Dağhan Külegeç 'Pinhani'nin Klibinde Oynamadığı İçin Özür Diledi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,870
Reaksiyon puanı
57,063
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
0


Kavak Yelleri oyuncularının yer aldığı 'Dön Bak Dünyaya' şarkısının klibinde Dağhan Külegeç yer almadığı için özür diledi!

2007 - 2017 yılları arasında Kanal D'de ekrana gelen 'Kavak Yelleri' dizisinin oyuncuları İbrahim Kendirci, Aslı Enver, Pelin Karahan geçtiğimiz haftalara Pinhani'nin 'Dön Bak Dünyaya' adlı şarksının klibinde bir araya geldi.

Dizide Efe Kaygısız karakterine hayat veren Dağhan Külegeç'in klipte yer almaması ise dizinin hayranları tarafından merak edilmişti. Külegeç, geçtiğimiz gün katıldığı canlı yayında bu konu ile ilgili "Derine girmeyeceğim ama her şeye rağmen klipte olmam gerekiyordu, benim hatam. Bütün sevenlerden özür dilerim. Benim düşüncesizliğim, biraz tembelliğim, biraz eskiler, biraz da telif konuları." açıklamasını yaptı.

2009 yılında dizi setinde Jale İncekol'a sandalye fırlatıp seti terk ettiği iddia edilen Külegeç, o konu ile ilgili de "Öncelikle klip olayı Pinhani’nin değil, ‘Kavak Yelleri’nin yönetmenlerinden Jale (İncekol) Hanım’ın düşüncesiydi. Benim için durumlar karışıktı. Yönetmenle haberlerimiz çıkmıştı ama olmadı öyle bir şey. Bir şeyler oldu ama fiziksel olarak kimse kimseye bir şey yapmadı. Benim için çok zor bir dönemdi ‘Kavak Yelleri’. Bazı zorluklar yaşadım. Jale Hanım klip için bana ulaşınca, aramızda bir iletişimsizlik oldu. Bu iletişimsizlikte daha çok benim payım var. Hem eskiden hem de bu videonun yapım aşamasında bir şeyler oldu." ifadeleriyle anlattı.
 
Son düzenleme:

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,616
Reaksiyon puanı
62,939
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Sanırım klibin yani dizinin yönetmeniyle zamanında kavga etmişler derin dediği odur. :A
 

cokiyitvci

Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,289
Reaksiyon puanı
13,370
Puanı
1,060
Klip Pinhani'nin değil, dizinin yönetmeninin fikriymiş. Aralarında sorun olmuş galiba önceden. Ekledim konuya. :)
Zamanında evet fiziksel bir sorun yaşanmadı ama kavga oldu. Sonra sakinleşti biraz ortalık ama kırgınlıklar durdu. 2'si de sürdürmemeliydi bunu. Efe'msiz dizi bir hiçti bunu herkes diyordu ! :T