Aslında hep gönlü vardı ama naz yapmayı seviyor bilirsin senO zaten o dönemler pek sıcak bakmıyordu sonra alıştırdık kendisi bulmaya basladı![]()
İzleriz bir ara acelesi yok
![]()
3.sezonuyla reytingleri alt üst eden Daredevil tüm hızıyla devam ediyor!
İşte merak edilen o sahne!
Sarışın ajanımız yakıştı gelecek sezon kostumunu giyer tam o karaktere oturunca daha iyi olurbu sahneler cidden harikaydı, bu sezonki dövüş sahnelerini baştan sona sevdim ama dördüncü bölümdeki ve finaldeki aksiyonlar gerçekten hepsinden daha bir muhteşemdi![]()
sarışın parlağının totosu kırıldı o artık kendine gelemez gelsede bundan sonraki hayatına sürüngen olarak devam ederSarışın ajanımız yakıştı gelecek sezon kostumunu giyer tam o karaktere oturunca daha iyi olur
Ama ben Mat kostumu giymeyince onun sahnelerinden keyif alamıyorum şu başındakı saçma şeyi atsa Jessica ona komik göründüğünü söylemişti hak veriyorum ilk defa![]()
![]()
@Harunnn60
Fisk olur mu acaba 4.sezonda .sarışın parlağının totosu kırıldı o artık kendine gelemez gelsede bundan sonraki hayatına sürüngen olarak devam eder![]()
fisk kesin vardırda o da yularını vanessaya kaptırdı ondanda pek bir cacık olmaz bundan sonraki sezonlarFisk olur mu acaba 4.sezonda .![]()
Elektra'ya karşı hislerin nasılfisk kesin vardırda o da yularını vanessaya kaptırdı ondanda pek bir cacık olmaz bundan sonraki sezonlar
karene bişey olmasında karadevenin rakibi kim olursa olsun farketmez![]()
ölmeseydi bayağı sevişiyorduk kızla, erken kaybettikElektra'ya karşı hislerin nasıl![]()
sarışın parlağının totosu kırıldı o artık kendine gelemez gelsede bundan sonraki hayatına sürüngen olarak devam eder![]()
Bu ecünnüden kısa süreliğine kurtulduk şimdide Jesicadakı ecünnüye katlanacazFisk olur mu acaba 4.sezonda .![]()