- Reaksiyon puanı
- 114,245
- Puanı
- 1,060
@bazinga yok etsin, yoksa kusura bakma ama el alışmış. : D kullanıyoruz.Yaşadığım şey aslında gerçek bir dram ama anlatamıyorum ki derdimi kimseye, ah ah çok dertliyim bu konuda... Kimisinin soğana alerjisi vardır, kimisinin bibere kimisinin başka bir şeye. Benim de tam olarak bu emojiye alerjim var. Görünce, daha doğrusu bana karşı kullanılınca paragraf ne olursa olsun modum sıfırlanıyor, üzülüyorum, gerçekten üzülüyorum. Ayıp olmasın diye güldürdün tepkisi filan bırakıyorum, ama üzülüyorum da..
Forumdan tek ricam, bana karşı lütfen bu emojiyi kullanmayın. Moralim bozuluyor... Üzülüyorum... Modum düşüyor... Belki sıcak bir mesaj ama negatif algılıyorum bu emoji yüzünden... Lütfen..
D ile A komşu sayılırlar halbuki..@bazinga yok etsin, yoksa kusura bakma ama el alışmış. : D kullanıyoruz.
Kolay gelsinD ile A komşu sayılırlar halbuki..
Artık bana karşı kullanıldığında içerik ne olursa olsun, isterse kutlama konusu olsun üzücü ya da sinir bozucu atacağım istisnasız diyelim.
Yaşadığım şey aslında gerçek bir dram ama anlatamıyorum ki derdimi kimseye, ah ah çok dertliyim bu konuda... Kimisinin soğana alerjisi vardır, kimisinin bibere kimisinin başka bir şeye. Benim de tam olarak bu emojiye alerjim var. Görünce, daha doğrusu bana karşı kullanılınca paragraf ne olursa olsun modum sıfırlanıyor, üzülüyorum, gerçekten üzülüyorum. Ayıp olmasın diye güldürdün tepkisi filan bırakıyorum, ama üzülüyorum da..
Forumdan tek ricam, bana karşı lütfen bu emojiyi kullanmayın. Moralim bozuluyor... Üzülüyorum... Modum düşüyor... Belki sıcak bir mesaj ama negatif algılıyorum bu emoji yüzünden... Lütfen..