Daimi Misafir Üye Oldu :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fx_tv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar beni yanlış anladınız. Kendimi bi açıklayayım. Ben bu siteyi misafir olarak reytinglere bakmak için takip ediyordum. Aranızdaki tartışmalar da ilgimi çekiyordu yani okuyordum mesajlarınızı bir çoğunuzu tanıyorum böylelikle. Bugün yine misafir olarak dolaşırken Senaryo Etkinlikleri'ndeki kanal olayını gördüm. Ben de senaryo yazan biri olarak çok ilgimi çekti. Ben de üye olayım artık misafir olmayayım dedim. Nicke gelince Fx yabancı bir kanal. Logosunu beğendiğim için bunu kullandım. Olur da orda kanal açarsam adı da Fx olcak. Fox'la alakası yok. İstediğinizi sorun ya da İP mi araştırın sorun yok. Bir tane yalanım da yok. Bu muameleye üzüldüm açıkçası.

Bu Haluk değilse misafirler arasında olabilir Haluk.Bize hakaret ediyordur

- - - Ekleme - - -

Arkadaşlar beni yanlış anladınız. Kendimi bi açıklayayım. Ben bu siteyi misafir olarak reytinglere bakmak için takip ediyordum. Aranızdaki tartışmalar da ilgimi çekiyordu yani okuyordum mesajlarınızı bir çoğunuzu tanıyorum böylelikle. Bugün yine misafir olarak dolaşırken Senaryo Etkinlikleri'ndeki kanal olayını gördüm. Ben de senaryo yazan biri olarak çok ilgimi çekti. Ben de üye olayım artık misafir olmayayım dedim. Nicke gelince Fx yabancı bir kanal. Logosunu beğendiğim için bunu kullandım. Olur da orda kanal açarsam adı da Fx olcak. Fox'la alakası yok. İstediğinizi sorun ya da İP mi araştırın sorun yok. Bir tane yalanım da yok. Bu muameleye üzüldüm açıkçası.
Ananın babanın üstüne yemin et dedim etmedin :)

Yemin et fox üsüne :F bknz : adı lazım değil baş harfi R :D

Bu Haluk değilse misafirler arasında olabilir Haluk.Bize hakaret ediyordur

- - - Ekleme - - -

Ananın babanın üstüne yemin et dedim etmedin :)

Yemin ederim. Rahatladın mı? Aslında çok fazla yemin eden biri değilim bence yeminin bir ağırlığı olmalı ama sizi ikna etmek adına annemin babamın üstüne yemin de ederim :ok:

hoşgeldin haluk reyiz :D umarın banın kalkar da böyle yollara gerek kalmaz :D

- - - Ekleme - - -

Alem To bu konuda bir uzman olarak bizi aydınlattı. Teşekkürlerimizi sunuyorum. :)

foruma geldiğinden beri söylüyorum bi türlü kardeşimin nickini öğretemedim sana :kiki: Alem To değil AlemTo :kiki:

hoşgeldin haluk reyiz :D umarın banın kalkar da böyle yollara gerek kalmaz :D

- - - Ekleme - - -

foruma geldiğinden beri söylüyorum bi türlü kardeşimin nickini öğretemedim sana :kiki: Alem To değil AlemTo :kiki:

Alem diyerek hakaret etmeye çalışıyor :D

Son düzenleme:
yorumları okudum da haluk değil bu arkadaş bence :d hoşgeldin kardeş

İlk başta ben de şüphelendim, ama bu senin suçun değil. Haluk'un suçu :D