D Productions'dan Yaz Dizisi Geliyor! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
5672be09e50aa94108cdee12.jpg

D Productions'dan yaz dizisi geliyor!

'Şeref Meselesi', 'Tatlı İntikam', 'Adı Efsane' ve 'Siyah Beyaz Aşk' gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen D Productions, uzun bir aradan sonra tekrar dizi yapıyor.

Kanal D'de ekrana gelecek olan, senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın kaleme aldığı diziyi Serdar Gözelekli yönetecek.

Diziye dair henüz başka bir detay yok.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Süper bayadır yoktu sektör de :Z yeni sezon da da görsek keşke :bhr:

D Yapım sektöre damga vurmuş, büyük ses getirmiş birçok diziye imza atmıştı. Öyle Bir Geçer Zaman ki mi diyeyim Geniş Aile mi diyeyim Asmalı Konak mı diyeyim Gümüş mü diyeyim Kayıp Şehir mi diyeyim... Daha sayamadığım aklıma gelen birçok dizisi vardı, sektörde tekrar dizi yapacak olmasına çok sevindim. Yönetmen gayet güzel görünüyor, bence D Yapım yeni sezona da iddialı bir iş hazırlamalı. :X

• Harika
Reactions: Forumdash
tatlı intikam gibi güzel bi iş gelse süper olur valla kanaldyi bile izlemeyi özledim eskisi gibi

D Yapım sektöre damga vurmuş, büyük ses getirmiş birçok diziye imza atmıştı. Öyle Bir Geçer Zaman ki mi diyeyim Geniş Aile mi diyeyim Asmalı Konak mı diyeyim Gümüş mü diyeyim Kayıp Şehir mi diyeyim... Daha sayamadığım aklıma gelen birçok dizisi vardı, sektörde tekrar dizi yapacak olmasına çok sevindim. Yönetmen gayet güzel görünüyor, bence D Yapım yeni sezona da iddialı bir iş hazırlamalı. :X
bu iyi senaristti 4 bölüm Arka sokakları yazdı taşlıtepe bölümlerini yazan senarist

D Productions'un hakları Doğan grubunda kalmamış mıydı, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Senaristler düşündürse de D Yapım'ın yeniden faaliyete geçmesi güzel bir gelişme.

Zamanında pek çok önemli proje yapan ama yıllardır sessiz kalan bir firmanın dönüşü yaz dizisiyle mi olur Demirören'deki vizyon bu kadar işte. :A

Dönecek olmalarına çok sevindim, zamanının kuşkusuz birçok en iyi dizisi D Productions'tan çıkmıştı. Senaristler ve yönetmen Afili Aşk'tan (Gerçi Serdar Gözelekli, Bizim Hikaye'nin de ilk sezonunu çekti araya sokmasam olmaz. :A) umarım onun tadında bir yaz dizisi gelir.

D Productions'un hakları Doğan grubunda kalmamış mıydı, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
Öyle diye biliyordum hatta bi ara siyah beyaz aşk dizisi yapım degistirmis bunun yüzünden
"Türk televizyon tarihinde pek çok ilke imza atan D Yapım, 2018 yılında Demirören Medya Grubuna katılmıştır!"

Kendi linkedin sayfalarında bu şekilde yazmışlar. Yani Demirören'de gözüküyor şirket...

• Beğendim
Reactions: Cervantes