Rahmetli kaçak içiyorum diyordu bende kaçağın içine şey karıştırıyorlar demiştimKaçak çay ile karıştırınca güzel oluyor bence
Rahmetli kaçak içiyorum diyordu bende kaçağın içine şey karıştırıyorlar demiştimKaçak çay ile karıştırınca güzel oluyor bence
Ben gidiyorum hadi sen masal anlatmaya başladın geneRahmetli kaçak içiyorum diyordu bende kaçağın içine şey karıştırıyorlar demiştim@mrt-06 @Forumdash @xemrexxx
Hayır o doğru
Desterenin kaçak çay içtiğini biliyorum bizde içiyoruzHayır o doğru
Bende şey izlemeye gidicem senin linki kopyalamamısım bulamadım onu almaya geldim
Hhaha hayırr şey karıştırdıkları doğruDesterenin kaçak çay içtiğini biliyorum bizde içiyoruz
Hayır nereden geliyor aklına bunlarşuraya girerken harunu gıcık edeyim de ne olursa olsun kafası ile giriyorsun emin oldum iyice
Kız ne karişitiiryorlarHhaha hayırr şey karıştırdıkları doğru
Senle alakası yokki destereyle sohbet etmiştik onu kaçak çaydan soğutmuştum gerçekten şey karıştırıyorlar@mrt-06 @Forumdash @xemrexxx
42 nolu trebolu çayından şaşmayın
Rahmetlinin ölüsü bile korkuttu yürüüüüü anca gidersin
Rahmetlinin ölüsü bile korkuttu yürüüüüü anca gidersin
Abicim domuz kanı böcek kanı ve hayvan dışkısı bunların hepsi var rahmetliyle buna dahil uzun bir sohbetimiz olmustu kaçak çay diyince o aklıma geldiKız ne karişitiiryorlarDomuz kanı varmış google önume öyle haber serdi 😱
Kaçak çayda domuz kanı şoke etti
VAN İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nce son yılların en kapsamlı çay kaçakçılığı operasyonu gerçekleştirildi....www.hurriyet.com.tr
Oysa kırmızı olması için gıda boyası konabilirdi artıkAbicim domuz kanı böcek kanı ve hayvan dışkısı bunların hepsi var rahmetliyle buna dahil uzun bir sohbetimiz olmustu kaçak çay diyince o aklıma geldi@mrt-06 @Harunnn60
Hə mokapot-u bi ara çox araşdırmıştım, tam necə olur zad diyə. Amma heç almadım.@Ahmed Bir dene Mokapot al. Starbucks'tan da espresso üçün kofe öyüttür al ve evde demle. Super olacaq.
Onlar kofe deyil. Kofe suda hell olmur. Men de evvel içirdim ama daha sonra aparatını aldım ve gördüm ki içdiyim kofe deyilmiş.Hə mokapot-u bi ara çox araşdırmıştım, tam necə olur zad diyə. Amma heç almadım.
İndi jacobs-un hazır kofesindən istifadə edirəm.
Bein kıskanmaktan vazgeç artık be.Rahmetlinin ölüsü bile korkuttu yürüüüüü anca gidersin
Gerçek çay içemeyenler çamur atıyor.Tabi herşey kaynağında lezzetli cnm
Kız ne karişitiiryorlarDomuz kanı varmış google önume öyle haber serdi 😱
Kaçak çayda domuz kanı şoke etti
VAN İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nce son yılların en kapsamlı çay kaçakçılığı operasyonu gerçekleştirildi....www.hurriyet.com.tr
Vay gözəl görünür köpüklü köpüklü.Onlar kofe deyil. Kofe suda hell olmur. Men de evvel içirdim ama daha sonra aparatını aldım ve gördüm ki içdiyim kofe deyilmiş.
Bence al onda espresso düzelt, french pressde südü köpürt. Qat bir-birine. El çeke bilmeyeceksen.
Men barista olmuşam artıq.
Ekli dosyayı görüntüle 81498
Ben ne alaka.
Ben ne alaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?