Daredevil |3.Sezon| Bullseye, Kingpin'i Düğününü Basar!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,770
Puanı
1,061
daredevil1-1.jpg

3.sezonuyla reytingleri alt üst eden Daredevil tüm hızıyla devam ediyor!

İşte merak edilen o sahne!

daredevil1-1.jpg

3.sezonuyla reytingleri alt üst eden Daredevil tüm hızıyla devam ediyor!

İşte merak edilen o sahne!

@destere @Çiğdem- donmuş kızı getirdi ya düğüne orada bir güldüm ben. :F @destere gibi manyak buda.:A

@destere Bile bitirdi @MasacRE- hala bakacak :F

destere ilk sezonuna okadar ısrarımıza izlettirememiştik diziyi Karadevil mi ne diyordu :F

bu sahneler cidden harikaydı, bu sezonki dövüş sahnelerini baştan sona sevdim ama dördüncü bölümdeki ve finaldeki aksiyonlar gerçekten hepsinden daha bir muhteşemdi :)

bu sahneler cidden harikaydı, bu sezonki dövüş sahnelerini baştan sona sevdim ama dördüncü bölümdeki ve finaldeki aksiyonlar gerçekten hepsinden daha bir muhteşemdi :)
Sarışın ajanımız yakıştı gelecek sezon kostumunu giyer tam o karaktere oturunca daha iyi olur :A

Ama ben Mat kostumu giymeyince onun sahnelerinden keyif alamıyorum şu başındakı saçma şeyi atsa Jessica ona komik göründüğünü söylemişti hak veriyorum ilk defa :A :A :A @Harunnn60

Sarışın ajanımız yakıştı gelecek sezon kostumunu giyer tam o karaktere oturunca daha iyi olur :A

Ama ben Mat kostumu giymeyince onun sahnelerinden keyif alamıyorum şu başındakı saçma şeyi atsa Jessica ona komik göründüğünü söylemişti hak veriyorum ilk defa :A :A :A @Harunnn60
sarışın parlağının totosu kırıldı o artık kendine gelemez gelsede bundan sonraki hayatına sürüngen olarak devam eder:)