Trendus.com sitesinin düzenlediği dünyanın en güzel kadınları oylamasına Türk güzeller damgasını vurdu.Dünyaca ünlü 100 güzel kadının olduğu oylamada Tuba Büyüküstün 4,28 ortalama ile 1.sırada oylama devam ediyor.
@Çiğdem- in oklavasına gelesice.ssLan şu meryem uzerliyede güzel diyorlarya, analizciliğimden utandım![]()
site zaten türk sitesi listenin %80 ini reddettin direktBeğenmiyorum listeye giren Türklerin hiçbirini..
İlk 5 diyelim.site zaten türk sitesi listenin %80 ini reddettin direkt![]()
serenay sarıkaya yani herkesi anlıyorum ama bu serenayın abartılmasına çok sinirim bozuluyor brakın çok güzeli en güzeli kız güzel bile değil yanı bildiğin çirkin sınıfına giriyor serenay@Çiğdem- in oklavasına gelesice.ss
aaa nasıl bir kıskançlık buserenay sarıkaya yani herkesi anlıyorum ama bu serenayın abartılmasına çok sinirim bozuluyor brakın çok güzeli en güzeli kız güzel bile değil yanı bildiğin çirkin sınıfına giriyor serenay
yüz güzelliği diye birşey yok ayrıca kızda fizik diyede birşey yok nesini beğeniyorlarda birde 2.sırada yer alıyor çok açık söylüyorum brakın güzeli bence çirkin sınıfına giriyor
çekilicik sexsilik endam fizik hiçbirşeyi olmayan sıradan bir kız istediğin akdar kıskanc de @xemrexxx ama ben bu serenaydan 100 akt daha güzel ve sexsiyim yanı diğerlerini bilmem ama serenay fizik olarak benim yanıma bile yakınlaşamaz benden güzel olmayan birisinin bukadar abartılmasına ben açıckası sinirlerimi bozuyor bu durum yanı![]()
Güzel tabi güzel demeyenler utansınLan şu meryem uzerliyede güzel diyorlarya, analizciliğimden utandım![]()
bu sefer çok ciddiyim ama yanıma bile yakınlaşamaz bu kız benimaaa nasıl bir kıskançlık bu![]()
serenay sarıkaya yani herkesi anlıyorum ama bu serenayın abartılmasına çok sinirim bozuluyor brakın çok güzeli en güzeli kız güzel bile değil yanı bildiğin çirkin sınıfına giriyor serenay
yüz güzelliği diye birşey yok ayrıca kızda fizik diyede birşey yok nesini beğeniyorlarda birde 2.sırada yer alıyor çok açık söylüyorum brakın güzeli bence çirkin sınıfına giriyor
çekilicik sexsilik endam fizik hiçbirşeyi olmayan sıradan bir kız istediğin akdar kıskanc de @xemrexxx ama ben bu serenaydan 100 akt daha güzel ve sexsiyim yanı diğerlerini bilmem ama serenay fizik olarak benim yanıma bile yakınlaşamaz benden güzel olmayan birisinin bukadar abartılmasına ben açıckası sinirlerimi bozuyor bu durum yanı![]()
yokk ayol nesi iyi kızda fizik diye birşey yokki bacakları iskelet bacağı gibiSerenayın güzel olmadığına katılıyorum abartıyorlar ama fiziği iyi bence![]()
Yok yok fiziği iyi bence hakkını yemeyelimyokk ayol nesi iyi kızda fizik diye birşey yokki bacakları iskelet bacağı gibi
popo desen yok göğüs desen yok boynu bir acaip yanı geriye daha ne kalıyorkı 🙂🙂
yüz güzelliği zaten çirkin sınıfına giriyor nerden tutarsan tut abartılıcak hiçbir yanı yok 🙂
@xemrexxx bayılıyor valla.![]()
Bak cevaa reyiz sen anlamazsın diyor.
Ben de güzel bulmuyorum çok abartılıyor cidden.Yok yok fiziği iyi bence hakkını yemeyelimDediğin şeyler doğru ama yinede gideri var
O anlamaz panpa bu işlerden![]()