Sanane ayol diyorsun sonra da cevap veriyorsun ne iş.@denizz19 yine muhteşem (!) bir soruyla forumu süslemiş. Sanane ayol neremizden gıdıklandığımızdan...![]()
Şaka bir yana, en çok belimden gıdıklanıyorum ben de galiba...![]()
Neresi komik.Ayaklarım yada dizim olmalı.![]()
Sanane ayol diyorsun sonra da cevap veriyorsun ne iş.
Neresi komik.![]()
Unuturum sonra diye vereyim dedim. Ne oluyor arkadaşım?Sanane ayol diyorsun sonra da cevap veriyorsun ne iş.
Neresi komik.![]()
Belli zaten yoksa bu kadar kahkaha atacak ne söyledin de güldün derler adama.Gıdıklandığımı düşününce gülesim geldi.ss
Benim anket konularım illa ki bir şekilde ilgi görüyor yani bunu biraz da ben sağlıyorum.Unuturum sonra diye vereyim dedim. Ne oluyor arkadaşım?![]()
Belli zaten yoksa bu kadar kahkaha atacak ne söyledin de güldün derler adama.
Benim anket konularım illa ki bir şekilde ilgi görüyor yani bunu biraz da ben sağlıyorum.![]()
He o da bir ihtimâl tabi ama senin o gülüşün konuya gülüş değil ben seni tanırım sen değişik bir şeysinBelki konuya gülmüşümdür.![]()
Evet, böyle soruları ancak sen buluyorsun zaten...Belli zaten yoksa bu kadar kahkaha atacak ne söyledin de güldün derler adama.
Benim anket konularım illa ki bir şekilde ilgi görüyor yani bunu biraz da ben sağlıyorum.![]()
He o da bir ihtimâl tabi ama senin o gülüşün konuya gülüş değil ben seni tanırım sen değişik bir şeysin![]()
Yok onun için demedim benim çenem olmasa herkes bir iki bir şey yazıp çıkar ama ben oyalıyorum milletiEvet, böyle soruları ancak sen buluyorsun zaten...![]()
Belli bunu da gelişine yazmışsın.Bilmiyorum gelişine yazdım bu konuya düşünemden yani.
![]()
Yok onun için demedim benim çenem olmasa herkes bir iki bir şey yazıp çıkar ama ben oyalıyorum milleti
Belli bunu da gelişine yazmışsın.![]()
Normal değilsin sen gerçekten ayrı bir dünyasın sanki ben de çok farklıyım da.Bilmiyorum.![]()
Normal değilsin sen gerçekten ayrı bir dünyasın sanki ben de çok farklıyım da.![]()
Taş mı taşıdın ne yaptın hayırdır.Bugün çok yoruldum ondan oalbilir yatıcam zaten hemen.ss![]()
Taş mı taşıdın ne yaptın hayırdır.![]()