bir saattir uğraşıyorum 3x6 yı izlemek için hala başaramadımİzlemiyor musunuz? @destere @sokak sanati
En nefret ettiğim şey dizi izlerken uykuya yakalanmak. Tam 2'de oturmuştum dizinin başına 30'uncu dakikalarda uyuduysam demek ki; daha yeni uyanabildim. Böylece 2 saatim çöpe gitmiş oldu.bir saattir uğraşıyorum 3x6 yı izlemek için hala başaramadım
lucrezianın zeki oluşundan değilde senaryonun lucresiaya sağladığı kolaylık vardı yaşlı adam demiri açar açmaz, lucresia halatı attı halatta tık diye istenen yere geldi onu normal bir zamanda ben denesem 10 atıştan birini anca denk getiririm lucresia o korku ve heyecan içinde tek atışta halatı kuyunun tepesine nasıl oturttu işte benimde hayat hikayemi yazan senaristle samimiyetim olsa bende gider bana kolaylık sağlamasını söylerdim filmlerdeki gibi ..3x6
Ortalama bir bölümdü. Yer yer de sıkıcıydı maalesef.
7.5/10Lucrezia bayağı akıllı bir kadınmış, bugüne kadar dizide güzellik kontenjanından yer alıyordu ama son bölümlerde zekasını da kullanmaya başladı. Lupo'nun zindanından kurtulduğu sahne ve Osmanlılar'dan yaprak sayfasını kaçırması iyiydi. Yalnız Lupo'nun köpeğine ne oldu orayı hiç göstermediler, elinde silah da yok o köpekten nasıl kurtulduysa artıkın.
Leonardo'nun yeni silah icati iyiydi umarım sezon biter de bizim Türkler'e karşı kullanamaz. Bu arada Riario'yu da iyileştirdi sayılır. On parmağında on marifet var.
Helal olsun sana bu hızla devam edersen 2016'ya ayak basmadan bitirirsin?3x6 . bölüm
sonunda bölümü bitirdim @sürgünüm dün başlamıştımbugünde twd ye başladım sanırım o da yarın biter
bölüm geneline gelince kısaca sıkıcıydı.
riario kafayı sıyırmıştı çift kişilikli karaktere bürünmüştü orda leo ile muhabbetleri falan sıkıcıydı ,
lucrezia da sophiayı kurtardı gerisi tırt
lucrezianın zeki oluşundan değilde senaryonun lucresiaya sağladığı kolaylık vardı yaşlı adam demiri açar açmaz, lucresia halatı attı halatta tık diye istenen yere geldi onu normal bir zamanda ben denesem 10 atıştan birini anca denk getiririm lucresia o korku ve heyecan içinde tek atışta halatı kuyunun tepesine nasıl oturttu işte benimde hayat hikayemi yazan senaristle samimiyetim olsa bende gider bana kolaylık sağlamasını söylerdim filmlerdeki gibi ..
yavaş yavaş hızlanıyorum yarında fargo izlerimHelal olsun sana bu hızla devam edersen 2016'ya ayak basmadan bitirirsin?
How To Get Away With Murder izledim şimdi. Eğer samimiyetime inanıyorsan bu zamana kadar izlediğim tüm diziler içerisindeki en iyi 3 bölüm içerisine girer. Dehşetül vahşetin ötesinde bir dizi heyecandan ne yapacağımı şaşırıyorum her bölüm. 😱yavaş yavaş hızlanıyorum yarında fargo izlerim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?