Yeşil olduğu için kullanmayı sevmediğim ifade biçiimi.
Sarısı olarak şu da var işte "Niye sarı gülmek zorundayız ki?
Yeşil olduğu için kullanmayı sevmediğim ifade biçiimi.
Sarısı olarak şu da var işte "Niye sarı gülmek zorundayız ki?
Ben sarısını sen söyleyince fark ettim.Sarısı olarak şu da var işte "" sarı isteyenler bunu kullanabilir benceHatta @Forumdash çok kullanır bu ifadeyi
İyi kullanırsın artık onuBen sarısını sen söyleyince fark ettim.
Yok canım, tarafımız belli.İyi kullanırsın artık onuAma yine de çok abartma "" candır
Ben derim.Buna da samimiyetsiz demesin kimse.
@bazinga 'nın üyelere aslında daha çok modlara psikolojik baskı kurarak 2016 civarlarına kadar bunu kullandırtmaya çalışmıştı.
İlk üyelik zamanlarımda çok smileyi seviyordum sonra uyarı geldi bende uğurlu sayım 3 olarak ayarladım
Şunları çok kullananlara pek iyi gözle bakmazdın, şimdi unutmuş numarası yapma.@Çiğdem , Emre ve beni arada uyarıyordun.Az kullanın şunları diyordun.
En sevmediğin de buydu.
Diyorum ya ablacım millet gülmekten korkuyor.İlk üyelik zamanlarımda çok smileyi seviyordum sonra uyarı geldi bende uğurlu sayım 3 olarak ayarladım
Allahtan uğurlu sayım 80 değildi@sokak sanati @Bully @mrt-06 @xemrexxx @Maskeli Fedai @Forumdash
Bir yadırganmıştım başta zaten @Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @Bully destere @Forumdash @Maskeli Fedai vsyle o dönemlerden sürekli 7 yıldır konuştum üyeler daha iyi biliyor ozamanda tabi ben daha 22 yaşındayım forumun genel yası 15 16 17 daha şimdi 20 21 22 23 civarlardalar birlikte büyüdük birlikte gülmeyi eğlenmeyi öğrendik diyelim zaten luna parka sirke o tarz şeylere benzetiyorum burayıDiyorum ya ablacım millet gülmekten korkuyor.
Hele o berbat lise zamanlarımda tek güldüğüm yer burasaydı.Bir yadırganmıştım başta zaten @Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @Bully destere @Forumdash @Maskeli Fedai vsyle o dönemlerden sürekli 7 yıldır konuştum üyeler daha iyi biliyor ozamanda tabi ben daha 22 yaşındayım forumun genel yası 15 16 17 daha şimdi 20 21 22 23 civarlardalar birlikte büyüdük birlikte gülmeyi eğlenmeyi öğrendik diyelim zaten luna parka sirke o tarz şeylere benzetiyorum burayı
Büyük bir devrim yaptın şaka maka.Bir yadırganmıştım başta zaten @Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @Bully destere @Forumdash @Maskeli Fedai vsyle o dönemlerden sürekli 7 yıldır konuştum üyeler daha iyi biliyor ozamanda tabi ben daha 22 yaşındayım forumun genel yası 15 16 17 daha şimdi 20 21 22 23 civarlardalar birlikte büyüdük birlikte gülmeyi eğlenmeyi öğrendik diyelim zaten luna parka sirke o tarz şeylere benzetiyorum burayı
Büyük bir devrim yaptın şaka maka.
Ama o dönem evet @Harunnn60 da lise sende sonra harun üniyi bile bitirdi sen hala okuyorsun cnmHele o berbat lise zamanlarımda tek güldüğüm yer burasaydı.Cidden iyi ki bir şekilde burayı bulup bir araya gelmişiz. Bu da bir şanstır.
@bazinga şu yeşili değiştirme durumun varmı?" : D " değil fakat forumdaki yansıması olan o soğuk yeşil tonlu "" kesinlikle insanın içini sıkan, ruhunu daraltan, soğuk fakat çok soğuk, belki de forumun "" ile birlikte en soğuk emojisini simgeler.
Hattadan bile yer yer daha soğuk kaçabilir. Alaycı bir hali vardır, mesela yolda yürürken bir adamın tam olarak size "" şekliyle rengiyle baktığını görseniz, ürkebilirsiniz. Ürkütücüdür. Ciddiyetten çok uzaktır aynı zamanda, ciddiyet izlenimi de vermez "" kadar.
Fakat soğukluğunun esas sebebi şeklinden ziyade rengindeki soğuk tondur. Mesela turuncuya yakın bir ton olsaydı "" bunun gibi pozitif bir yansıması olabilirdi. Ama yeşilin buzul tonunda soğukluğa sahip.
O yüzden "" ile birlikte en sevmediğim, kabuslarıma girmeye hak kazanabilecek kadar uzak ve buzul tonda bir emojidir. Keşke rengi değişse...
Son kullandığın emoji ama çok iyi
Yok artık.@Tolstoyevski 'nin nefret ettiği emoji, hatta bu nefretini kapak fotosuna taşımış
Ekli dosyayı görüntüle 95842
@xdragxx
@Tolstoyevski 'nin nefret ettiği emoji, hatta bu nefretini kapak fotosuna taşımış
Ekli dosyayı görüntüle 95842
@xdragxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?