaz bundan sonraki sezonlarFisk olur mu acaba 4.sezonda .
Elektra'ya karşı hislerin nasılfisk kesin vardırda o da yularını vanessaya kaptırdı ondanda pek bir cacık olmaz bundan sonraki sezonlar
karene bişey olmasında karadevenin rakibi kim olursa olsun farketmez
ölmeseydi bayağı sevişiyorduk kızla, erken kaybettikElektra'ya karşı hislerin nasıl
sarışın parlağının totosu kırıldı o artık kendine gelemez gelsede bundan sonraki hayatına sürüngen olarak devam eder
Bu ecünnüden kısa süreliğine kurtulduk şimdide Jesicadakı ecünnüye katlanacaz Flash gibi hızlanma gücüne sahip oluyordu uğraş dur şimdi onlaFisk olur mu acaba 4.sezonda .