Damlam 2. Bölüm

İLK BÖLÜMDEN SONRA KONSEPT DEĞİŞTİRDİ SİZCE BÖYLE DAHA GÜZEL Mİ ?

• EVET GÜZEL :)

Oy: 4 80.0%
  • HAYIR İLK BÖLÜMÜYLE AYNI :(

Oy: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Yakamoz-Asi post: 1377532' Alıntı:
Cok ergen olmus. Hemen öyle pat diye ask mi olur?
OLUR TABİ HİÇ Mİ BU DUYGULARA YER VERMİYORSUN O KALBİNDE 26 YAŞINDASIN YAKINDA EVDE KALMIŞ OLACAKSIN
:bağır:

- - - Ekleme - - -

kvp post: 1377546' Alıntı:
Puan olsaydı 5 verirdim
:( Bnde senin dizilerine 5 verirdim :5:

pompy post: 1377538' Alıntı:
sayenizde reyting sistemi kaldırıldı Benim dizileri batırdınız Sıradaki cookiesin dizisimi Ama sihirli annemden korkup anket sistemi tekrar başladığında birdaha üç puana basamıcaksınız kıskanç rüzgargülü ve dr who

Neyini kıskanacağım konu açsam oraya a yazsam senden daha çok beğenilir :F

cookies post: 1377549' Alıntı:
OLUR TABİ HİÇ Mİ BU DUYGULARA YER VERMİYORSUN O KALBİNDE 26 YAŞINDASIN YAKINDA EVDE KALMIŞ OLACAKSIN
:bağır:

- - - Ekleme - - -

:( Bnde senin dizilerine 5 verirdim :5:

Sana ne la? :bağır:

@XanTier sen çok konuşma yani ndn begenmiosan seni o kadar iyi kalpli insan yaptım dizide :bağır:

Benim dizimde bile bu kadar üye olmuyor. Nedense bu tür diziler ilgi çekiyor. :F

Yakamoz-Asi post: 1377554' Alıntı:
O ZAMAN SENDE AŞKA İNANMAMAZLIK YAPMA :bağır:

- - - Ekleme - - -

EveN post: 1377557' Alıntı:
Benim dizimde bile bu kadar üye olmuyor. Nedense bu tür diziler ilgi çekiyor. :F
BU DİZİNİN KÖTÜLÜĞÜ NE BE İLK BÖLÜMÜ OKUMADIN SANIRIM İLERLEME KAYDETTİM :bağır:

@pompy merak etme dizilerimi batırsalar bile bitmeyecek :)

Zaten kanaldan şöyle bir karar çıkabilir sırın devamını fx tv de yazabilirsin bomba olayından

yakamoz-asi post: 1377567' Alıntı:
o zaman sende kariŞma İstedİĞİmİ yazarim İstersem p**no koyarim İstersem Çocuk dİzİsİ sana ne

cookies post: 1377574' Alıntı:
o zaman sende kariŞma İstedİĞİmİ yazarim İstersem p**no koyarim İstersem Çocuk dİzİsİ sana ne

Sana karisan mi var arkadas. Puan verdik suclu olduk :D o tür diziler forumda yasak :) koy da banlan :D

İstediğin puanı ver napıyım yani :5: @Yakamoz-Asi