- Reaksiyon puanı
- 38,927
- Puanı
- 1,060
Bilemicem hiç öyle sahne atlatmadiğim için eğer Temel İçgüdü gibi sahne filan yoksa yine aynı tadi alırsınOralarda ilerletsem dizinin bir anlamı kalmıyor ki.
Bilemicem hiç öyle sahne atlatmadiğim için eğer Temel İçgüdü gibi sahne filan yoksa yine aynı tadi alırsınOralarda ilerletsem dizinin bir anlamı kalmıyor ki.
Bence güzel dizi. Batman'i izlediysen eğer az çok tahmin edebilirsin. Çünkü dizinin yaratıcısıda aynı adam Da Vinci hakkındaDizi güzel mi @Forumdash Ne anlatıyor?
bitti miBen de yeni başladım. 3 bölüm kaldı. Kıyamıyorum izlemeye. Çok güzel bir dizi. Bir an önce gelsin 2.sezon. Fragmanı da açamıyorum spoiler olur diye. Şu üç bölümü bitireyim de öyle izlerim
Bu arada İlker Kalali bu diziden 2.Sultan Beyazıd rolü için teklif aldığını fakat Kayıp setiyle çakıştığı için kabul edemediğini söylüyor. Keşke bunu seçseymiş.
az önce arrow bittibitti mi
teaser dan pek bir ışık gördüm ki sorma gitsin
Gökyüzündeki işik neyine yetmiyorteaser dan pek bir ışık gördüm ki sorma gitsin
beğenmedin mi? bu teaser dediğiniz 21 snlik olan yenisinden mi bahsediyosunuz yoksa ilk yayınlanan uzun teaser içn mi bu yorum? bu arada sezon finalini izledim, ne kaa durgun bi finaldi ya sanki :/teaser dan pek bir ışık gördüm ki sorma gitsin
teaser dediğin 21 snlik yeni olan mı? uzun olan bayadır var da? heyecanlı bir sezon gelecek gibi duruyor
21 snlik tabi:=beğenmedin mi? bu teaser dediğiniz 21 snlik olan yenisinden mi bahsediyosunuz yoksa ilk yayınlanan uzun teaser içn mi bu yorum? bu arada sezon finalini izledim, ne kaa durgun bi finaldi ya sanki :/
teaser dediğin 21 snlik yeni olan mı? uzun olan bayadır var da? heyecanlı bir sezon gelecek gibi duruyor
21.snlık olanından bahsediyorbeğenmedin mi? bu teaser dediğiniz 21 snlik olan yenisinden mi bahsediyosunuz yoksa ilk yayınlanan uzun teaser içn mi bu yorum? bu arada sezon finalini izledim, ne kaa durgun bi finaldi ya sanki :/
zaten ışık demenden tahmin etmiştim de emin olmak için dedim nisana kim öle kim kala21 snlik tabi:=
tahmin etmiştim21.snlık olanından bahsediyor