Yalnız muazzammış, çekemememişler yine canım boşver.Dar Sever Misiniz
Yalnız muazzammış, çekemememişler yine canım boşver.Dar Sever Misiniz
Evet eğlenirdik ama başlıklarıma müdahale edildiği için eksik kalsın diyorum. Sevmiyorum işime karışılmasını maalesef. Zaten amaçlı eğlence yapıyoruz burada ona da engelleme gelinc e rahatsızlık duyuyorum. Beni forumdan en çok soğutan kısım buydu zaten şu yarışmalar olmasa aktifliğim neredeyse bitmişti. Ama görünen o ki yine yarışma sonrası eski halime döneceğim.Foruma ilk geldiğin vakit günde 5-10 anket açardın baya eğlenceli olurdu boşver devam et
Yalnız muazzammış, çekemememişler yine canım boşver.
Evet eğlenirdik ama başlıklarıma müdahale edildiği için eksik kalsın diyorum. Sevmiyorum işime karışılmasını maalesef. Zaten amaçlı eğlence yapıyoruz burada ona da engelleme gelinc e rahatsızlık duyuyorum. Beni forumdan en çok soğutan kısım buydu zaten şu yarışmalar olmasa aktifliğim neredeyse bitmişti. Ama görünen o ki yine yarışma sonrası eski halime döneceğim.Foruma ilk geldiğin vakit günde 5-10 anket açardın baya eğlenceli olurdu boşver devam et
Bu arada Haruş bir geldi bir kayboldu. Nerelerde o.Ahlakımız bozuluyor. Biz buraya ahlaklanmaya geliyoruz.@Harunnn60
Boykot edelim bence.
Bir şey diyecektim şimdi de neyseAhlakımız bozuluyor. Biz buraya ahlaklanmaya geliyoruz.@Harunnn60
Dar mı seversiniz sözünde ne gibi yanlış var. Benim türkçe kötü anlamıyorum.#Denizz19'uYedirmeyiz
İçleri fesat işte
Yapma, bırakma bizi,Evet eğlenirdik ama başlıklarıma müdahale edildiği için eksik kalsın diyorum. Sevmiyorum işime karışılmasını maalesef. Zaten amaçlı eğlence yapıyoruz burada ona da engelleme gelinc e rahatsızlık duyuyorum. Beni forumdan en çok soğutan kısım buydu zaten şu yarışmalar olmasa aktifliğim neredeyse bitmişti. Ama görünen o ki yine yarışma sonrası eski halime döneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?