Dadi ve Sihirli Annem Dizisi Yeniden çekilecek

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
"Doktorlar" dizisi geçen hafta reyting canavarına yenilen Medyapım'ın patronu Fatih Aksoy, bu kez izlenme rekorları kıran Gülben Ergen, Haldun Dormen ve Kenan Işık'ı buluşturan "Dadı" dizisinin yeni bölümlerini çekmeye hazırlanıyor. Aksoy, dizinin yeni oyuncu kadrosuyla ilgili çalışmalara başladı.
Gülben Ergen'in canlandırdığı ve kariyerinde bir dönüm noktası olan Melek rolü için bu kez yeni oyuncu aranıyor.

"Dadı"nın yeni bölümleri TNT'de ekrana gelecek. Bir diğer dizi "Sihirli Annem?in de tekrarının çekilmesi gündemde... Başrollerinde Nevra Serezli, İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Defne Joy Foster ve Gül Onat'ın oynadığı "Sihirli Annem", 5 yıl aradan sonra tekrar izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Gamze Özer'in yazdığı Süreç Film imzalı dizinin ilk bölümü, 27 Şubat 2003'te Kanal D'de yayınlanmıştı. Ardından "Sihirli Annem", 10 Eylül 2005'te başlayan dördüncü sezonunda Star TV?ye transfer oldu ve 22 Nisan 2006'da da ekrana veda etti.

Dizinin eski başrol oyunculan İnci Türkay, Şahap Sayılgan ve Nevra Serezli'nin yeni ekipte de yer alacağı öğrenildi. Dizide Eda karakteriyle özellikle çocukların kalbinde yer eden Defne Joy Foster ise geçtiğimiz günlerde bir arkadaşının evinde yaşamını yitirmişti.. Joy Foster'ın rolünün yeni bölümlerde olup olmayacağı merak konusu...

 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,091
Reaksiyon puanı
49,754
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Dadı'yı biliyordum ama Sihirli Annem'i yeni duydum.
TNT'de yayınlanacak olması ilgi çekici.

Dadı tutmaz ama Sihirli Annem tutar bence. Sihirli Annem yine Star'da mı yayınlanacak acaba ?
 

Neferet

Emekli
Katılım
13 Ocak 2008
Mesajlar
6,243
Reaksiyon puanı
17
Puanı
259
Konum
---
sihirli annem bir nesli kanser etmişti.yeni nesle de rahat yok galiba.