Dünyanın En Güzel Kadını Olmak İçin Yarışan 3 Türk

Beren ve Meryem olabilir de Berrak o kadar da güzel değil.:D

Burada GÜZELLİK konuşulmuyor mu Ortadoğu ne alaka? önceki yıllarda birinci olan isimlerin hiç biri güzel değil
sana göree değil demek ki :XXXXX
tuba burada aday olamıyor ortadoğu dışına çıkmadığı için :X adı üstünde ''DÜNYANIN'' onu belirttim ilk cevapta:)

Beren en güzeli
meryem güzelmi?Berrakta itici
Tubayı bende beğenmiyorum.Fahriye ondan kat kat güzel

Dünyanın en güzel kadını Monica Belluci.Onu güzel bulnayan çarpıllr be

Beren - Tuba - İrem (Sak)

Bence bu 3 kadınla güzellik konusunda kimse yarışamaz. Meryem bana göre güzel değil sadece tatlı ve sempatik. :)

sana göree değil demek ki :XXXXX
tuba burada aday olamıyor ortadoğu dışına çıkmadığı için :X adı üstünde ''DÜNYANIN'' onu belirttim ilk cevapta:)
Doğru nasıl unutmuşum Beren ve Meryem DÜNYA ÇAPINDA tanılan isimler değil mi :A komik olma lütfen ayrıca bu sitenin prestiji ne ki ilk kez duydum adını :D

3de guzel.Berrak vahsi guzel.Berem hem masum hem seksi

Monica bencede en guzel bayanlardan.Kadin gencliginde tablo gibiydi simdide fena sayilmaz

Doğru nasıl unutmuşum Beren ve Meryem DÜNYA ÇAPINDA tanılan isimler değil mi :A komik olma lütfen ayrıca bu sitenin prestiji ne ki ilk kez duydum adını :D
cnn den sonra en çok tıklanan haber sitesi bilmemen senin sorunun :)
beren dünya çapında demedim farkındaysan :))))

Bunlar mı olacakmış ey Allahım ya :F Ayşe Çiğdem Baturu tebrik ediyorum o güzellikle hiçbir yarışmaya katılmıyor :)
zaten bu işlere katılınmıyor seçiliyorsun :))))

Beren en güzeli
meryem güzelmi?Berrakta itici
Tubayı bende beğenmiyorum.Fahriye ondan kat kat güzel

Dünyanın en güzel kadını Monica Belluci.Onu güzel bulnayan çarpıllr be
monica ile fahriyeyi beğenmen çok orantılı olmuş:X

cnn den sonra en çok tıklanan haber sitesi bilmemen senin sorunun :)
beren dünya çapında demedim farkındaysan :))))

zaten bu işlere katılınmıyor seçiliyorsun :))))

monica ile fahriyeyi beğenmen çok orantılı olmuş:X
Burada da tıklanan çok site var ona bakarsan ama onlar böyle bir oylama yapsa senin için fan anketi olurdu :D bu sitenin yabancı olması mı değerli yaptı oylamayı :A

Burada da tıklanan çok site var ona bakarsan ama onlar böyle bir oylama yapsa senin için fan anketi olurdu :D bu sitenin yabancı olması mı değerli yaptı oylamayı :A
bu dünya çapında en çok tıklanan türkiyede değil küçük çapta düşünme:X ayrıca abd de yapılması önemli benim için bizden hiç kimsenin dizisi yokken tamamen fransız kişiler seçiyor:)

Berrak niye sürpriz oluyormuş.:bağır: Taş gibi ve çok güzel.:(

Üçüde sevdiğim kadın oyuncular. Başarılı olurlar umarım ama bence sıralama:
1.Beren Saat
2.Berrak
3. Meryem olmalı.:love1: