Danla Bilic

Son videosunu izledim ama haftaya gelmez bence ya
Şu an Aleyna kızımızın burnu pek bi havadadır. Uyanıp elini yüzünü yıkamadan izlenmelere bakıyodur

Evet 10m olur o video.

İzleyemedim son 2 videosunu
Gelecek mi yani

Şey dedi benim gibi burnu havada biri ile video çekmek istiyorum dedi. Aleyna ile konuştum ne zaman istersen bebeğim demiş. Kesin ayarlıcam peşini bırakmam falan dedi. Büyük kapışma olur

Şey dedi benim gibi burnu havada biri ile video çekmek istiyorum dedi. Aleyna ile konuştum ne zaman istersen bebeğim demiş. Kesin ayarlıcam peşini bırakmam falan dedi. Büyük kapışma olur
Halil'in videosuna da çıkmıştı Aleyna.
Yavaş yavaş yutup alemine dalıyor kızımız
Herhalde kendini sevdirme peşinde dünya starı olma yolunda ilk adımı Youtube'da atıyor

Oha
Tam olarak ne mesajlar atmış ve kime atmış? orayı anlayamadım

Hİçte yakışıklı filan değil. Basmış filtreleri birde elbise giyim tarzı iyi olunca kızlar üşüşmüş hemen.

Oha
Tam olarak ne mesajlar atmış ve kime atmış? orayı anlayamadım

Hİçte yakışıklı filan değil. Basmış filtreleri birde elbise giyim tarzı iyi olunca kızlar üşüşmüş hemen.

Bence boydan ve tarzdan kurtarıyor. Yüz yok çocukta.

Bunun özel esasları ifşa olmuştu 15-20 gün önce. Bi kız ile gece aynı odada kalmazsak buluşmak seninle falan demiş Danla'da bunları paylaşmış çocuk ayrılınca karalama yani amaç. Tabi sebep bu değil ama Sinan böyle biri demeye çalışmış.

Biz daha iyiyiz emin ol.
Şekilli filtreler kıyafetler bize verilse uçarız.

Danla silmiş sanırım.

@sokak sanati tamam şimdi izledim ayrıntılı açıklamaları. Kesinlikle 2 kişini arasında geçen normal dyaloglar. Danla resmen çamur at izin kalsın mantığ yapmışlar. Sinan yasal süreç başlatmış bu arada.

Son düzenleme:

Arda bi şey demiş mi diye baktım o bi şey yazmamış. Danla ile problem oldu bence.

Aleyna beklerken gelen konuğa bak.s.s
Zaten izlenmeleri de gitdikçe düşmeye başladı.
Mesela bu video daha 300k olmadı, genelde daha fazla oluyordu çünkü ilk başlarda yani video paylaşılınca 18.00 sonrası dalıyordu herkes.

Önceki videosu da 1,7M da kalmış.

Şu diğer kız saç kesimini beğenmedim ya. İnsta'da çok filtre kullanıyor takipten çıkacam bu kız baydı beni.