hhaa aa bu ecünnüyü manyak adamlardan biri vardı beyaz tvde ona sormuşlar youtubede karşıma çıktıHOKKABAZ BU
Danla Bilic ve TeenGirls'ün yeni hedefi bu amca olacak belli. Yutarlar bu adamı bu kızlar.
Tısssss @Harunnn60 @Doğu
hhaa aa bu ecünnüyü manyak adamlardan biri vardı beyaz tvde ona sormuşlar youtubede karşıma çıktıHOKKABAZ BU
Kalitede dünya markasına erişmeye çalışan bir kıza neden böyle davranıyorsun.ıyyyy evimden iiçeriye sokmam
Kalitede dünya markasına erişmeye çalışan bir kıza neden böyle davranıyorsun.
Hhahah yukarıda adamda yolunda bu kız dyor ne yoluysa artıkDanla Bilic ve TeenGirls'ün yeni hedefi bu amca olacak belli. Yutarlar bu adamı bu kızlar.
Tısssss @Harunnn60 @Doğu@Ahmed
Hhahah yukarıda adamda yolunda bu kız dyor ne yoluysa artık
Birde cin gibi diyor bende cin iblis şeytan kelimelerine karşın ecünnüyü kullanıyorum adam benim kafadan çıktı ayoll hemen anladı ne olduğunu
Hhahah yukarıda adamda yolunda bu kız dyor ne yoluysa artık
Birde cin gibi diyor bende cin iblis şeytan kelimelerine karşın ecünnüyü kullanıyorum adam benim kafadan çıktı ayoll hemen anladı ne olduğunu
Onu niye paylaşayımAleyna'yı övmüş ama onuda paylaş.
Ecünnünün vucut bulmuş hali
İkisi de aynı çirkinlikte zaten?
Kollar şişmiş zaten.Çok kilo aldı.
Önceden güzeldi ilk YouTube zamanları İskandinav kızları gibiydiİkisi de aynı çirkinlikte zaten?
Kollar şişmiş zaten.Şu son saç rengi güzel ama biraz daha zayıf göstermiş.Sarı yapmasın kilolu gösteriyor.
Önceden güzeldi ilk YouTube zamanları İskandinav kızları gibiydiSonra kilo alınca birde çok boya badan yapınca çöktü iyice
Son videoda mı dedi bakalım merak ettim şimdiYeni format yapıyormuş bakalım ne yapacak
Son videoda mı dedi bakalım merak ettim şimdi
Mantıklı olanı yapmış. Sen kim köpeksin de milletin sevgilisine asılıyon? Her yollunun sonu böyle olacak.Görmüştüm. Hareket çekmiş. @Doğu fikrin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?