Size pek güvenemiyorum maalesef. Bir ara bir şeyler olmuştu haniBaska anlam cikmasin artikbizde severiz limonu
Size pek güvenemiyorum maalesef. Bir ara bir şeyler olmuştu haniBaska anlam cikmasin artikbizde severiz limonu
Sherlock Dosi Holmesben oy verdiğime bile hatırlamıyordum
Maalesef ilk turda elenmişbulması kolay oldu
Valla ben böyle bir oylama oldugunu bile hatirlamazken, @Dosi hanim yine fena yakalamis
Şipşakçı günaydın evet damla sultanımıza oy verdim.
Var aslında ama biz farkedene kadar ooooooBaska anlam cikmasin artikbizde severiz limonu
Ben de var mıydım?Size pek güvenemiyorum maalesef. Bir ara bir şeyler olmuştu haniçok Türkçe benzetmeler ve şakalara hakim olmadığım için sonradan dank etmişti.
Sen gafların ile meşhur birisin. Sen apayrı bir detaysın. Az senle kuliste konuşmadık bu durumlarıŞipşakçı günaydın evet damla sultanımıza oy verdim.
Var aslında ana biz farkedene kadar oooooo
Ben de var mıydım?
Evet , kırdığım potlar buradan @xdragxx e yol olur.Sen gafların ile meşhur birisin. Sen apayrı bir detaysın. Az senle kuliste konuşmadık bu durumları
Yılmazını da anmasan olmuyorEvet , kırdığım potlar buradan @xdragxx e yol olur.
Anısını yaşatıyoruz.Yılmazını da anmasan olmuyor
Anısını yaşatıyoruz.Canım kavruğum.
Bırakamam seni ben yanımdan gidemezsin
Seviyorsan benimle oturup içeceksin
Uzaklarda aramam çünkü sen içimdesin
Taht kurmuşsun kalbime en güzel yerindesin
Her an seni canımda ruhumda duyuyorum
Aşkınla sarhoşum ben çılgınca seviyorum
Artık anmak istemem ayrılığın adını
Seninle, alabildim mutluluğun tadını
Uzaklarda aramam çünkü sen içimdesin
Ayrılığın yükünü kaldırıp taşıyamam
Dünyaları verseler ben sensiz yaşayamam.
Sjsjjjsjsj 12.adam sevdimi tam seviyor sadece
Saçmalama lan.
Kramer benim yo yo ma.Sjsjjjsjsj 12.adam sevdimi tam seviyor sadece
xdragxx olsaydı sana vereceği tepki:
Yani baron’un suçu yok. Dışardan o izlenimi veriyorsun biraz sjsjsjs
Nasıl bir izlenim? Sapık gibi mi? SjskssksksYani baron’un suçu yok. Dışardan o izlenimi veriyorsun biraz sjsjsjs
Allah aşkına bu sözler dost sevgisi mi @Dosi jsjsjsjsjUzaklarda aramam çünkü sen içimdesin
Her an seni canımda ruhumda duyuyorum
Aşkınla sarhoşum ben çılgınca seviyorum
Artık anmak istemem ayrılığın adını
Seninle, alabildim mutluluğun tadını
Ayrılığın yükünü kaldırıp taşıyamam
Dünyaları verseler ben sensiz yaşayamam.
buram buram ArkadaŞlıK kokuyorAllah aşkına bu sözler dost sevgisi mi @Dosi jsjsjsjsj
Mizahım sana hitap etmiyor olabilir ama tamamiyle içimden gelen şeyleri söyledim sana göre amacını aşmışsa kusura bakma.Allah aşkına bu sözler dost sevgisi mi @Dosi jsjsjsjsj
Yangına körükle gitmeburam buram ArkadaŞlıK kokuyorabartma istersen
Bence sende abartıyorsun ama her anlamdaMizahım sana hitap etmiyor olabilir ama tamamiyle içimden gelen şeyleri söyledim sana göre amacını aşmışsa kusura bakma.
Yangına körükle gitmeAlttan alta mesaj yolluyorsun gözümden kaçmıyor değil.
Ben büyük yaşarım. Küçük severim.Bence sende abartıyorsun ama her anlamda
Bana her türlü mizah hitap eder din dışında Zaten şaka yaptığım belli de en azından limitini anladık artık belirli konularda seninle şakalaşırım.Mizahım sana hitap etmiyor olabilir ama tamamiyle içimden gelen şeyleri söyledim sana göre amacını aşmışsa kusura bakma.
Dini konularda elbette yapmam.Mesajına alınmadım ki.Mizahta kendime limit koymuyorum.Bana her türlü mizah hitap eder din dışında Zaten şaka yaptığım belli de en azından limitini anladık artık belirli konularda seninle şakalaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?