D Productions'un Gelişim Süreci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tims banı kalırsa d ve ay yapımdan 2 adım geride, bi göze değer muhteşem var. Eğer muhteşemden sonra , yine muhteşem gibi dev bütçeli 2 dizi daha çıkarırsa ortaya direkt d ve ay yapımla aynı çizgiye ulaşır benim gözümde :)

geçmişe bakarsak aya yapım öndedir daha fazla yüksek reytingli iş çıkardı ::) tıms kavak yelelri ve my var sadece elinde :)

Tims banı kalırsa d ve ay yapımdan 2 adım geride, bi göze değer muhteşem var. Eğer muhteşemden sonra , yine muhteşem gibi dev bütçeli 2 dizi daha çıkarırsa ortaya direkt d ve ay yapımla aynı çizgiye ulaşır benim gözümde :)
Bu sezon "Kılıç Yarası Gibi" diye yeni bir aşk dizisi yapacaktı ve birde 41 dizisi vardı ama o iptal oldu sanırım.

geçmişe bakarsak aya yapım öndedir daha fazla yüksek reytingli iş çıkardı ::) tıms kavak yelelri ve my var sadece elinde :)

Bencede tims'in daha çok bol reytingli işlere girmesi gerek :)

- - - Ekleme - - -

Bu sezon "Kılıç Yarası Gibi" diye yeni bir aşk dizisi yapacaktı ve birde 41 dizisi vardı ama o iptal oldu sanırım.

41 belki orta karar gidebilirdi ama kılıç yarasından pek ümitli değilim :)

"41" gelecek sezona kaldı.

"41" dizisinin başarılı olacağını düşünüyorum. İşin içinde Nebahat Çehre var. :)

D Productions Türkiye'nin en başarılı projelere imza atan yapım şirketi :)

Ruhsar ve Evdeki Yabancı'ın D pro'dan cıktıgını bilmiyordum 😕 Yada eskiden böyle şeylere bakmıyormusum :X