Dünyanın En Güzel Kadınları

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Trendus.com sitesinin düzenlediği dünyanın en güzel kadınları oylamasına Türk güzeller damgasını vurdu.Dünyaca ünlü 100 güzel kadının olduğu oylamada Tuba Büyüküstün 4,28 ortalama ile 1.sırada oylama devam ediyor.

1
Tuba Büyüküstün
Puanı : 4,28
2
Serenay Sarıkaya
Puanı : 4,15
3
Kristen Stewart
Puanı : 4,13

4
Bergüzar Korel
Puanı : 4,02
5
Meryem Uzerli

Lan şu meryem uzerliyede güzel diyorlarya, analizciliğimden utandım

sacma sapan anketler

diyelim fanlar Serenayi 1 ci ettiler Serenay dunyanin en guzel kadinimi olacak?

fanlara kolay gelsin)

Kristen 4. mü çok fena hakaret etmişler Kristen'ı ma.

Ayrıca listede 4 kadın var ve dünyaca ünlü hiç inandırıcı değil. Kristen'da sallamadığımız belli olmasın diye konulmuştır.

@Çiğdem- in oklavasına gelesice.ss
serenay sarıkaya yani herkesi anlıyorum ama bu serenayın abartılmasına çok sinirim bozuluyor brakın çok güzeli en güzeli kız güzel bile değil yanı bildiğin çirkin sınıfına giriyor serenay
yüz güzelliği diye birşey yok ayrıca kızda fizik diyede birşey yok nesini beğeniyorlarda birde 2.sırada yer alıyor çok açık söylüyorum brakın güzeli bence çirkin sınıfına giriyor
çekilicik sexsilik endam fizik hiçbirşeyi olmayan sıradan bir kız istediğin akdar kıskanc de @xemrexxx ama ben bu serenaydan 100 akt daha güzel ve sexsiyim yanı diğerlerini bilmem ama serenay fizik olarak benim yanıma bile yakınlaşamaz benden güzel olmayan birisinin bukadar abartılmasına ben açıckası sinirlerimi bozuyor bu durum yanı

aaa nasıl bir kıskançlık bu

Serenayın güzel olmadığına katılıyorum abartıyorlar ama fiziği iyi bence

Serenayın güzel olmadığına katılıyorum abartıyorlar ama fiziği iyi bence
yokk ayol nesi iyi kızda fizik diye birşey yokki bacakları iskelet bacağı gibi
popo desen yok göğüs desen yok boynu bir acaip yanı geriye daha ne kalıyorkı 🙂🙂
yüz güzelliği zaten çirkin sınıfına giriyor nerden tutarsan tut abartılıcak hiçbir yanı yok 🙂

Yok yok fiziği iyi bence hakkını yemeyelim
Dediğin şeyler doğru ama yinede gideri var

O anlamaz panpa bu işlerden

Tuba Büyüküstün var tabi bahsetmeye bile gerek yok bence adı bile yeter.