Dünyanın En Güzel Kızları Hangi Ülkede?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce?

• Türkiye

Oy: 3 37.5%
  • Fransa

Oy: 0 0.0%
  • İtalya

• Rusya

Oy: 1 12.5%
  • Latinler

• Zenciler

• Japon

• Araplar

• İngiltere

• Yunanistan

• Brezilya

• İsveç

• Almanya

• Hollanda

• Hindistan

• Kullanılan toplam oy
    8
Şimdi balık etli mi? :D Deli oğlan klibinde falan güzeldi. Sonra çok kilo aldı ardından sen yarı kilona inemezsin dediler kayboldu. :D O Ses Türkiye yarışmasında bakıyorum kol kalmamış, göğüs kalmamış, bir gülüyor derin derin çizikleri çıkıyor... :(

Drag sen bi istanbula izmire git o yüzde nasılda artıyo :d

Prenses e katılıyorum hadıse güzel değil

Zaten İstanbul ve İzmir'i baz alarak %15 dedim yoksa doğu'da falan %1'lere falan düşüyor. :)
Hadise güzel değil mi peh :tongue:

Görmeden konuşuyon işte :D üniye git o yüzde nasıl artacak

- - - Ekleme - - -

Doğuyu küçümseme git bi bak şoka uğrarsın :d en azından malatya için bunu rahat söylerim ayrıca bıyıklı makyajsız haline bi bak hadisenin :D

- - - Ekleme - - -

Doğuyu küçümseme git bi bak şoka uğrarsın :d en azından malatya için bunu rahat söylerim ayrıca bıyıklı makyajsız haline bi bak hadisenin :D

Görmeden konuşuyon işte :D üniye git o yüzde nasıl artacak

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

İllahi senin gibi düşünmek zorunda değilim doğuyu küçümsemedim ama güzel bayanlar bakımından bir İstanbul,İzmir değil Mehmet yok artık Arabistan mı o kadınların sadece gözü gözüküyor.

@xdragxx senin fikirlerin bana ters uzatmaya gerek yok sana kalsa herkes mini etekli olsun dersin

- - - Ekleme - - -

En güzel İzmir. :mmm:

o nesnel bi yargı zaten :D ama izmiri hiç sevmem orası da ayrı bişey korkuyom mesaj yazmaya ceza almim diye :d

Ben uzatmıyorum ki sen uzatıyorsun. :)
Alakası yok ama dış güzelliği ele alıyorsak burada kadın kısmı biraz kendine bakacak tabii ki bunun mini etek giymekle alakası yok zaten iç güzelliği kimse bilemez.

Latinler tabiki de. :D İskandinav kızları bana soğuk geliyor. Isıtırsa bilemem :O