cookies post: 1377600' Alıntı:@Yakamoz-Asi abiciğim bn tavırlarımın iyi olmasını istiyorum ama o kadar kötü yorumlar yapıyorsun yha kendimi kötü hissediyorum
cookies post: 1377586' Alıntı:@XanTier öldü ama MELİH DİZİDE BAYA UZUN SÜRELİ KALACAKTIR
bu sadece intro daha bişey görmedincookies post: 1377604' Alıntı:@RüzgarGülü çok oluyosun ama altı üstü bi forum senaryosu için bu yorumlar :5:
Cookies'i bitirme Harekati CBH
Değil mi yahu?EveN post: 1377557' Alıntı:Benim dizimde bile bu kadar üye olmuyor. Nedense bu tür diziler ilgi çekiyor.
ahahahaXanTier post: 1377581' Alıntı:Tüh sonradan yapılan eklemeye göre ölmüşüm
rengarenk post: 1377705' Alıntı:Değil mi yahu?
Şahsen ben yeni dizi hazırlığındayım ve baya kafa patlatmaktayım ama bu dizi kadar okunmayacağından eminim.
- - - Ekleme - - -
ahahaha
Sonradan değişen dizi de ilk defa gördüm
İyilik kötülük değil. Okurken gülüyorum hatta bazen ama belli bir olay yok. Daha detaylı düşünülerek yazılan başka projeler bu kadar reyting almıyor onu diyorum sadece.cookies post: 1377941' Alıntı:Ndn ama yani bu dizi o kadarmi kötu aman bosver sende kötu diyeceksin ama bn yoluma devam edecegim
- - - Ekleme - - -
rengarenk post: 1377953' Alıntı:İyilik kötülük değil. Okurken gülüyorum hatta bazen ama belli bir olay yok. Daha detaylı düşünülerek yazılan başka projeler bu kadar reyting almıyor onu diyorum sadece.
Sen yazmaya devam et bana bir zararı yok ama bin tane dizi tanıtacağına bir tane dizi hazırla uzun soluklu da onu okuyalım
Fks14 post: 1377952' Alıntı:Düzeni daha iyi hale getirmelisin..
Yazıları küçült. Dialog dışındaki açıklamaları parantez içine al ve onları bir satır boşluk bıraktıktan sonra yaz. Dialoglarla iç içe girmesin. Bu kadar basitcookies post: 1378001' Alıntı:biliyorum her bölum gwlistiriyorum kendimi
rengarenk post: 1378011' Alıntı:Yazıları küçült. Dialog dışındaki açıklamaları parantez içine al ve onları bir satır boşluk bıraktıktan sonra yaz. Dialoglarla iç içe girmesin. Bu kadar basit
cookies post: 1378001' Alıntı:tmm
- - - Ekleme - - -
biliyorum her bölum gwlistiriyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?