Burada GÜZELLİK konuşulmuyor mu Ortadoğu ne alaka? önceki yıllarda birinci olan isimlerin hiç biri güzel değilönceki yıllarda birinci olan ortadoğuya hitap etse 1.olamazmış bence de![]()
sana göree değil demek kiBurada GÜZELLİK konuşulmuyor mu Ortadoğu ne alaka? önceki yıllarda birinci olan isimlerin hiç biri güzel değil
Angelina Jolie güzel değil mi?Burada GÜZELLİK konuşulmuyor mu Ortadoğu ne alaka? önceki yıllarda birinci olan isimlerin hiç biri güzel değil
+1 özellikle son cümlene bayıldım.sana göree değil demek kiXXXX
tuba burada aday olamıyor ortadoğu dışına çıkmadığı içinadı üstünde ''DÜNYANIN'' onu belirttim ilk cevapta
![]()
Doğru nasıl unutmuşum Beren ve Meryem DÜNYA ÇAPINDA tanılan isimler değil misana göree değil demek kiXXXX
tuba burada aday olamıyor ortadoğu dışına çıkmadığı içinadı üstünde ''DÜNYANIN'' onu belirttim ilk cevapta
![]()
cnn den sonra en çok tıklanan haber sitesi bilmemen senin sorununDoğru nasıl unutmuşum Beren ve Meryem DÜNYA ÇAPINDA tanılan isimler değil mikomik olma lütfen ayrıca bu sitenin prestiji ne ki ilk kez duydum adını
![]()
zaten bu işlere katılınmıyor seçiliyorsunBunlar mı olacakmış ey Allahım yaAyşe Çiğdem Baturu tebrik ediyorum o güzellikle hiçbir yarışmaya katılmıyor
![]()
monica ile fahriyeyi beğenmen çok orantılı olmuşBeren en güzeli
meryem güzelmi?Berrakta itici
Tubayı bende beğenmiyorum.Fahriye ondan kat kat güzel
Dünyanın en güzel kadını Monica Belluci.Onu güzel bulnayan çarpıllr be
Burada da tıklanan çok site var ona bakarsan ama onlar böyle bir oylama yapsa senin için fan anketi olurducnn den sonra en çok tıklanan haber sitesi bilmemen senin sorunun
beren dünya çapında demedim farkındaysan)))
zaten bu işlere katılınmıyor seçiliyorsun)))
monica ile fahriyeyi beğenmen çok orantılı olmuş![]()
bu dünya çapında en çok tıklanan türkiyede değil küçük çapta düşünmeBurada da tıklanan çok site var ona bakarsan ama onlar böyle bir oylama yapsa senin için fan anketi olurdubu sitenin yabancı olması mı değerli yaptı oylamayı
![]()
Tıklanması çok önemli değil bir prestiji yok bu oylamanınbu dünya çapında en çok tıklanan türkiyede değil küçük çapta düşünmeayrıca abd de yapılması önemli benim için bizden hiç kimsenin dizisi yokken tamamen fransız kişiler seçiyor
![]()
sana göre yok dünyaya göre varTıklanması çok önemli değil bir prestiji yok bu oylamanın![]()
fazla fanfinisi yok ya ondanBerrak niye sürpriz oluyormuş.Taş gibi ve çok güzel.
Üçüde sevdiğim kadın oyuncular. Başarılı olurlar umarım ama bence sıralama:
1.Beren Saat
2.Berrak
3. Meryem olmalı.![]()