El Aziziye ,Libya'da bir şehir. Kuzeybatı Libya'daki El Cfrara İlinin başkenti olan şehir, başkent Trablus'un 55 km güneybatısındadır. 2001'den önce El Aziziye ilinin başkentiydi. Sahel Ceffare Platosu'nda, kıyıdan Nafusa Dağları ve Fizan'a giden yolun üzerinde olan El Aziziye, önemli bir ticaret merkezidir. 2010 yılında şehrin nüfusunun 4096 olduğu tahmin edilmiştir. 13 Eylül 1922 günü, DÜNYADA ÖLÇÜLMÜŞ EN YÜKSEK SICAKLIĞI OLAN 57.8 °C El Aziziye'de ölçüldü .
Yazın sıcaklığı düzenli olarak 48,9 ° C'ye ulaşır. Aktif gezginler, sadece şaşırtıcı Berbers şehri ile değil aynı zamanda şaşırtıcı doğal ve tarihi mekanların bulunduğu bir depo olan aynı adı taşıyan çölle de çekicidir.
İnsanlar El Azizia'da yüzlerce yıldır yaşıyor. Son nüfus sayımına göre, şehir nüfusu yaklaşık 4.000 kişidir
Eh bunun tam tersi en soğuk yerleşim yer hakkında bilgi almak isterseniz
fav10.net
Sanırım @bazinga @Tolstoyevski @Sherlock Bu şehirde yaşama süreleri 2 saat veriyorum
@MEnes @Maskeli Fedai @MasacRE @hayret bi şey @Gerekli24 @Dosi
@Angelica @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Aserat @Yiğitt
@doan56 @Özgür @Felon @dreamy
ve diğerleri....
Yazın sıcaklığı düzenli olarak 48,9 ° C'ye ulaşır. Aktif gezginler, sadece şaşırtıcı Berbers şehri ile değil aynı zamanda şaşırtıcı doğal ve tarihi mekanların bulunduğu bir depo olan aynı adı taşıyan çölle de çekicidir.
İnsanlar El Azizia'da yüzlerce yıldır yaşıyor. Son nüfus sayımına göre, şehir nüfusu yaklaşık 4.000 kişidir
Eh bunun tam tersi en soğuk yerleşim yer hakkında bilgi almak isterseniz
Günlük ortalama -40 Derecede Yaşamaya Var mısınız?
Şehirde doğalgaz var. Ama doğalgaz ana hat üzerinden dağıtılıyor. Doğalgaz istasyasonları var. Toplu dağıtım olduğu için Aylık 150 tl civarı masrafları oluyormuş. Zaten Şehir tamamen minarel,gaz,petrol rezervi,o nedenle 250 000 yakın insan yaşamaya devam ediyor. @Tolstoyevski @Angelica @Emre...
Sanırım @bazinga @Tolstoyevski @Sherlock Bu şehirde yaşama süreleri 2 saat veriyorum
@MEnes @Maskeli Fedai @MasacRE @hayret bi şey @Gerekli24 @Dosi
@Angelica @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Aserat @Yiğitt
@doan56 @Özgür @Felon @dreamy
ve diğerleri....