Starz Da Vinci's Demons - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir saattir uğraşıyorum 3x6 yı izlemek için hala başaramadım
En nefret ettiğim şey dizi izlerken uykuya yakalanmak. Tam 2'de oturmuştum dizinin başına 30'uncu dakikalarda uyuduysam demek ki; daha yeni uyanabildim. Böylece 2 saatim çöpe gitmiş oldu.

3x9

Finale 1 bölü kala oldukça sağlam bir bölümdü.

Vanessa ile Lorenzo hakkında bir önceki bölüm işkillenmekle haklıymışım. Sonuç olarak @destere'nin bir beğendiği daha yollu çıktı.
)

Vlad manyağın önde gideni ömrümde bu kadar troll bir insan görmedim. Yalnız tank sahneleri çok yapmacık geldi bana. her şey bu kadar basit mi Osmanlılar eli armut mu topluyor yani?
8/10

3 x10 (Final)

Efsane geçen 2 sezonun aksine vasat bir son sezon izledik. Starz'da dizinin berbatlığını görüp iptal etmiş, haklılar da.

Bayezid'in o şekilde öldürülmesi. Şimşekle bütün ordunun öldürülüp kalanların teslim olması, ayriyeten Otronto seferini Osmanlı kazanıyor. O tarihte de Vlad'ın çoktan ölmüş olması gerekiyordu. Tamam bunlar bir kurgu gerçeklik aramak mantık dışı ama bu kadar da kör kör parmağın gözüne durumu can sıkıcı. Sanki dizinin üçüncü sezonu sırf Osmanlıyı kötüleyelim de ezelim de nasıl olursa olsun düşüncesiyle yazılmış. Tarihi kişiler ile ilgili bir iş yapıyorsan tarihi değiştiremezsin. Böyle bir yapıma yakışmamış.
7/10

3x6 . bölüm

sonunda bölümü bitirdim @sürgünüm dün başlamıştım
bugünde twd ye başladım sanırım o da yarın biter

bölüm geneline gelince kısaca sıkıcıydı.

riario kafayı sıyırmıştı çift kişilikli karaktere bürünmüştü orda leo ile muhabbetleri falan sıkıcıydı ,
lucrezia da sophiayı kurtardı gerisi tırt

lucrezianın zeki oluşundan değilde senaryonun lucresiaya sağladığı kolaylık vardı yaşlı adam demiri açar açmaz, lucresia halatı attı halatta tık diye istenen yere geldi onu normal bir zamanda ben denesem 10 atıştan birini anca denk getiririm lucresia o korku ve heyecan içinde tek atışta halatı kuyunun tepesine nasıl oturttu işte benimde hayat hikayemi yazan senaristle samimiyetim olsa bende gider bana kolaylık sağlamasını söylerdim filmlerdeki gibi ..

Helal olsun sana bu hızla devam edersen 2016'ya ayak basmadan bitirirsin?

yavaş yavaş hızlanıyorum yarında fargo izlerim
)
How To Get Away With Murder izledim şimdi. Eğer samimiyetime inanıyorsan bu zamana kadar izlediğim tüm diziler içerisindeki en iyi 3 bölüm içerisine girer. Dehşetül vahşetin ötesinde bir dizi heyecandan ne yapacağımı şaşırıyorum her bölüm. 😱