Yalnız muazzammış, çekemememişler yine canım boşver.Dar Sever Misiniz![]()
Yalnız muazzammış, çekemememişler yine canım boşver.Dar Sever Misiniz![]()
Evet eğlenirdik ama başlıklarıma müdahale edildiği için eksik kalsın diyorum. Sevmiyorum işime karışılmasını maalesef. Zaten amaçlı eğlence yapıyoruz burada ona da engelleme gelinc e rahatsızlık duyuyorum. Beni forumdan en çok soğutan kısım buydu zaten şu yarışmalar olmasa aktifliğim neredeyse bitmişti. Ama görünen o ki yine yarışma sonrası eski halime döneceğim.Foruma ilk geldiğin vakit günde 5-10 anket açardın baya eğlenceli olurdu boşver devam et![]()
Yalnız muazzammış, çekemememişler yine canım boşver.![]()
Evet eğlenirdik ama başlıklarıma müdahale edildiği için eksik kalsın diyorum. Sevmiyorum işime karışılmasını maalesef. Zaten amaçlı eğlence yapıyoruz burada ona da engelleme gelinc e rahatsızlık duyuyorum. Beni forumdan en çok soğutan kısım buydu zaten şu yarışmalar olmasa aktifliğim neredeyse bitmişti. Ama görünen o ki yine yarışma sonrası eski halime döneceğim.Foruma ilk geldiğin vakit günde 5-10 anket açardın baya eğlenceli olurdu boşver devam et![]()
Bu arada Haruş bir geldi bir kayboldu. Nerelerde o.Ahlakımız bozuluyor. Biz buraya ahlaklanmaya geliyoruz.@Harunnn60
Boykot edelim bence.![]()
![]()
Bir şey diyecektim şimdi de neyseAhlakımız bozuluyor. Biz buraya ahlaklanmaya geliyoruz.@Harunnn60
Dar mı seversiniz sözünde ne gibi yanlış var. Benim türkçe kötü anlamıyorum.#Denizz19'uYedirmeyiz![]()
İçleri fesat işte
Yapma, bırakma bizi,Evet eğlenirdik ama başlıklarıma müdahale edildiği için eksik kalsın diyorum. Sevmiyorum işime karışılmasını maalesef. Zaten amaçlı eğlence yapıyoruz burada ona da engelleme gelinc e rahatsızlık duyuyorum. Beni forumdan en çok soğutan kısım buydu zaten şu yarışmalar olmasa aktifliğim neredeyse bitmişti. Ama görünen o ki yine yarışma sonrası eski halime döneceğim.![]()