Yeme-İçme Dalgona Kahvesi

Hiç denediz mi?

• Kullanılan toplam oy
    6
Hayır o doğru :A :A :A

Bende şey izlemeye gidicem senin linki kopyalamamısım bulamadım onu almaya geldim :A
Desterenin kaçak çay içtiğini biliyorum bizde içiyoruz :A

Hayır nereden geliyor aklına bunlar :A şuraya girerken harunu gıcık edeyim de ne olursa olsun kafası ile giriyorsun emin oldum iyice :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Desterenin kaçak çay içtiğini biliyorum bizde içiyoruz :A

Hayır nereden geliyor aklına bunlar :A şuraya girerken harunu gıcık edeyim de ne olursa olsun kafası ile giriyorsun emin oldum iyice :A
Hhaha hayırr şey karıştırdıkları doğru :F

Senle alakası yokki destereyle sohbet etmiştik onu kaçak çaydan soğutmuştum gerçekten şey karıştırıyorlar :A @mrt-06 @Forumdash @xemrexxx

42 nolu trebolu çayından şaşmayın :A

Hhaha hayırr şey karıştırdıkları doğru :F

Senle alakası yokki destereyle sohbet etmiştik onu kaçak çaydan soğutmuştum gerçekten şey karıştırıyorlar :A @mrt-06 @Forumdash @xemrexxx

42 nolu trebolu çayından şaşmayın :A
Kız ne karişitiiryorlar(b) Domuz kanı varmış google önume öyle haber serdi 😱

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Rahmetlinin ölüsü bile korkuttu yürüüüüü anca gidersin :A
Kız ne karişitiiryorlar(b) Domuz kanı varmış google önume öyle haber serdi 😱
Abicim domuz kanı böcek kanı ve hayvan dışkısı bunların hepsi var rahmetliyle buna dahil uzun bir sohbetimiz olmustu kaçak çay diyince o aklıma geldi :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60

@Ahmed Bir dene Mokapot al. Starbucks'tan da espresso üçün kofe öyüttür al ve evde demle. Super olacaq. :D
Hə mokapot-u bi ara çox araşdırmıştım, tam necə olur zad diyə. Amma heç almadım. :D
İndi jacobs-un hazır kofesindən istifadə edirəm.

• Beğendim
Reactions: DR
Hə mokapot-u bi ara çox araşdırmıştım, tam necə olur zad diyə. Amma heç almadım. :D
İndi jacobs-un hazır kofesindən istifadə edirəm.
Onlar kofe deyil. Kofe suda hell olmur. Men de evvel içirdim ama daha sonra aparatını aldım ve gördüm ki içdiyim kofe deyilmiş. :D

Bence al onda espresso düzelt, french pressde südü köpürt. Qat bir-birine. El çeke bilmeyeceksen. :D

Men barista olmuşam artıq. :A

1F118564-3D37-4FD5-AED4-CC96A910C773.jpeg

• Harika
Reactions: Ahmed
  • Güldürdün
Reactions: eskici
Onlar kofe deyil. Kofe suda hell olmur. Men de evvel içirdim ama daha sonra aparatını aldım ve gördüm ki içdiyim kofe deyilmiş. :D

Bence al onda espresso düzelt, french pressde südü köpürt. Qat bir-birine. El çeke bilmeyeceksen. :D

Men barista olmuşam artıq. :A

Ekli dosyayı görüntüle 81498
Vay gözəl görünür köpüklü köpüklü. :A
Sınayacam. :A

• Beğendim
Reactions: DR